- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.901
Buna bir çözüm bulmak lazım
alerjinin tedavisi yokmuş canım ya. İğne tedavisi varmış ama kesin ileşir diyemem dedi bana, bide pahalı bi tedavi
Aleji testi yaptırdım ben. Domatese, çayır çimene, toza karşı çıktı. Domateside çok severim, şaşırdım hatta.
Rupafin diye bi ilaç verdi.hergün içiyorum. Bide burnum tıkandığında burun spreyi kullanıyorum. Burnumda kanama oluyor ama zaman zaman
Astıma çevirebiliyormuş canım dikkatli olmakta fayda var
terem çok geçmiş olsun.İnşallah arabayı çarpanı bulurlar. Annenede allah şifa versin.Hastalığı ne bilmiyorum ama en kısa zamanda iyileşir inşallah.
özden migren teshisi kondu mu?İlaç olarak ne verdi doktor?
Bende de bitmek tükenmeyen bi alerji olayı var. burnum tıkanıyor ve buna bağlı başım ağrıyor.
vaficim emin misin bişi olmadığına? Duygusallık gelmeye başladı mı? Yada hissedilebilir bir sinir durumun var mı?
vaficim sen niye sıkıntılısın canım hamilelikten kaynaklanıyo sanırsam bence bebişinin doğacağı günü düşün mutlu ol
Doğal enerji kaynagı bişi bulmamış lazım
Bende hamilelikten olduğunu düşünüyorum,aslında ne öyle normalden fazla duygusallığım yada sinirliliğim var ama yorgunluktan evde sürekli yatmak istiyorum, 2-3 haftadır günü kurtarıyorum, yemek bile yapasım yok.. Kendimi enerjik hissetmeyincede mutsuz oluyorum
Merhaba kızlar...
Gece ıcıme sapma sapan bı sıkıntı gırdı, ah bu hormonlar bı de karnıma az bı agrı gırınce sabah solugu doktorda aldım...
Cok sukur mınıgım ıyıydı, kıpır kıpırdı, yıne cınsıyetını gostermedı nazlı sıpam...
9 cm olmusuz teyzelerı...
Bu arada doktor normal doğumu unut dedı, kanamam cok olurmus...
15 dakkadan fazla da ayakta durmucakmısım...
Napalım ben normal bı hamılelık gecırcem sanıyordum ama yavrum ıyı ya katlanırım herseye...
Bugun ılk hamıle pantolunumu aldımkılo almadım daha ama bebıs sıkıstırıyor artık...
Bir bileni yok mu bunun buancığım ya. İş,ev,kurs aöf derken hiç bir şeye enerjim kalmıyor. Ders çalışmam lazım ama okurken bile uykum geliyor. Bir yandan müşteriler arıyor. Sinir geldi artık.
Kuzum seninki hamilelikten. Kendini hiç mutsuz hissetme. Allah herkese öyle yorgunluk ve sinirlilik versin. Nasıl olsa geçici
ozdn ; geçmiş olsun canım inşallah geçer gecenin kötü geçmesi uyuyamak çok kötü..
terem ; canım sizin sağlığınız yerinde olsun diğerleri hallolur Allah korusun o arabanın içinde bile olabilirdiiz annene de çok geçmiş olsun..
buanbuan ; alerji için dr gittin mi ? bende inanılmaz hapşuruyorum. ufacık bir toz olsun hapşurmaktan burnum tıkanıyor.hangi dr gittin ? bende istiyorum gitmek testi falan hemen yapıyorlar mı ??
izinliyken KBB gittim adam şikayetlerimi dinleyince direk Aferin kullanıyor musun dedi bi kaç gün önce içmiştim o zaman sen en güzeli 1 ay sonra gel kan testi yapalım dedi seninde mi öyle bir testti.
sonra gitmedim tabi
Sağlıklı gelsinde annesi sen gerekirse 9 ayda yatarsınBakalım Allah nasip ederse bizler neler yaşayacağız.
aydasum neyseki bebişin sağlıklı canım artık az kadı dişini sıkıcan biraz canım sonra mutlu son
vaficim madem böyle bi aşı yöntemi var ben de araştırsam iyi olur hem de ssk karşılıyomuş daha ne olsun ama kesin çözüm olacak mı aşılar bitince başlarsa tekrar
Canım kulak burun boğaza gittim.Tüm hastanelerde alerji testi yok. Gitmeden önce alerji testi yapıyor musunuz diye sor. Bana alerji testini şöle yaptılar; dirseklere kadar 2 kolunuda sığırıyorsun.
8 bi koluma, 8 diğer koluma işaret koyuyor.(kalemin arka kısmını cildine bastırısın ya izi kalır hani öle oluyor) Sonra her bir maddeyi o noktalara koyuyor. Su gibi zaten hepsi. Öle kolları kıpırdatmadan duruyosun 15 dk, alerjin olduğu maddeler cildinde kızarıklık şişme yapıyor. Ordan anlıyorlar.
farklı alerji testleride var galiba nette öle yazıyor. Alerjinin kesin çözümü yok ama işte çok kötü.
Canım kulak burun boğaza gittim.Tüm hastanelerde alerji testi yok. Gitmeden önce alerji testi yapıyor musunuz diye sor. Bana alerji testini şöle yaptılar; dirseklere kadar 2 kolunuda sığırıyorsun.
8 bi koluma, 8 diğer koluma işaret koyuyor.(kalemin arka kısmını cildine bastırısın ya izi kalır hani öle oluyor) Sonra her bir maddeyi o noktalara koyuyor. Su gibi zaten hepsi. Öle kolları kıpırdatmadan duruyosun 15 dk, alerjin olduğu maddeler cildinde kızarıklık şişme yapıyor. Ordan anlıyorlar.
farklı alerji testleride var galiba nette öle yazıyor. Alerjinin kesin çözümü yok ama işte çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?