Eylül dostluğumuza burada devam (:

hadi ya doğurdu mu
normal doğum mu oldu ayy çok şükür kurtuldu Rabbim analı babalı hayırlı sağlıklı büyümeyi nasip etsin

bende tam olarak bilmiyorum ama sezeryan galiba, bir ara bizim kızlardan biri aramış sezeryana alınacakmış falan yazılmıştı eğer yanlış hatırlamıyorsam. facede fotoğrafını gördüm bebişinin.. sofiş buraya gelmedi henüz.

bu sıralar yoğunum biraz tabi elimden geldiğince sohbetlere katılıyorum..

merhaba kızlar..bugün netim yoktu.vını kocam götürdü..yarın öğlende yazlığa gidicem annemlerle..kocamda ctesi gelecek..
eltimin annesi hastanede yaa..ona canım sıkıldı.açık kalp ameliyatı olacak yarın.inş güzel geçer..

üzerine soğuksu güzelmiş sen farkında değilsin ama istiyorsun bebiş,inş işleri güçleri yoluna koyarsınız biran önce

:)))) olur. inceden lafinida soyle dıyorsun...

ayyy daphne gıcık oluyorum o arkadaşınıza..şimdi eşimede anlattım..oda diyo tv yi göndersinler ama gitmesinler..bence kesinlikle gitmeyin bahane bile sölemeyin hiçbişey sölemeyin,haketmiyor bi açıklamayı bile...

yok canım asgari ücret değil tabi ki yanımdaki kızla da aynı maaşı almıyorum ama yine de normalde yaptığım işe göre daha fazla almam lazım onu biliyorum
hanzaaddeee çok sinirlendim gerizekalıya...benim önceki işyerlerimdede aynı şey vardı..kdv ler neyse herşeyi kendileri hesaplarlar smmm gelir ya kontrol eder,bazende smm nin şifresi ile kendileri girerdi..aynı senin yaptığın gibi..biri 2 sene önce 1750 alıyordu,diğeri 2000 den fazla alıyordu..cnm ben işleri salla artık çıkartsınlar seni geç git fln yap böyle şeyler..bırak kimseye acıma..versinler tazminatını çık..bunlar adama 2 kişilik iş yaptırır 1 kişilik para verir,ama sen çıkınca yerine 2 kişi alır.böyle salak bir zihniyet var malesef

günaydınn herkesee
bende annemle hastaneye gidicektim ama benm sabırsız annem gitmiş bile..Allahtan aradım da duraktan eve döndüm..

Ahsennn berra nın güzel haberlerini aldık çok şükür, arasam aramasam birde açmayınca sen iyice çekindim aramaya ama çoook sevindim, bol bol dinlen bakalım

Günaydın hanımlar

ahsennn canım çok geçmiş olsunn..berra için hepimiz ayrı ayrı dua ediyoruz..iyi olacak merak etme..
sende dinlemeye gayret et yoksa bedenin yenik düşer..

mls günaydınnn

Günaydın kızlar, düğüne gitmiyoruz çok şükür. Simillacığım o zaten gelip tv sini aldı. Birde utanmadan nişanlısıyla geldiler. Neyse hafta sonu oturup ders çalışmam lazım zaten. Haftaya açıköğretim sınavlarım var.

Ahsencim berroşun toparlanmasında çok sevindim, aklımız sizdeydi şükür iyiymişsiniz..İnşallah bu günleri kısa sürede atlatır, biran önce aramıza dönersiniz, özledik sizi, dualarım sizinle..

sizin vaktiniz geldi gerçekten bak 2 yıl olmak üzere bebek doğana kadar 3 yılı geçmiş olur zaten

haklısın canım. maddi açıdan biraz rahatlarsak bu senenin sonuna yaparız artık herhalde bunca ay bekledik 3*4 ay daha bekler yine güzel bir tatil yapmak istiyorum bebek haberini kime söylesem güzel haber alacaksınız falan diyor İnşallah eşimin işi ile ilgilidir.

dün arkadaşa gittik kızcağız gizliden olmuyor mu gibisine sormaya çalışıyor çok ilginç geldi kötü niyeti yok ama öyle problem varsa falan diye bana destek olmaya çalışıyor.

Vafim nasılsın balım, pıtırcığın nasıl özlemiş mi beni

Özlemiş özlemiş canım, kulağı sende kısa sürede arkadaş haberi bekliyor

Bizim pıtırcık biraz yaramaz bu sıralar, midem çok kötü, ama onun minik hali gözümün önüne gelince herşeyi unutuyorum

Vafi anlamadan bak nasılda büyücek hemencecik geçiçek o zamanlar hele birde ufaktan alışverişler başladımı ooo senden keyflisi yok o bulantılar, halsizlikler, bel ağrıları hepsi geçicek 3 aydan sonra gerisi çok rahat:)
Dün akşam bizde eşimle konuşuyorduk fındık kadardı cetvelde cm leri hesaplıyorduk şimdi göbeğimi hoplatıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…