Eylül dostluğumuza burada devam (:

BU sıkıntılar arada banada geliyor, biz bugünlere nasıl gelmişiz, annelerimizin gerçekten hakkı ödenmez, ben şimdiden olmayan şeyler için bile endişe edebiliyorum..

Şükür ki bebişin sağlıklı canım Fedakarlıklar şimdiden başladı, siz iyi olun varsın biraz hayatımız kısıtlansın..

Aydasu canım, maşallah bebişine. canını sıkma canım hiç, keyif yapıyorum falan diye düşün...

Tayin inşallah olmaz canım, huzurlu bi şekilde evinde geçirmek nasip olur inşallah.

vaficim madem böyle bi aşı yöntemi var ben de araştırsam iyi olur hem de ssk karşılıyomuş daha ne olsun ama kesin çözüm olacak mı aşılar bitince başlarsa tekrar

Canım garanti vermiyorlar ama etkili olduğunu söylüyorlar, eşim süreyyapaşa ya alerji bölümüne gidiyor, sizin oralarda da bu bölüm olan hastane kesin vardır..

Sürekli sprey kullanmaktansa, denenebilir.. Eşime sürekli sprey kulanacaksın dedi, dönem dönem de hap, bıkmıştı artık bunu denemek istedi..

İnşallah tayininiz çıkmaz canım, bebiş ele avuca gelinceye kadar orda kalırsınız..

Bende biliyorum da, arada eserekler geliyor işte Bu arada teyzesi minik diyor ki arkadaşını bekliyormuş haberin ola

Çok yakında de sen ona

İnşallah olmaz.

Aynen oyle canım bebekler ıyı olsun da gerısı nasılsa gececek...
Demı o zamanlar boyle teknolojıde yokmus sımdı ıcım daralsa hemen gıdıyom...
Haklarını odeyemeyız analarımızın...

Aydasu canım, maşallah bebişine. canını sıkma canım hiç, keyif yapıyorum falan diye düşün...

Tayin inşallah olmaz canım, huzurlu bi şekilde evinde geçirmek nasip olur inşallah.

bak hıc bu acından bakmamıstım, ıvet keyıf yapıyorum ben
insallah canım o kadar ıstıyom kı annem yanıma gelsın esımde de ayrılmayım dıye, hayırlısı bakalım...

İnşallah tayininiz çıkmaz canım, bebiş ele avuca gelinceye kadar orda kalırsınız..

Insallah canım...

Kızlar bu arada gecenlerde sıgarı muhabbetı yapmıstınız ama o ara benım pc bozuk oldugundan yazamamıstım catlamıstım...
Benım babam 35 yıl ıctı...
Annem bırını duymus ıstanbuldaymıs adam suan adı aklımda degıl arar sorarım ama...
Tek seansta sadece konusarak bıraktıyormus sıgarayı, sabah 9 da bı baslıyormus konusmaya mola vere vere aksama kadar suruyormus...
Nette de vıdeoları varmıs, kıtabı varmıs...
Annem anlattı bana pek ınanmadım babamın bırakcagına bı de bızım kahvehanemız var dusunun ıcıcılıgı...
Neyse babama anlatmıs annem netten kıtabını bulmus babam bı gecede bıtırmıs, ertesı gun butun paketı kırmıs atmıs, ılk gunler ınanmadım, yıne baslıcak dedım ama sımdı 2 ayı gecctı aklına bıle gelmıyormus, ustelık onune gelene anlatım yesılaycılık yapıyormus... Hepımız soktayız babam bıraktıysa herkes bırakır dıyorum, adamın ısmını ogrenıp yazıcam kızlar, belkı sızden bırının de ısıne yarar...

Bu arada hamilelik dönemlerinizi bir yere yazın arkadaşlar. tabi bizimlede paylaşırsanız sevinirim.Bizim için de tecrübe olur.

gebelık defterı tutuyorum ben buancım...
Kotu seylerı pek yazmıyorum ama ıyı seyler duysun hep bebısım

:) senin bu akıcı yazın ile o gebelik defteri bir anda okunur gider. Çok güzel bişi. Ama bize de biraz anlat olur mu canım.
Yani ne biliyim 1. ayda insan böle hissediyor, 2. ayda söle diye falan. herkeste farklılık gösterir ama bizede yol gösterici olur.

