Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben bu gece yine bebek gördüm ama bu sefer sanki kız çocuğuydu ve 6*7 aylık vardır. tüm sorumluğu bende böyle kucağımda taşımaya çalışıyorum annemlerin eski evindeyiz bebek anane dede falan diyor...
hem ev işi yapıyorum hem bebeğe bakıyorum.

güzel haber demekmiş ama ne zaman geleceksin ya güzel haber gelsin artık.

kızım senin hemen çocuk yapman lazım bu bi işaret olabilir

Hayırlı haberler olsun bakalım sabır sabır benim ayaklarım kopuyo ya iki yıldır topuklu ayakkabı giymedim birde erkekler bacaklara bakmasa borcum bitsin araba şart oldu bana

zahter nasıl geçti görüşmen canım??

landfloves hoşgeldin canım

zahter nasıl geçti görüşmen canım??

landfloves hoşgeldin canım

merhaba hanzade hoşbulduk canım.. kurstan çıktım diğerine gidesim gelmedi, eve geldim evimi süpürdüm mutfağı yatak odasını falan toparladım.. akşamada brokoli ve karnıbahar salatası yapacam onları ayıklayıp yıkadım.. yanına ne yapsam ama bilemedim.. eşimde çok kilo aldı sakın güzel bişeyler yapma aşkım brokoli falan yeter fazla yemeyeyim dedi..

zahter iş izmittemiymiş? baya uzak olur sanırım, peki adama taşınırım demişsin bu sefer eşinin işi ist. içi değil mi? o ne yapacak

landfloves diyet için iyi ama ben hayatta doymam onlarla
ne olacak bu halim bilmiyorum akşama benim de yemeğim yok aklımda bşy yok ayrıca kocam geç gelecek

topicte hala bebek çalışmalarına başlamayan bikaç kişiden biriyim sanırım. öyle bir zamandayım ki şu an, kursumu bitirip bir an önce işe girmek istiyorum kariyer hedeflerim var, eğer bebek yaparsam hepsi kalacak. ayrıca kursumun ankarada sınavları var, biri mayıs ayında ve eğer geçemezsem diğeri aralık gibi.. ve sadece iki kez sınava girebilme hakkım var, hamile halimle giremem girsemde verimli olmaz sanırım. bilmiyorum napacam.. aslında artık eşimde bende istiyoruz ama bekliyoruz mecburen..

landfloves diyet için iyi ama ben hayatta doymam onlarla
ne olacak bu halim bilmiyorum akşama benim de yemeğim yok aklımda bşy yok ayrıca kocam geç gelecek

bende doymam, zaten bırak doymayı yanında başka yemek olmazsa oturup sadece onu yiyemem, bide akşam yemeği yani... benim doğru düzgün yemek yediğim tek öğün. mecburen yapacam bişeyler ama ne yapsam bilemedm, makarna yapma sakın diye uyarı aldım bide çok yermiş beyfendi..

ben landfloves zahter ve speedy kaldık sanırım düşünemeyen aslında isteyip ama erteleyen bakalım ne olacak

karnıyarık istiyorum ama üşeniyorum da belki yaparım yanına pilav ve çorba olabilir aklıma daha basit bşy gelmezse bunları yaparım heralde

kızlar yarın kv. çağırdı yemeğe çarşamba da onlar gelecek normalde çalıştığım için akşamdan yaparım yemeklerimi ama yarın orda olucaz nasıl yapayım işten gelince de geç kalır yemek
acaba karnıyarığı bugün hazırlayıp tepsiye dizip streçle sarsam çarşamba işten gelince pişirsem olur mu bozulur mu şimdi aklıma geldi bu fikir

ben landfloves zahter ve speedy kaldık sanırım düşünemeyen aslında isteyip ama erteleyen bakalım ne olacak

aynen canım bi 3 müz kaldık. ne zaman yapacağı bile belli olmayan. hayırlısı bakalım biz kaza kurşunu ile hamile kalmazsak 2014 yılını bulur belki de geçer bile

akşam bende patlıcanla karnıyarık yapıyım dedim. eşim seviyor ne daha önce hiç yapmadım. Evdekilerde koca koca 2 ye bölsem olur mu ki :

Son düzenleme:
cvp bekliyorum karnıyarık bugnden hazırlansa çarşambaya bozulur mu ya da başka ne yemek yapabilirim kaynanam böyle farklı süslü şık yemekleri pek sevmez tencere yemeği olacak anadolu usulü köy usulü klasik yemekler taze-kuru fasulye patates yemeği (ama fırında olmayacak tencerede sulu olacak) karnıyarık sever ama ben fırında yapıyorum biraz sulu yaparım yumuşak o zaman beğenir heralde

Son düzenleme:

bence bişey olmaz sonuçta kıymasını pişiriyorsun, patlıcanınıda kızartıyorsun.. bende çok severim karnıyarığı, yarın pazarım var, patlıcan alayım bende..

bu arada aklıma yemek geldi, buzluğumda önceden doldurduğum minik minik biber dolmalarım vardı, buzlu tabi şu anda acaba o haliyle koysam kısık ateşte çözünüpte pişer mi? acele cevap veriiiiiin, 1 saatim kaldı eşimin gelmesinee

bişey olmaz diye düşünüyorum. buzdolabında muhafaza edersen.

hanzade ben yarın yapacan snmıştım, yinede fazla bekletme bu akşam değilde yarın akşam yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…