- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.821
daphne bak herkes temel atmalara başladı siz başlamadınız mı kuzummm
daphne bak herkes temel atmalara başladı siz başlamadınız mı kuzummm
ben bu gece yine bebek gördüm ama bu sefer sanki kız çocuğuydu ve 6*7 aylık vardır. tüm sorumluğu bende böyle kucağımda taşımaya çalışıyorum annemlerin eski evindeyiz bebek anane dede falan diyor...
hem ev işi yapıyorum hem bebeğe bakıyorum.
güzel haber demekmiş ama ne zaman geleceksin ya güzel haber gelsin artık.
kızım senin hemen çocuk yapman lazım bu bi işaret olabilir
Hayırlı haberler olsun bakalım sabır sabır benim ayaklarım kopuyo ya iki yıldır topuklu ayakkabı giymedim birde erkekler bacaklara bakmasa borcum bitsin araba şart oldu bana
zahter nasıl geçti görüşmen canım??
landfloves hoşgeldin canım
landfloves diyet için iyi ama ben hayatta doymam onlarla
ne olacak bu halim bilmiyorum akşama benim de yemeğim yok aklımda bşy yok ayrıca kocam geç gelecek
ben landfloves zahter ve speedy kaldık sanırım düşünemeyen aslında isteyip ama erteleyen bakalım ne olacak
karnıyarık istiyorum ama üşeniyorum da belki yaparım yanına pilav ve çorba olabilir aklıma daha basit bşy gelmezse bunları yaparım heralde
kızlar yarın kv. çağırdı yemeğe çarşamba da onlar gelecek normalde çalıştığım için akşamdan yaparım yemeklerimi ama yarın orda olucaz nasıl yapayım işten gelince de geç kalır yemek
acaba karnıyarığı bugün hazırlayıp tepsiye dizip streçle sarsam çarşamba işten gelince pişirsem olur mu bozulur mu şimdi aklıma geldi bu fikir
cvp bekliyorum karnıyarık bugnden hazırlansa çarşambaya bozulur mu ya da başka ne yemek yapabilirim kaynanam böyle farklı süslü şık yemekleri pek sevmez tencere yemeği olacak anadolu usulü köy usulü klasik yemekler taze-kuru fasulye patates yemeği (ama fırında olmayacak tencerede sulu olacak) karnıyarık sever ama ben fırında yapıyorum biraz sulu yaparım yumuşak o zaman beğenir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?