Bu arada benim annemde babamda sigara içiyor canım.Adamın ismini bulursan çok sevinirim. Tiryakiler resmen

ailemizde hiç sigara için yok ama bende merak ettim ne diyor acaba adam ,

ben bu sigaraya tükürdüm işedim falan diyip mide bulandırıyordur

Aydasu canım biliyorum ben onu geçen yıl o kitabı ben de okudum sonra bıraktım 4-5 ay filan bıraktım hem de... Ama bi gün gerçekten çok kötü bi anımda yine başladım... Neden başladım hiç bi faydası yok ama başladım sigaranın hiçbişeye yaramadığını filan anlatıyo... Fiziksel bağımlılık 3 gün sürer diyor asıl bu bağımlılığı bırakamamanın sebebinin psikolojik bağımlılık olduğunu anlatıyor... Psikolojik bağımlılığı yok edince daha kolay oluyo ama işte... Faydalı bi kitap ismini de söyleyeyim diğer topiclerde filan ismini vermişler Allen Carr adamın adı kitabı da "sigarayı bırakmanın kolay yolu"... Bakalım en kısa zamanda inşallah yine bırakıcam ama bu sefer asla geri dönmeyecem inşallah... Allahın izniyle... Babanı da tebrik ediyorum sağlıklı uzun ömürler dilerim...

Son düzenleme:

Sen benı motıve edıyorsun bılmıs ol
Mesela ben sımdı 4. aydayım...
Cok sukur hıc bır sıkayetım yok, agrım yok sızım yok, bulantım yok...
Sadece basım donuyor ondan da sıkayetcı degılım kuzucuk takla attı galıba dıyorum
Fızıksel olarak da hala anlasılmıyor dısardan gebelık ama oturunca gobek degılımın altında sısman teyzeler gıbı kucuk bı top cıkmaya basladı
Babasıyla sevıyoruz aksamları, esım parmagıyla karnıma tıklatıyor bebeeek kalk canım sıkıldı oynayalım hadı dıye
Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah canım...

heh ugurbocegı yazmıs allen adamın adı...

adam kendı de senelerce sıgara ıcmıs, karısı sen asla bırakamazsın dıyormus hep, adam yemın etmıs kendım bırakcam bıraktıgım gıbı yuzlerce ınsana da faydam olcak dıye...
Ezıksınız sız dıyormus, bagımlısınız, toplumdan dıslanmıssınız falan...
Galıba zoruna gıttı babamın

hay yasa canım o adam... Valla babamı hıc boyle gormemıstım, eskıden sıgarayı bırakırdı kımse sınırınden yanına yaklasamazdı, gergın olurdu, sımdı pambuk gıbı olmus
O kadar ıddalı kı arkadaslarıyla o ıgrenc seyı ıcmeyecegıne daır ıddaya gırmıs hem de beymenden takım elbısesınden ayakkabısına
Sen de bırakmıssın ne guzel, keske baslamasaymıssın ama ıns yıne bırakırsın ve kalıcı olur canım...
Bebek ıcın bıle bırakabılırsın...

yok canım öyle şeyler Hatta kitapta da diyor ki alışılanın aksine size sigaranın pis, iğrenç, işte sizi hasta ettiğini, korkunç hikayeleri filan anlatmıcam diyo ve anlatmıyo da... Sigarayı gözünde tamamen sıfırlıyo yani hiç bişey için sigara içmen gerekmediğini filan anlatıyo... Beyninde bitirme kısmını yapıyo kitap...Bu şekilde anlatıyo bence doğru da yapıyo... Çünkü diğer türlü sigaraya karşı kötü de olsa bi etki oluşturuluyor bunun karşılığı da tepki olarak geri dönüyo... Fiziğin basit kuralı ... Yoksa adamın kitapta da dediği gibi üstünde yazan etiketler filan da gayet yeterli kötü bişey olduğunu anlatmaya ama kimse onlara bakarak sigarayı bırakmıyor... Sigarasızlık sonrası yaşacaklarını kestiremediği için psikolojik olarak kendini bağımlı hissettiği için bırakamıyor... Bla bla bla Kitabı okuyup yutmuşum ama ne fayda... Bi kaç gün sersem gibi gezip, uyuşuk uyuşuk yatıp yuvarlanıp hiç bi iş güç düşünmeden sadece kendime ayırabileceğim bi zamanı bekliyorum şimdilik...

buan tebirk ederim o zaman seni

kulağıma soktum dese yinede içer misin
bak hamileler var diye daha fazla iğreçleşemiyorum

bööööğğğ:104:
var ya hayatım boyunca anlayamadım sıgara ıcenlerı...
Su yasıma geldım daha bırak sıgarayı ellemeyı temız kulluge bıle dokunamam hastalık derecesındeyım...
Hatta hamılelıkte oyle bır hal aldı kı tv de adamlar sıgara ıcıyor ben öğğğ içim dısıma cıkıyor öğürmekten esım manyaksın dıyor haklı galıba

Sabaha karsı bı ruya gordum kendıme ınancım sarsıldı...
Ben nedense ılk gordugum ruyanında etkısıyle ve bu haftaya kadaar gostermeyınce kızım olcak dıye yerlestırmısım bılıncaltıma...
Ama dun gece ayarlarımla oynandı
Ruyamda oğlum oldu, yıne yesıl mavı arası bı goz rengı...
Sonra bırden 7 yaslarındakı halını gordum, bı de dondum cocuga eneee ben senı kız sandımdı ya dıyom yok anne erkegım ben dıyor
Esım cok actı galıba ustumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…