- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.921
Merhaba kızlar...
Gece ıcıme sapma sapan bı sıkıntı gırdı, ah bu hormonlar bı de karnıma az bı agrı gırınce sabah solugu doktorda aldım...
Cok sukur mınıgım ıyıydı, kıpır kıpırdı, yıne cınsıyetını gostermedı nazlı sıpam...
9 cm olmusuz teyzelerı...
Bu arada doktor normal doğumu unut dedı, kanamam cok olurmus...
15 dakkadan fazla da ayakta durmucakmısım...
Napalım ben normal bı hamılelık gecırcem sanıyordum ama yavrum ıyı ya katlanırım herseye...
Bugun ılk hamıle pantolunumu aldımkılo almadım daha ama bebıs sıkıstırıyor artık...
benim bildiğim her alerjinin aşısı yok canım.
vaficim madem böyle bi aşı yöntemi var ben de araştırsam iyi olur hem de ssk karşılıyomuş daha ne olsun ama kesin çözüm olacak mı aşılar bitince başlarsa tekrar
aynen kızlar o ıyı olsun da gerekırse hıc kalkmam...
bu arada kızlar bızım tayın ısı olursa ben mayıs gıbı gıdıyorum ızmıre yoksa yolculuk yasakmıs...
İns cıkmaz tayın de evımde olurum
Bende biliyorum da, arada eserekler geliyor işteBu arada teyzesi minik diyor ki arkadaşını bekliyormuş haberin ola
aynen kızlar o ıyı olsun da gerekırse hıc kalkmam...
bu arada kızlar bızım tayın ısı olursa ben mayıs gıbı gıdıyorum ızmıre yoksa yolculuk yasakmıs...
İns cıkmaz tayın de evımde olurum
BU sıkıntılar arada banada geliyor, biz bugünlere nasıl gelmişiz, annelerimizin gerçekten hakkı ödenmez, ben şimdiden olmayan şeyler için bile endişe edebiliyorum..
Şükür ki bebişin sağlıklı canımFedakarlıklar şimdiden başladı, siz iyi olun varsın biraz hayatımız kısıtlansın..
Aydasu canım, maşallah bebişine.canını sıkma canım hiç, keyif yapıyorum falan diye düşün...
Tayin inşallah olmaz canım, huzurlu bi şekilde evinde geçirmek nasip olur inşallah.
İnşallah tayininiz çıkmaz canım, bebiş ele avuca gelinceye kadar orda kalırsınız..
Bu arada hamilelik dönemlerinizi bir yere yazın arkadaşlar. tabi bizimlede paylaşırsanız sevinirim.Bizim için de tecrübe olur.
gebelık defterı tutuyorum ben buancım...
Kotu seylerı pek yazmıyorum ama ıyı seyler duysun hep bebısım
Aynen oyle canım bebekler ıyı olsun da gerısı nasılsa gececek...
Demı o zamanlar boyle teknolojıde yokmus sımdı ıcım daralsa hemen gıdıyom...
Haklarını odeyemeyız analarımızın...
bak hıc bu acından bakmamıstım, ıvet keyıf yapıyorum ben
insallah canım o kadar ıstıyom kı annem yanıma gelsın esımde de ayrılmayım dıye, hayırlısı bakalım...
Insallah canım...
Kızlar bu arada gecenlerde sıgarı muhabbetı yapmıstınız ama o ara benım pc bozuk oldugundan yazamamıstım catlamıstım...
Benım babam 35 yıl ıctı...
Annem bırını duymus ıstanbuldaymıs adam suan adı aklımda degıl arar sorarım ama...
Tek seansta sadece konusarak bıraktıyormus sıgarayı, sabah 9 da bı baslıyormus konusmaya mola vere vere aksama kadar suruyormus...
Nette de vıdeoları varmıs, kıtabı varmıs...
