- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.961
Günaydın güzeller
kuzum çook normal bende aynen öyleyim kenanın dediği gibi HERKESE KÜSESİM VAR
ben yine anneme geldim burda iyiyim şükür bu arada hamile bayanlar polo şeker varya benim mideme çok iyi geldi belki size de etkili olur.
Günaydın vaficim, nasılsın bugün? alt kısımdaki yazıda "Bebeğinizin kalp atışlarını duymak isteseniz bugünden sonra doppler ile bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirsiniz." diyo.
Dopplerr biz alabiliyoz mu acep :)
caponum hiç gelmiyo kızlar nasıl acaba??
ahsen ve sofistike ye ulaşamadım.
jelo ve pingu oğluşlarını uyutmak için uğraşıyorlar. selamları var ikisininde ikisi
pingi tek kalmış yorgun geliyordu sesi tam yorgunpenguen olmuş ya.
jelo da oğluşu ile uğraşıyor
birsürü bebiş oldu maşallah..yalnız anneler bize söz vermişti devamlı geleceklerdi..hani ne gelen var ne giden :126::126::126::126:
birsürü bebiş oldu maşallah..yalnız anneler bize söz vermişti devamlı geleceklerdi..hani ne gelen var ne giden :126::126::126::126:
smillacım herkes verdği sözü tutsa onların geçerli bahaneleri var ama başka bşy için de bazı arkadaşlar söz vermişti ama sesi çıkmayanlar var en azından söyleselerdi beklemeseydik kimler olduğunu da bilmiyorum tam olarak ama bi bildirim yapsalar biz de ona göre davransak neden bildirenler üzerine alınmasın lütfen
yine sert mi oldum ama napiim çok uzuyo
biz hala buluşcaz kızlar
smillacım herkes verdği sözü tutsa onların geçerli bahaneleri var ama başka bşy için de bazı arkadaşlar söz vermişti ama sesi çıkmayanlar var en azından söyleselerdi beklemeseydik kimler olduğunu da bilmiyorum tam olarak ama bi bildirim yapsalar biz de ona göre davransak neden bildirenler üzerine alınmasın lütfen
yine sert mi oldum ama napiim çok uzuyo
biz hala buluşcaz kızlar
bunuda ben direk üzerime alındım şimdi, bize gelin çok istiyorum söylemiştim de bunu, ama eve gidip yatmaktan başka bişey yapamıyorum şu sıralar..
aslında buluşmayı kastetmedim smilla biliyor:26:
bir sonraki hafta bize gelebilirsiniz bu hafta nişan var bide yiğenimi dr falan götürmemiz lazım ama haftaya müsaitim..
bi sonraki hafta bize yatılı misafir gelecekti doğum yapan arkadaşım daha sonra ki hafta olabilir kızlara da ne zaman uygunsa tabii
konuyu ne güzel bağlamışsınyalnız bir tek ben anladım sanırım
tamam canım o zaman gelecek olanlar ayın 17 si için fikir versin uyar mı uymaz mı
bende üzerime alınmadan yazdım ama konuyu da anlamadım o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?