- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.001
daphne nbr kız????
Evimden haatta yatagimdan yaziyorum gune agri ile uyandim ama nasil agri kafami nereye sokucagimi sasirdim sonra artik dayanadim hastaneye gittik igne oldum ama koca kafan hala agriyor
Vaficimm ah yavrumn bendr anne diye fdiye agladim
kızlar sonunda telefona karar vedim ve almak üzereyim..tabiki note 2vatan daki kampanyayı kaçırmışız o yüzden hepsiburadada alıcam..son 26 ürün
Evimden haatta yatagimdan yaziyorum gune agri ile uyandim ama nasil agri kafami nereye sokucagimi sasirdim sonra artik dayanadim hastaneye gittik igne oldum ama koca kafan hala agriyor
ben çıldırmak üzereyim
bu arada 23ocak bana uymuyo kızlar malesef
ne zaman uyuyor bunu da söyler misn ? ona göre değiştirmeye çalışalım...
ortak bir karar olsun
pardon canım sadece o gün müsait değilim diğer cumartesiler uyuyor :)
hanzade nerdesin bacım
şimdilik müsaitim başka engeller işler çıkmazsa inşallah :) günler ne zaman uzuyor
çok şükür iyiyim tatlım maşallah iyi olmana çok sevindim bebişko hıyarmı yemek istemişben olsam gece gündüz bişeyler yerim 100 kilo ile doğuma giderim heralde
vafim hamilelikte annen yakınsa mümkün olduğunca görmek gerekiyo çünkü diğer herkesin dediği her söz batıyo.değişik alıngan bişey olup çıktım ki ben zerre kadar alınan darılan bi insan değilimdir.sende anneciğinin yanında dur birazcık.
Her hafta görüşüyoruzda, en iyi onlar anlıyor bizi, daha çok görüşmekte fayda var..
Geldimmmmm. Kızlar bizim İstanbul'daki düğünün fotograflarını kaybetmiştik.bir arkadaşda varmış. Bu gün geldi. Videolarımda ondaymis. Nasıl mutlu oldum anlatamam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?