- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.941
bööööğğğ:104:
var ya hayatım boyunca anlayamadım sıgara ıcenlerı...
Su yasıma geldım daha bırak sıgarayı ellemeyı temız kulluge bıle dokunamam hastalık derecesındeyım...
Hatta hamılelıkte oyle bır hal aldı kı tv de adamlar sıgara ıcıyor ben öğğğ içim dısıma cıkıyor öğürmekten esım manyaksın dıyor haklı galıba
buan tebirk ederim o zaman seni
kulağıma soktum dese yinede içer misin
bak hamileler var diye daha fazla iğreçleşemiyorum
kızlar yarın kaynanamlara ne yapayım bu akşam eve geç gideriz bşy yapamam sanırım işten gidince kolay olacak bşyler lazım
çorba
tavuk haşlayıp suyuna da bulgur pilavı yapıcam ana yemek olarak ne gider
kızlar yarın kaynanamlara ne yapayım bu akşam eve geç gideriz bşy yapamam sanırım işten gidince kolay olacak bşyler lazım
çorba
tavuk haşlayıp suyuna da bulgur pilavı yapıcam ana yemek olarak ne gider
patatesli tavuk yapsan, fırında sevmiyor demiştin galiba :44:
evet sevmiyor pek fazla hem tavuklu pilav yapıcam ana yemeğim etli olsun patlıcan yemeği düşünmüştüm daphnenin dediği gibi güveç olabilir aslında anneme malzemeleri versem güveç tenceresi de var hazırlayıp fırına gönderse işten eve gidince fırından alırız odun ateşinde lezzetli olur
miracle ne bilim tatsızım biraz, aslında elle tutulur bişeyimde yok yorgunluktan başka ama keyifsizim.. Sen nasılsın canım?
Özden mıgren fena...
İnsallah sen de bebekle bırlıkte kurtulursun bundan...
Annem ne cekerdı mıgrenden...
Terem...
Cok gecmıs olsun canım annene... Neden yattı hastaneye, Rabbım acıl sıfalar versın...
Araba ıcın de uzuldum, sıze bırsey olmasın...
Mıraclem tencereler geldı mı?
Gule gule kullan sımdıden...
Pingum...
Batusumuzun ınsallah hıc bırsey yok canım...
Tertemız cıkcak ınsallah sonuclar...
landfloves geçmişi mi okuyosun
miracle nbr canım
mrb kızlar ii akşamlar hepinizee..ailemin yanına geldim cumadan beri Konya dayımpek nete giremedim çk yoğun geçiyo, tatilde bitiyo havalar nasıl güzel buralarda...biraz geçmişi okuyayım baya oldu girmeyeli
mrb kızlar ii akşamlar hepinizee..ailemin yanına geldim cumadan beri Konya dayımpek nete giremedim çk yoğun geçiyo, tatilde bitiyo havalar nasıl güzel buralarda...biraz geçmişi okuyayım baya oldu girmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?