Eylül dostluğumuza burada devam (:

Evimden haatta yatagimdan yaziyorum gune agri ile uyandim ama nasil agri kafami nereye sokucagimi sasirdim sonra artik dayanadim hastaneye gittik igne oldum ama koca kafan hala agriyor

Vaficimm ah yavrumn bendr anne diye fdiye agladim

geçmiş olsın canım baş ağrısı çekilmeyen bir ağrı karanlık bir oda da yatsan rahatlamaz mısın ?
bazen bende de migren olacağından şüpheleniyorum ufacık bir ışık bile inanılmz rahatsız ediyor. yatarken ışık yanmasından nefret ediyorum ve gözlerimi kapatınca yda etraf karanlık olunca rahat ediyorum

kızlar sonunda telefona karar vedim ve almak üzereyim..tabiki note 2 vatan daki kampanyayı kaçırmışız o yüzden hepsiburadada alıcam..son 26 ürün

hadi hayırlısı olsun biraz büyük ama kullanımı iyidir

Evimden haatta yatagimdan yaziyorum gune agri ile uyandim ama nasil agri kafami nereye sokucagimi sasirdim sonra artik dayanadim hastaneye gittik igne oldum ama koca kafan hala agriyor

ben seni atlamışım canım ya kıyamam ne zaman bitecek bu ızdırap

ben çıldırmak üzereyim
bu arada 23ocak bana uymuyo kızlar malesef

özden ısrarla akapunktura git diyorum

Son düzenleme:

canım ya nedir senin bu migrenden çektiğin, 3 aylık tedavinin hiç mi faydası olmamış, tedavi sonrası hemen başladı ağrıların..

çok şükür iyiyim tatlım maşallah iyi olmana çok sevindim bebişko hıyarmı yemek istemişben olsam gece gündüz bişeyler yerim 100 kilo ile doğuma giderim heralde

çok saol canım benim.

ah ah keşke istese ama canım hiç birşey istemiyor ki.bende 100 kilo olmamak için uğraşıyorum.ama hamile kaldığım kilodan 3 kg eksiğim şuan önümüzdeki aylarda alırım fazlasıyla

smilla telefon seçimin çok güzel şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan hep güzel haberler al...

teşekkürler kızlar..
benim diğer hat kapanmış kontur yuklemiyorum uzuun zamandır.sanırım açtırmıcam.şirket hattını kullanıcam artık

Her hafta görüşüyoruzda, en iyi onlar anlıyor bizi, daha çok görüşmekte fayda var..

ahsenin doğum hikayesindeki şu cümleyi asla unutmam sanırım..beni çok etkilemişti..

''anne,ben anne mi oldum?''

smilla iyi günlerde kullan canım bol kahkahalı görüşmelerin olsun

Geldimmmmm. Kızlar bizim İstanbul'daki düğünün fotograflarını kaybetmiştik.bir arkadaşda varmış. Bu gün geldi. Videolarımda ondaymis. Nasıl mutlu oldum anlatamam....

ben hala albüm yaptırmadım
1000 tane resim var seçmek lazım bastırmak için iyi ve uygun bir yer lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…