Eylül dostluğumuza burada devam (:

bizim misafir bu haftasonu bi daha ki h.sonu geliyo yani 16-17 oluyo bana uymaz

Canım ben zaten şu sıralar plan yapamıyorum, sürekli yatış pozisyonundayım Kendimi iyi hissedersem gelmeyi çok isterim..

Daphne 85 Hanzade Zahter Vafi ozdn bunlar düşünsün bakalım

senin için canım dediğin gibi iyi olursa çok isterim gelmeni

başka istanbulda olan var ise onlar içinde geçerli bu söylediğim beklerim

bizim misafir bu haftasonu bi daha ki h.sonu geliyo yani 16-17 oluyo bana uymaz

ben karıştırdım tarihi 24 02 2013 pazar GÜNÜ OLACAK. BÜYÜK yazıyım pazar diyorum çünkü cumartesi hanzade çalışıyor isterseniz cumartesi de olur bana uyar yanı

Son düzenleme:
c.tesi pazar ferketmez o zaman işim yoğun olmaz sanırım işten de çıkıp gelebilirim metobüse yakınsın bildiğim kadarıyla siz nasıl isterseniz

kızlar dün kaynanama gitmeden patlıcanlarımı kızarttım
eşimin 11-12 maçı vardı beni eve bıraktı 11 de başladım içini hazırlayıp karnıyarıkları tepsiye dizdim folyoyla kapatıp dolaba koydum vişne kompostosu yaptım tavuk göğsü yaptım saat 12 de bitti eşimi aradım maçı yeni bitmişti giyinip geliyorum dedi o gelene kadar duşumu aldım yattım bugüne hazırım çorba pilav salata kaldı sadece

harika çook fazla iş kalmamış gidince halledersin

berbat bir sise uyandık yandı ciğerlerim sabah sabah
ben cts 2 30 da çıkıyorum benim istanbula gelmem çoook uzak olacak nerde buluşcaz ben ona göre gelebilirim ama 23 ocak bana uymaz bebek görmeye gidicez

selam kızlarrrr umarım herkes çoook iyidir, anlamsız bir mutluluk var içimde hayır olsun

vaficim madem böyle bi aşı yöntemi var ben de araştırsam iyi olur hem de ssk karşılıyomuş daha ne olsun ama kesin çözüm olacak mı aşılar bitince başlarsa tekrar
kızlar ben 5 yıl astım+allerji uzmanının yanında çaıştım, konuya fazlası ile hakimim yani... Hatta dr um banada alerji testi yaptı, ev tozu küf polenler hatta hamamböceğine karşı bile duyarlılığım çıktı en yüksek dozda. Biz muayenehanede yüksek duyarlılığı olan hastalarımıza aşı tedavisi uyguluyorduk ama bundan kesin çözüm alınacak diye birşey yok, azda olsa kortizon uygulanıyor bunun vücuda verdiği zararı az çok tahmin edebilirsiniz. Dr hastalara anlatırdı isterlerse tedaviye başlardık ki bu maddi olarak çok külfetli bir tedavi. SSK larda veya bazı polikliniklerde ucuzada yapılıyor ama içerisinde ne maddesi olduğu veya nekadar taze bir aşı olduğu meçhul!!! ne olduğu belli olmayan aşıları yaptırıp katarakt olan kıl yumağına dönen insanları gördüm malesef. Bu aşı tedavisi cidden çok önemli heryere güvenmemek lazım. Çok yüksek allerjilerim olmasına rağmen bana aşı başlamadık, aşıyı bedavaya getirteceğimize rağmen istemedim kortizon falan. Düzenli olarak burun spreyimi kullanıp allerjenlerden uzak durduğum sürece yaşantımı hiçte etkilemiyor. Mevsim geçişlerinde ve tgozlu ortamlarda burnum tıkanır hapşururum ama hemencik geçer. Gıda alerjisine karşı ise tıp tarihinde aşı üretilmedi malesef, alerji yapan maddeleri yememekten başka çare yok...

Zahter işin hayırlı olsun ama bu kadar kimyasala maruz kalman sağlığına ciddi problem verebilir, şimdi değilse bile ileride iş açmasın başına...

Evimden haatta yatagimdan yaziyorum gune agri ile uyandim ama nasil agri kafami nereye sokucagimi sasirdim sonra artik dayanadim hastaneye gittik igne oldum ama koca kafan hala agriyor

Vaficimm ah yavrumn bendr anne diye fdiye agladim

Son düzenleme:
ama ben yaz kış hapşuruyorum her gün nezle olduğumu sanıyo birileri

ama ben yaz kış hapşuruyorum her gün nezle olduğumu sanıyo birileri

Ev tozu belkide gözle görülmeyen küf, belkide evde gizlenmiş böceklerin salyaları yada evdeki canlı bir bitki. İyi bir yerde tekrar test yaptırıp ilaç başlarsan tüm şikayetlerin ortadan kalkacak emin ol canım. Önceden bende öyleydim gözlerim sulanır burnum tıkanır klimalı bir yerde duramazdım taki neye karşı alerjim olduğunu anlayana kadar, sonrasında düzenli burun spreyimi ve antihistaminik alerji hapımı kullanıp şikayetlerim %90 azaldı şimdi ise mevsim dönüşümlerinde burun spreyimle çok rahat geçiriyorum.

selam kızlar.yine annemdeyim halam ve babaannem kahvaltıya geldi oturuyoruz.burda turp gibi sağlamım ama evimde yatak döşek hasta oluyorum.

bu arada dün ilk defa aşerdim ne diye sorarsanz millet olmayan şey aşerir ben hıyar aşerdim oturdum 5 tane salatalık yedim.

vafim hamilelikte annen yakınsa mümkün olduğunca görmek gerekiyo çünkü diğer herkesin dediği her söz batıyo.değişik alıngan bişey olup çıktım ki ben zerre kadar alınan darılan bi insan değilimdir.sende anneciğinin yanında dur birazcık.

smillam hanzadem daphenm zahter sipidi siyah deniz sizler nasılsınız kızlar?

çok şükür iyiyim tatlım maşallah iyi olmana çok sevindim bebişko hıyarmı yemek istemişben olsam gece gündüz bişeyler yerim 100 kilo ile doğuma giderim heralde

Evimden haatta yatagimdan yaziyorum gune agri ile uyandim ama nasil agri kafami nereye sokucagimi sasirdim sonra artik dayanadim hastaneye gittik igne oldum ama koca kafan hala agriyor

Vaficimm ah yavrumn bendr anne diye fdiye agladim

özdencim geçmiş olsn ama neden nie?aylardır hap içiyosun hap biter bitmez yine zortladı..o hapı veren doktora gittinmi?

ben evde biraz daha rahatım işyerinde daha çok hasta gibi oluyorum

Son düzenleme:
kızlar sonunda telefona karar vedim ve almak üzereyim..tabiki note 2 vatan daki kampanyayı kaçırmışız o yüzden hepsiburadada alıcam..son 26 ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…