Eylül dostluğumuza burada devam (:

arabayı üzülme bile

annene geçmiş olsun önemli olan sağlık
sağolasın özdencim..tabiki önemli olan sağlık..gerisi yapılır..işte masraf yüklü olacak tabi bu da düşündürüyor bizi..
sanada çok geçmiş olsun canım ya..benm annemde de senelerce neler çektik migreninden..
her hafta acillerdeydik..annem morarırdı..sürekli kusardı..
menapoza girince gitti..ama önceden de hep adet dönemlerinde çok şiddetlenirdi ağrıları..
inşallah seninkide tedavine cevap verir ..

Genetik mi migren sizde? Teremciğim çok geçmiş olsun. Belki alkollüydü kaçan kişi. Kamera yokmu çevrede. Plakası tespit edilebilir.
sağol daphanecim..ya alkollü yada haplı yada yaşı küçük biri..evimiz ara sokakta cadde üzerinde değil canım.ama caddeye çıktığı için dükkanların
kameraları var eşim oralara bakmaya gitti.belki plaka tespit edilebilir diye..

Özden akapunktur denesene belki iyi gelir terem geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canım..

merhaba kızlar..

pingum inş güzel sonuçlar alırsınız kötü düşünme ben genelde duyuyorum bebeklerde bu sorunu ama dediğin gibi belirtileri yoksa zaten yoktur pingum.

terem çok geçmiş olsun canım öncelikle anneciğine inş çarpıp kaçan kişiyi de bulursunuz inş.kaskosu öder arabanın masrafı merak etme sen.

vafim bugün nasılsın?

özdn çok geçmiş olsun canım ben ergenlik dönemlerinde çok çektim nörolog nörolog gezdik bi ilaç tedavisi uygulandı ve geçti çok şükür ama 1 sene sürmüştü tedavi.senin de geçecek inş.bebiş haberini alınca unutrsun ağrıyı falan

zahter yeni işin hayırlı olsun banka da hayırlı ise olur inş. cnm.

Son düzenleme:
terem annene geçmiş olsun canım,umarım önemli bişey değildir..İnşallah kameralardan arabaya çarpanı bulursunuz, geçen pazar bizim başımıza da geldi kahvaltı hazırlıyorduk güm diye bir ses park ederken arabaya arkadan vurdular, kapının önünde sadece bizim araba, niye bu kadar yanaşmaya çalıştı anlamadık önü bomboştu.. Tatsız bir durum, sadece tanpon değişti ama dün anca alabildik arabayı..

Özdencim umarım migren ağrılarından kurtulursun, hafif bile olsa günlük yaşam çekilmez oluyor.. Bende hamile kalmadan en çok baş ağrısından korkuyordum haftada 2-3 kere ağrı kesici almak zorunda kalıyordum ağrıdan, şuana kadar şükür ağrım olmadı..

miracle ne bilim tatsızım biraz, aslında elle tutulur bişeyimde yok yorgunluktan başka ama keyifsizim.. Sen nasılsın canım?

terem çok geçmiş olsun.İnşallah arabayı çarpanı bulurlar. Annenede allah şifa versin.Hastalığı ne bilmiyorum ama en kısa zamanda iyileşir inşallah.

özden migren teshisi kondu mu?İlaç olarak ne verdi doktor?

Bende de bitmek tükenmeyen bi alerji olayı var. burnum tıkanıyor ve buna bağlı başım ağrıyor.

vaficim emin misin bişi olmadığına? Duygusallık gelmeye başladı mı? Yada hissedilebilir bir sinir durumun var mı?

Selamm...

Özden geçmiş olsun canım...

Teremcim sana da çok geçmişler olsun canım... Arabanın kaskosu varsa pek sorun olmaz herhalde... Annecine de acil şifalar dilerim canım...

Ben yine çok yoğunum yaaa Benim başağrılarım yok ama böyle giderse bende de olacak herhalde... Neyse bu kadar çalışmaya değse bari başka bişey istemiyorumm...

canım yaklaşık 10 senedir migrenim var teşhisim konulalı çok oldu ,

her gün kullandığım ilaçlarım vardı ama bebek düşündüğümüz için 3 ay aldım sadece

çok ağrım olunca replax kullanıyorum

teremcim geçmiş olsun ne demişler cana geleceğine mala gelsin çok yerinde bi laf

kızlar baskın yedim o yüzden giremedim dayım geldi smmm olur kendisi normalde her hafta onun ortağı var o gelir her işi onunla hallederiz daha genç anlayışlı biridir 3 ayda bir geçici vergi döneminde patron dayımında hesaplara bakmasını ister sanki ne değişiyo çok yakın arkadaşlar maalesef
cuma günü için sözleşmiştik normalde geçici vergi için mali müşavirle ama dayım habersiz geldi bugün toparlamam gereken şeyler vardı eksiklerim var diyorum tamamla bekliyorum diyo sanki 1 saatte olacak şey yine de öyle verdim cuma günü bitecek dedim baktı gitti zaten bizim patron kıl muhasebeden anlamıyo onun yanında bitmedi filan deyince niye işini bitirmiyosun zamanında yapmıyosun filan diyo yani ama dayım beni tutacağı yerde arkadaşını tutuyo al birini vur ötekine ya da bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliim gibi atasözlerimiz çoğaltılabilir

canım belki senin de bebekle beraber ağrıların geçer inş.

buancım alerji bende de var maalesef burnumdaki et ve kemikten kurtuldum nefes alabiliyorum ama doktorum alerjin ameliyatla geçecek bşy değil ömür boyu çekeceksin dedi sürekli hapşuruyorum sıksık tıkanıyorum ama en azından normal zamanlarda nefes alıyorum buna da şükür bu alerji için ne iyi gelir acaba gerçekten çözümü yok mu

vaficim sen niye sıkıntılısın canım hamilelikten kaynaklanıyo sanırsam bence bebişinin doğacağı günü düşün mutlu ol

alerjinin tedavisi yokmuş canım ya. İğne tedavisi varmış ama kesin ileşir diyemem dedi bana, bide pahalı bi tedavi
Aleji testi yaptırdım ben. Domatese, çayır çimene, toza karşı çıktı. Domateside çok severim, şaşırdım hatta.
Rupafin diye bi ilaç verdi.hergün içiyorum. Bide burnum tıkandığında burun spreyi kullanıyorum. Burnumda kanama oluyor ama zaman zaman

Astıma çevirebiliyormuş canım dikkatli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…