Eylül dostluğumuza burada devam (:

poşetiyle beraber suyun içine koy canım yarım saat kalsın biraz yumuşar en azından sonra pişirirsin zaten çabuk pişer

Landfloves aynısını dün ben yaptım canım baktım buzlukta dolma biberlerim varmış, beni bekliyorlarmış...Üstlerine sıcak su döktüm hiç çözünmeden koydum ocağa mis gibi de oldu... Yarım saatte filan pişti galiba... Hatta bi de mercimek köftesinin mercimekli bulgurlu karışımı vardı buzlukta onları çıkardım... Mercimek köftesi oldu onlar da hiç uğraşmadan bedava yemek oldu bana... Bi de yanına aynı şekilde brokoli salatam var... Bu akşam da böyle dünden kaldı biraz dolma filan idare edicez... Benim eşimde çok yemek istemiyo bu aralar diyette galiba

Son düzenleme:
Bu arada biz de hiç çalışmalara başlamayanlardanız :26: İşler yoğun ve her iş acele... Bugün yeni bi iş daha geldi... İşler yoğun olunca çalışmayı bırak birbirimizi bile ihmal ediyoruz bazen... Akşam yine iş var ...

selamlaar.
bendenbiraz can sıkıcı haberler var kızlar. cuma günü kontrolümüz vardı doktor batuşumun kalbinde ses duymuş. hafif bi üfürüm var dedi üniversite hastanesine gönderdi. bugünde oraya gittik bikaç tetkik yapıldı. eko çekilecek ama marta randevu verdiler. burdaki hastanede çekiliyosa beklemiycem marta kadar. dua edin bişey olmasın kızlar. basit bi üfürümde olabilirmiş kalbinde delikte olabilirmiş Allah korusun. ama beliritleri yok.morarması yok kilo alımı gayet iyi 1 ayda 1 kilo almış.

ahsencim berranın iyilrşmesine çok çok sevindim Allah evlatlarımızın acısını yaşatmasın

melis bebişin büyümüş kız maşallah ona..

özdencim çalışmalar hayırlı olsun hadi :)

zahtercim seninde yeni işin hayırlı olsun

Canım pingum inşallah bişeyi yoktur batuşun... Yanlış duymuştur doktor... Dualarımız sizinle canımm bişeyciği yoktur inşallah...

pingucum geçmiş olsun bşyciği yoktur batuşumuzun inş.merak etme stres yapma tatlım iyi hbrler bekliyoruz senden

ben kalkıp su kaynatıp başlayana kadar zaten 20 geçiyordu, uurböcee dediğin gibi yaptım kaynar suyu döktüm kısık ateşte pişiyor bakalım, inşallah güzel pişer.. gerçi ben içini pişirip yapıyorum dolmalarımın, biberide minik minik 50 kuruş büyüklüğünde, üşenmeden doldurmuştum çay kaşığıyla.. brokoli ve karnabaharlarımıda buhara koydum, onlarıda buharda pişirip zeytinyağı limon ve sarımsakla salatasını yapacam.. yanınada tarhana çorbası yapabilirim.. 10dak.da oluyor o zaten.

pinguuum kötü şeyler getirme bile aklına, inşallah hiçbirşeyi yoktur, olsa bile telaş etme çok kötü bir hastalık değilmiş, hocamız anlatmıştı aslında herkes kalbi delik olurmuş doğum sırasında mı ne kapanırmış bazılarının kapanmayabiliyormuş.

pingu geçmiş olsun..telaş etme birşey çıkmaz küçük erkeğimizde
biran önce testleri yaptır için rahatlasın dualarımız bebişlerinizle..

Hangi şube olur belli değil sadece soruyorlar hayır diyeni eliyo zaten adamlar bir yerde elim mahkum ama eşim zaten geçici çalışıyo askere gidene kadar o yüzden ortak kararımız iş için taşınırız
terem hanzade valla iyi demek geliyo içimden kötü bir tepki almadım ama hayırlısı sonuç yaza belli olacak alımlar türkiye genelinde çünkü bekleyip göreceğiz

Pingum belki yanlış duymuştur. Boşuna telaşa kapılma balım şimdiden. Kızlar ben çıkıyorum bu gün fazla takılamadım. Yarına görüşürüz artık. Similla o konuştuğumuz şeyi kontrol et arada canım

ay benim biber dolmacıklarım pişmiş bile 20 dak içinde hemde kısık ateşte, tadına baktım onayladım.. haşlamalarım da tamam..

bunu görünce yazmak istedim benimde doğduğumda bu sorun vardı elif cim belki anlatmış bile olabilirim tıp o zaman bu kadar ki kadar gelişmemişti doktor belli bir yaştan sonra gecer demiş ve geçmiş şimdi sadece çok yürüyünce tıkanıyorum o kadar üzme kendini

selam kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum. Az önce hanzadenin tavuk dolmasından yaptım fırında pişiyor şuanda çok merak ediyorum nasıl olacak...

Pingu canım telefonla yazdığım için görmemişım geçmiş olsun aklına hemen kötü birşey getirme böyle küçük şeylerden tahlil yapılması daha iyi herşey bakılıyo doktorun aklında kalmaz sizde rahat edersiniz canım

zahtercim işin hayırlı olsunn.

Pingum inşallah kötü bişi olmaz. aklına sakın olumsz bişey getrme. İyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…