- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.881
ailecek ne çekiyorsak kafamızdan çekiyoruz
arabayı üzülme bile
annene geçmiş olsun önemli olan sağlık
Genetik mi migren sizde? Teremciğim çok geçmiş olsun. Belki alkollüydü kaçan kişi. Kamera yokmu çevrede. Plakası tespit edilebilir.
Özden akapunktur denesene belki iyi gelir terem geçmiş olsun canım
terem çok geçmiş olsun.İnşallah arabayı çarpanı bulurlar. Annenede allah şifa versin.Hastalığı ne bilmiyorum ama en kısa zamanda iyileşir inşallah.
özden migren teshisi kondu mu?İlaç olarak ne verdi doktor?
Bende de bitmek tükenmeyen bi alerji olayı var. burnum tıkanıyor ve buna bağlı başım ağrıyor.
vaficim emin misin bişi olmadığına? Duygusallık gelmeye başladı mı? Yada hissedilebilir bir sinir durumun var mı?
canım yaklaşık 10 senedir migrenim var teşhisim konulalı çok oldu ,
her gün kullandığım ilaçlarım vardı ama bebek düşündüğümüz için 3 ay aldım sadece
çok ağrım olunca replax kullanıyorum
terem çok geçmiş olsun.İnşallah arabayı çarpanı bulurlar. Annenede allah şifa versin.Hastalığı ne bilmiyorum ama en kısa zamanda iyileşir inşallah.
özden migren teshisi kondu mu?İlaç olarak ne verdi doktor?
Bende de bitmek tükenmeyen bi alerji olayı var. burnum tıkanıyor ve buna bağlı başım ağrıyor.
vaficim emin misin bişi olmadığına? Duygusallık gelmeye başladı mı? Yada hissedilebilir bir sinir durumun var mı?
Öğle arasından döndüm gözlerim kapanıyor. Çok ama çok uykum var kızlar
buancım alerji bende de var maalesef burnumdaki et ve kemikten kurtuldum nefes alabiliyorum ama doktorum alerjin ameliyatla geçecek bşy değil ömür boyu çekeceksin dedi sürekli hapşuruyorum sıksık tıkanıyorum ama en azından normal zamanlarda nefes alıyorum buna da şükür bu alerji için ne iyi gelir acaba gerçekten çözümü yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?