Eylül dostluğumuza burada devam (:

işallah kızlar kötü düşünmüyorum moralimi bozmuyorum. Özdencim evet zamanla geçiyomuş işallah öyle bişeydir. yarın kırkımız çıkıyo bizim kızlar

zahter işin hayırlı olsun canım
pinguiçini ferah tut canım testleri yaptırın biran önce içiniz rahatlasın
özden çalışmalar hayırlı olsun senden bekliyoruz artık haber

Günaydın herkese ;

Allahın izniyle hiç bişey çıkmayacak oğluşta, içini rahat tut canım son resmini gördüm teyzesi eklemiş aşık oldum valla o dudaklar ne öyle maşallah
40 mevlütü yapacak mısınız ? bugün 40 ı çıktı demek batuşun.

Günaydın kızlar, hanzadem sormussun ama yeni gördüm. Dün hic yemeğim yoktu. Esim ciğer yaptırmış onu yedik.sonra ben mutfağa bir girdim. İspanak, pirasa, mercimek çorbası, biber dolma birde kereviz salatası yaptım. Totomu kanepeye saat 9:30 da koydum. 2 gün yeter onlar bize.

Günaydın herkese,

pingucum, içini ferah tut, batuşun birşeyi çıkmıcak.Canını sıkma lütfen.

Fıstıklar ben uykuya doyamıyorum ya, sabahları kalkmak zulüm olmaya başladı.
Sabahları dinç kalkmanın var mı bi yolu?

günaydın

senin de başına gelmeyen kalmamaış be kuzum küçükken

canım bi yolunu bulursan bana da hbr ver ben de kalkamıyorum

günaydın kızlar..

Pingum aklına kötü şeyler getirme, batuşun bişeyi yoktur inşallah, dualarım sizinle..

günaydın kızllar berbat bir gece geçirdim baş ağrısından gözlerimi açamadım bir ara ağrıdan bayılacağım sandım sonra maalesef yine ilaç içtim ve öylece uyuya kalmışım

günaydın kızllar berbat bir gece geçirdim baş ağrısından gözlerimi açamadım bir ara ağrıdan bayılacağım sandım sonra maalesef yine ilaç içtim ve öylece uyuya kalmışım

Özdenciğim 13-14 yaşlarında bende de migren vardı. Dr bana kırmızı küçük haplar vermişti. Düzenli kullanmamı söyledi ki benim günlerce haftalarca hatta süren başağrılarım vardı. İlaçları kullanmaya başladım ağrılarım geçti. İlaçlar bittikten sonra ara ara eskisi kadar yoğun ve uzun sürmeyen ağrılarım oldu ama geçti. Şimdilerde kırk yılda bir ağrıyor. Keşke o minik kırmızı hapların ismini hatırlayabilsem belki sanada yararlı olur

ilaçları bıraktım daphne ama yine beni tuttu lanet sey ,

sanırım ben bu ilaçları ömrüm boyu kullanmak zorundayım

günaydın kızlar..iğrenç bir gece geçirdik..dün gece tv izlerken güm diye ses geldi..silah sesi sandım ilk.
sonra eşime dedim arabaya birşey yapmasınlar..ve baktık ki birisi garajda duran arabaya vurmuş(!)kaçmış..
arabanın arka tarafı çok kötü..ya nasıl becermiş çok merak ediyorum ya garajın yanında elek.direği var onada çarpmış bizim arabayı sürüklemiş bile..
kış ve gece olduğundan gören 2 kişi..o da çok hzlıydı plaka alamadık dediler.gece boyu polisle ve diğer arabyla civarı taradı eşim ama yok..
şimdi savcılıkta bakalım ne olur..
üstüne üstün annemi de hastaneye yatırmışlar bugün..
yani herşey üst üste geldi bende

arabayı üzülme bile

annene geçmiş olsun önemli olan sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…