Annem anlattı bana pek ınanmadım babamın bırakcagına bı de bızım kahvehanemız var dusunun ıcıcılıgı...
Neyse babama anlatmıs annem netten kıtabını bulmus babam bı gecede bıtırmıs, ertesı gun butun paketı kırmıs atmıs, ılk gunler ınanmadım, yıne baslıcak dedım ama sımdı 2 ayı gecctı aklına bıle gelmıyormus, ustelık onune gelene anlatım yesılaycılık yapıyormus... Hepımız soktayız babam bıraktıysa herkes bırakır dıyorum, adamın ısmını ogrenıp yazıcam kızlar, belkı sızden bırının de ısıne yarar...
Kızlar bu arada gecenlerde sıgarı muhabbetı yapmıstınız ama o ara benım pc bozuk oldugundan yazamamıstım catlamıstım...
Benım babam 35 yıl ıctı...
Annem bırını duymus ıstanbuldaymıs adam suan adı aklımda degıl arar sorarım ama...
Tek seansta sadece konusarak bıraktıyormus sıgarayı, sabah 9 da bı baslıyormus konusmaya mola vere vere aksama kadar suruyormus...
Nette de vıdeoları varmıs, kıtabı varmıs...
Annem anlattı bana pek ınanmadım babamın bırakcagına bı de bızım kahvehanemız var dusunun ıcıcılıgı...
Neyse babama anlatmıs annem netten kıtabını bulmus babam bı gecede bıtırmıs, ertesı gun butun paketı kırmıs atmıs, ılk gunler ınanmadım, yıne baslıcak dedım ama sımdı 2 ayı gecctı aklına bıle gelmıyormus, ustelık onune gelene anlatım yesılaycılık yapıyormus... Hepımız soktayız babam bıraktıysa herkes bırakır dıyorum, adamın ısmını ogrenıp yazıcam kızlar, belkı sızden bırının de ısıne yarar...
ailemizde hiç sigara için yok ama bende merak ettim ne diyor acaba adam ,
ben bu sigaraya tükürdüm işedim falan diyip mide bulandırıyordur
yok be, benim öle içim bulanmaz. Adama inat, içerim hatta
:) senin bu akıcı yazın ile o gebelik defteri bir anda okunur gider. Çok güzel bişi. Ama bize de biraz anlat olur mu canım.
Yani ne biliyim 1. ayda insan böle hissediyor, 2. ayda söle diye falan. herkeste farklılık gösterir ama bizede yol gösterici olur.
Bu arada benim annemde babamda sigara içiyor canım.Adamın ismini bulursan çok sevinirim. Tiryakiler resmen
Aydasu canım biliyorum ben onu geçen yıl o kitabı ben de okudum sonra bıraktım 4-5 ay filan bıraktım hem de... Ama bi gün gerçekten çok kötü bi anımda yine başladım... Neden başladım hiç bi faydası yok ama başladımsigaranın hiçbişeye yaramadığını filan anlatıyo... Fiziksel bağımlılık 3 gün sürer diyor asıl bu bağımlılığı bırakamamanın sebebinin psikolojik bağımlılık olduğunu anlatıyor... Psikolojik bağımlılığı yok edince daha kolay oluyo ama işte... Faydalı bi kitap ismini de söyleyeyim diğer topiclerde filan ismini vermişler Allen Carr adamın adı kitabı da "sigarayı bırakmanın kolay yolu"... Bakalım en kısa zamanda inşallah yine bırakıcam ama bu sefer asla geri dönmeyecem inşallah... Allahın izniyle... Babanı da tebrik ediyorum sağlıklı uzun ömürler dilerim...
buan tebirk ederim o zaman seni
kulağıma soktum dese yinede içer misin
bak hamileler var diye daha fazla iğreçleşemiyorum
buan tebirk ederim o zaman seni
kulağıma soktum dese yinede içer misin
bak hamileler var diye daha fazla iğreçleşemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?