Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ben de önceden yeşilaycıydım... Ortaokulda, lisede filan profesyonel sporcuydum... Normal çay bile içmez bitki çayı içerdim öbürü sağlıksız diye... Sağlık delisiydim yani... Ama insan başlayınca başlıyor işte... Allah herkesi uzak tutsun...

buan tebirk ederim o zaman seni

kulağıma soktum dese yinede içer misin
bak hamileler var diye daha fazla iğreçleşemiyorum

:) hehe adam ne derse desin, burama koydum çıkardım desin, beni etkilemez. Yapamaz ki :)

Yanımda yapıp verse, al bunu iç dese içemem herhalde ama :)

kızlar yarın kaynanamlara ne yapayım bu akşam eve geç gideriz bşy yapamam sanırım işten gidince kolay olacak bşyler lazım

çorba
tavuk haşlayıp suyuna da bulgur pilavı yapıcam ana yemek olarak ne gider

patatesli tavuk yapsan, fırında sevmiyor demiştin galiba :44:

patatesli tavuk yapsan, fırında sevmiyor demiştin galiba :44:

evet sevmiyor pek fazla hem tavuklu pilav yapıcam ana yemeğim etli olsun patlıcan yemeği düşünmüştüm daphnenin dediği gibi güveç olabilir aslında anneme malzemeleri versem güveç tenceresi de var hazırlayıp fırına gönderse işten eve gidince fırından alırız odun ateşinde lezzetli olur

Bencede öyle yap canım. Hem dediğin gibi fırında daha güzel pişirirler onu mis mis

mrb kızlar ii akşamlar hepinizee..ailemin yanına geldim cumadan beri Konya dayım pek nete giremedim çk yoğun geçiyo, tatilde bitiyo havalar nasıl güzel buralarda...biraz geçmişi okuyayım baya oldu girmeyeli

miracle ne bilim tatsızım biraz, aslında elle tutulur bişeyimde yok yorgunluktan başka ama keyifsizim.. Sen nasılsın canım?

kuzum çook normal bende aynen öyleyim kenanın dediği gibi HERKESE KÜSESİM VAR

ben yine anneme geldim burda iyiyim şükür bu arada hamile bayanlar polo şeker varya benim mideme çok iyi geldi belki size de etkili olur.

geldi aydasum çoook güzeller.bi kullanayım da tavsiye ederim ona göre.senin bebiş de kocaman olmuş maşallah.rabbim korusun minnaklarımızı...

landfloves geçmişi mi okuyosun
miracle nbr canım

kuzum yeni gördüm bugün annemin ağır misafirleri vardı sıkıntıdan ara ara telden baktım ama yazamadım.dedikodlar dedikodular

mrb kızlar ii akşamlar hepinizee..ailemin yanına geldim cumadan beri Konya dayım pek nete giremedim çk yoğun geçiyo, tatilde bitiyo havalar nasıl güzel buralarda...biraz geçmişi okuyayım baya oldu girmeyeli

gözün aydın canım.şimdi prensesler gibi bakıyorlardır ne güzel.konya benim memleket selam olsun memleketime

gözün aydın canım.şimdi prensesler gibi bakıyorlardır ne güzel.konya benim memleket selam olsun memleketime

[/B][/QUOTE]

a.s cnm senn için de gezebilirim ..şimdi Kentplaza die bi AVM açılmış oraya gdcğm bakalım nasıl bi yer..valla bi iyi ki misafirlik ekmek elden su gölden ooohhh

sonunda evimde kendi pcmdeyim. bir süre size telden yazarım. ilk iş günüm neydi böyle. madeni yağ bilrimlerinin son günüymüş. 3 aylık döküm yaptık. tek tek ince hesabı varmış. akşam6da zor bitti. ama hesap tutmadı. ben çıktım. ilk günden mesaiye kalma dedi müdür. :) şu programı bir öğrensem oh iş güzel. karışan yok. sakin gelen giden yok. müdür birşey diyecekse bile gelmiyo. yan odadan telefon ediyor. ama tek problem odamız fabrikanın içine bakıyor. temizlik tinerle yapılıyor sürekli. yandı ciğerlerim kokudan. camda açsak aynı. maske alsam ben

Günaydın herkese ;

bugün topiği ben açıyım dedim kimsecikler yok sabah annemle babamla dışarda kahvaltı yaptık erken gelmemin yararı oldu

Ohh bol bol gez canım. Ben hamile olduğunu yeni gördüm canım.uzun bir süre girememiştim.Kusura bakma.Hayırlısı olsun.allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…