Eylül dostluğumuza burada devam (:

Haklısın canım, dediklerini mantığım kabul ediyorda, arada devreler karışıyor işte

Dün akşam uykum kaçtı, uyuyamadım biraz eşim niye uyudu diye ona küstüm, annemi özledim diye gittim içerde ağladım, hormonlarım gece gece sapıttı

Benimde anne şevkatine ihtiyacım var sanırsam, h.sonu gelecekler bizde kalacaklar, kendimi toparlarım artık

günaydın canım, Bende her sabah heycanla o yazıları okuyorum, hatta eşime de gönderiyorum, gr lık birşeyin nasıl o kadar gelişim gösterdiğine şaşırıyor

ahsen ve sofistike ye ulaşamadım.

jelo ve pingu oğluşlarını uyutmak için uğraşıyorlar. selamları var ikisininde ikisi

pingi tek kalmış yorgun geliyordu sesi tam yorgunpenguen olmuş ya.

jelo da oğluşu ile uğraşıyor

birsürü bebiş oldu maşallah..yalnız anneler bize söz vermişti devamlı geleceklerdi..hani ne gelen var ne giden :126::126::126::126:

birsürü bebiş oldu maşallah..yalnız anneler bize söz vermişti devamlı geleceklerdi..hani ne gelen var ne giden :126::126::126::126:

valla annelerden birisi daha kahvaltı edememiş öteki de bebeği uyutmak için uğraşıp duruyordu dğil bize kendilerine bile zamanları yok gibi geldi bana

cennet kokulu paşaları ile gün geçiriyorlar

smillacım herkes verdği sözü tutsa onların geçerli bahaneleri var ama başka bşy için de bazı arkadaşlar söz vermişti ama sesi çıkmayanlar var en azından söyleselerdi beklemeseydik kimler olduğunu da bilmiyorum tam olarak ama bi bildirim yapsalar biz de ona göre davransak neden bildirenler üzerine alınmasın lütfen
yine sert mi oldum ama napiim çok uzuyo
biz hala buluşcaz kızlar

bunuda ben direk üzerime alındım şimdi, bize gelin çok istiyorum söylemiştim de bunu, ama eve gidip yatmaktan başka bişey yapamıyorum şu sıralar..

bir sonraki hafta bize gelebilirsiniz bu hafta nişan var bide yiğenimi dr falan götürmemiz lazım ama haftaya müsaitim..

bir sonraki hafta bize gelebilirsiniz bu hafta nişan var bide yiğenimi dr falan götürmemiz lazım ama haftaya müsaitim..

bi sonraki hafta bize yatılı misafir gelecekti doğum yapan arkadaşım daha sonra ki hafta olabilir kızlara da ne zaman uygunsa tabii

bi sonraki hafta bize yatılı misafir gelecekti doğum yapan arkadaşım daha sonra ki hafta olabilir kızlara da ne zaman uygunsa tabii

konuyu ne güzel bağlamışsın yalnız bir tek ben anladım sanırım

tamam canım o zaman gelecek olanlar ayın 17 si için fikir versin uyar mı uymaz mı

bende üzerime alınmadan yazdım ama konuyu da anlamadım o ayrı

Walla mavi su periside izmire geldi..konuştuk buluşalım bize uyar dedik ama..izmirli arkadaşlarıma buradan duyurayım,bu hafta içi buluşalım mııııı..
artık ben utanıyorum gerçekten buluşalım demeye.çünkü okadar çok söyledimki kendimi sapık gibi hissediyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…