Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben cildiyeyle alakalı alerji testi yaptırdım aynı şey mi onda hiç bşy çıkmadı ama bıktım artık yaa
sprey olarak ne kullanıyosun canım ben de ameliyattan önce sürekli kullanıyodum ama çok zararlı burun mukozasını inceltiyomuş ve alışkanlık yapıyo artık o olmadan nefes alamıyodum şimdi yasak sadece bol bol deniz suyu kullanabilirim

vaficim sen niye sıkıntılısın canım hamilelikten kaynaklanıyo sanırsam bence bebişinin doğacağı günü düşün mutlu ol

Bende hamilelikten olduğunu düşünüyorum,aslında ne öyle normalden fazla duygusallığım yada sinirliliğim var ama yorgunluktan evde sürekli yatmak istiyorum, 2-3 haftadır günü kurtarıyorum, yemek bile yapasım yok.. Kendimi enerjik hissetmeyincede mutsuz oluyorum

Benim eşiminde ev tozuna alerjisi var, ameliyatta oldu fakat çözüm değil o da hergün sprey kullanıyor..

Bir ay önce aşı tedavisine başladı, toplamda 2 yıl sürecekmiş..1 ay her hafta gitti, sonra ayda bire,3 ayda bire düşüreceklermiş kesin çözüm mü bilemem ama bence etkili gece nefes alamayınca anlayabiliyordum, uzun zamandır böyle bişey farketmedim.. Bide tedaviyi SSK karşılıyor..

Doğal enerji kaynagı bişi bulmamış lazım

Bir bileni yok mu bunun buancığım ya. İş,ev,kurs aöf derken hiç bir şeye enerjim kalmıyor. Ders çalışmam lazım ama okurken bile uykum geliyor. Bir yandan müşteriler arıyor. Sinir geldi artık.

Kuzum seninki hamilelikten. Kendini hiç mutsuz hissetme. Allah herkese öyle yorgunluk ve sinirlilik versin. Nasıl olsa geçici

Merhaba kızlar...
Gece ıcıme sapma sapan bı sıkıntı gırdı, ah bu hormonlar bı de karnıma az bı agrı gırınce sabah solugu doktorda aldım...
Cok sukur mınıgım ıyıydı, kıpır kıpırdı, yıne cınsıyetını gostermedı nazlı sıpam...
9 cm olmusuz teyzelerı...
Bu arada doktor normal doğumu unut dedı, kanamam cok olurmus...
15 dakkadan fazla da ayakta durmucakmısım...
Napalım ben normal bı hamılelık gecırcem sanıyordum ama yavrum ıyı ya katlanırım herseye...

Bugun ılk hamıle pantolunumu aldım kılo almadım daha ama bebıs sıkıstırıyor artık...

ozdn ; geçmiş olsun canım inşallah geçer gecenin kötü geçmesi uyuyamak çok kötü..

terem ; canım sizin sağlığınız yerinde olsun diğerleri hallolur Allah korusun o arabanın içinde bile olabilirdiiz annene de çok geçmiş olsun..

buanbuan ; alerji için dr gittin mi ? bende inanılmaz hapşuruyorum. ufacık bir toz olsun hapşurmaktan burnum tıkanıyor.hangi dr gittin ? bende istiyorum gitmek testi falan hemen yapıyorlar mı ??
izinliyken KBB gittim adam şikayetlerimi dinleyince direk Aferin kullanıyor musun dedi bi kaç gün önce içmiştim o zaman sen en güzeli 1 ay sonra gel kan testi yapalım dedi seninde mi öyle bir testti.
sonra gitmedim tabi

Özden mıgren fena...
İnsallah sen de bebekle bırlıkte kurtulursun bundan...
Annem ne cekerdı mıgrenden...

Terem...
Cok gecmıs olsun canım annene... Neden yattı hastaneye, Rabbım acıl sıfalar versın...
Araba ıcın de uzuldum, sıze bırsey olmasın...

Mıraclem tencereler geldı mı?
Gule gule kullan sımdıden...

Pingum...
Batusumuzun ınsallah hıc bırsey yok canım...
Tertemız cıkcak ınsallah sonuclar...

Burun spreyi olarak "Risonel" kullanıyorum canım. Bana faydası oluyor.Hergün sıkmamaya çalışıyorum.

Bir çok kişinin daha çok sonradan geçiyormuş .Kimisi hamilelikten sonra geçmiş, kimisi 30 undan sonra falan.

Umarım bizimde en kısa zamanda geçer. Çok kötü bir hastalık bu ya.

Sağlıklı gelsinde annesi sen gerekirse 9 ayda yatarsın Bakalım Allah nasip ederse bizler neler yaşayacağız.

buan alerjı de kotu ya, her an hapsurma modu yorar ınsanı...
Keske net bır cozumu olsa...

vafım... daralmıs kıyamam... Gebelıkte hormonlar azcık tuhaf calısıyor... Gecıcıdır canım

vaficim madem böyle bi aşı yöntemi var ben de araştırsam iyi olur hem de ssk karşılıyomuş daha ne olsun ama kesin çözüm olacak mı aşılar bitince başlarsa tekrar

aydasum neyseki bebişin sağlıklı canım artık az kadı dişini sıkıcan biraz canım sonra mutlu son

Bende biliyorum da, arada eserekler geliyor işte Bu arada teyzesi minik diyor ki arkadaşını bekliyormuş haberin ola

Canım kulak burun boğaza gittim.Tüm hastanelerde alerji testi yok. Gitmeden önce alerji testi yapıyor musunuz diye sor. Bana alerji testini şöle yaptılar; dirseklere kadar 2 kolunuda sığırıyorsun.

8 bi koluma, 8 diğer koluma işaret koyuyor.(kalemin arka kısmını cildine bastırısın ya izi kalır hani öle oluyor) Sonra her bir maddeyi o noktalara koyuyor. Su gibi zaten hepsi. Öle kolları kıpırdatmadan duruyosun 15 dk, alerjin olduğu maddeler cildinde kızarıklık şişme yapıyor. Ordan anlıyorlar.

farklı alerji testleride var galiba nette öle yazıyor. Alerjinin kesin çözümü yok ama işte çok kötü.

Sağlıklı gelsinde annesi sen gerekirse 9 ayda yatarsın Bakalım Allah nasip ederse bizler neler yaşayacağız.

aydasum neyseki bebişin sağlıklı canım artık az kadı dişini sıkıcan biraz canım sonra mutlu son

aynen kızlar o ıyı olsun da gerekırse hıc kalkmam...
bu arada kızlar bızım tayın ısı olursa ben mayıs gıbı gıdıyorum ızmıre yoksa yolculuk yasakmıs...
İns cıkmaz tayın de evımde olurum

anladım bana böyle test yapılmıştı ama çok eskiden alerjik bronşit var bende taa o zaman işte .
bi araştırıyım olmadı yine giderim test yaptırırım

bana da aynı testten yaptılar kollarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…