- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.621
sofiş doğum yaptı canım, pamuk gibi bir oğlu var artık :)
sende kendini çok yormamaya çalış berraya lazımsın annesi
hadi ya doğurdu mu
normal doğum mu oldu ayy çok şükür kurtuldu Rabbim analı babalı hayırlı sağlıklı büyümeyi nasip etsin
gece rüyamda öyle güzel bir bebek gördüm kü böyle masmasvi kadife tulum içinde esmer hafif kilolu kucağıma seviyorum ama çocuğu resmen içime sokmuşum.
yağızıma baksana diyorum eşime öyle güzel ki sabaha kadar oturup izleyebilirim. öyle otururken uyuduğumuzu görüyorum.
gece 3 te uyandım 1 bardak soğuk su içtim ve yattım
:)))) olur. inceden lafinida soyle dıyorsun...
hanzaaddeee çok sinirlendim gerizekalıya...benim önceki işyerlerimdede aynı şey vardı..kdv ler neyse herşeyi kendileri hesaplarlar smmm gelir ya kontrol eder,bazende smm nin şifresi ile kendileri girerdi..aynı senin yaptığın gibi..biri 2 sene önce 1750 alıyordu,diğeri 2000 den fazla alıyordu..cnm ben işleri salla artık çıkartsınlar seni geç git fln yap böyle şeyler..bırak kimseye acıma..versinler tazminatını çık..bunlar adama 2 kişilik iş yaptırır 1 kişilik para verir,ama sen çıkınca yerine 2 kişi alır.böyle salak bir zihniyet var malesefyok canım asgari ücret değil tabi ki yanımdaki kızla da aynı maaşı almıyorum ama yine de normalde yaptığım işe göre daha fazla almam lazım onu biliyorum
üzerine soğuksu güzelmişsen farkında değilsin ama istiyorsun bebiş,inş işleri güçleri yoluna koyarsınız biran önce
kime anlatsak aynısını söylüyor yapın artık diyeaman ya bak yine o bebek geldi aklıma hüzün çöktü
sizin vaktiniz geldi gerçekten bak 2 yıl olmak üzere bebek doğana kadar 3 yılı geçmiş olur zaten
günaydın güzeller
Vafim nasılsın balım, pıtırcığın nasıl özlemiş mi beni
Özlemiş özlemiş canım, kulağı sende kısa sürede arkadaş haberi bekliyor
Bizim pıtırcık biraz yaramaz bu sıralar, midem çok kötü, ama onun minik hali gözümün önüne gelince herşeyi unutuyorum
Daphne şubat ayı geldi hadi bakalım 2 yiğit çıksın meydane
güzel haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?