Eylül dostluğumuza burada devam (:

ay bizde albüm yaptırmadık daha..fotocuya 500 tl borcumuzda kaldı..oda albüm yaptırmadığımız için aramıyor heralde

tam sohbet başladı müdür bana iş verdi :)
1000 fotografı biz dışmekan çekimde çekildik
ben çok severim fotograf çekmeyi kredim bitsin profesyönel makine alacağım bebşten önceeee

BENİM DE abim çekmişti resimlerimizi kaç tane olduğuna bakmadım ama her saniyemiz karelendi..
sözde nişanda düğünde hep abim çekti sağolsun

ben de prof.mak.almak istiyorum düğüne yakın niyetlenmiştik ama o zamandan beri kısmet olmadı alırsak elimden düşmez heralde çekmeyi de seviyorum çünkü ilk prof.çekimimi eltimin doğumunda yapıcam kısmetse onlarda mak. var benim 2 tane ama normal makina

tam sohbet başladı müdür bana iş verdi :)
1000 fotografı biz dışmekan çekimde çekildik
ben çok severim fotograf çekmeyi kredim bitsin profesyönel makine alacağım bebşten önceeee

merhabalar hanımlar, hepiniz iyisinizdir umarım, geçmişi okumadım henüz..

dün akşam başımıza ne geldi kızlar anlatayım.. yemekten sonra kışlık yaptığım erik kompostomu ocağa koydum oturma odasına geçtik filme daldık eşimle.. kaç saat geçti bilmiyorum, birden anda aklıma geldi koştum mutfağa kiiiii mutfakta göz gözü görmüyor, mutfak kapısı kapalı oturma odasının kapısı kapalı, bize hiç koku gelmedi.....kapıyı açmamla duman yüzüme geldi evin her yanını sardı, hemen ocağı bulup kapattım, oturma odasına koşup balkonu açtım ve zor nefes aldım, tekrar mutfağa koşup oranın balkon kapısını açtım, ama evin içinde nefes alınmıyor, kuşumuzuda aldık eşimle balkona kaçtık.. evden nasıl duman çıkıyor anlatamam, bütün odalar bembeyaz duman doldu. sonra bütün odaların pencerelerini açtık ama gece yarısına kadar zor çıktı evden duman, ev buz gibi oldu giydim ceketimi oturdum mecburen, Allahtan alev almamış yoksa yanmıştık söndüremezdik te, direk mutfak dolabı tutuşur sonra perdeler halılar derken komple yanardık.. sokak kapısının karşısı olduğu içinde büyük ihtimal evden çıkamazdık.. Allah korudu gerçekten. hala evim yanık kokuyor, kurstan gelir gelmez bütün mutfak dolabımı sildim, mutfağımın perdelerinide makineye attım.. çok yoruldum şimdi oturdum, akşamada kayınvalideme yemeğe davetliyiz.neyseki yemek derdim yok. hergün bir odanın perdelerini, banyoda asılı havlular bornozlarımızı, yatak odamızdaki battaniyeye varana kadar sürekli bişeyler yıkamam gerekiyor evde.. napacam bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah korumuş canım, büyük badire atlatmışsınız.. Sana iş çıkmış ama Allah beterinden korusun..

landfloves büyük geçmiş olsun canım allah korumuş şimdi yanık kokusu da zor çıkar evden herşeyin elden geçmesi lazım iyi ki çalışmıyosun canım kolay gelsin

sağolun kızlar, çalışmıyorum ama hergün kursum var, kurstan sonra stajım var sonrada işe başlayacam, sınavlara hazırlanmam gerekiyor, daha dün plan yapıyordum hergün akşam bir konu bitirsem ancak yetişir falan diye.. off yaaa.. battaniye havlu gibi şeyler çekmiş genelde kokuyu, koltuklarımda yok halılarda da yok gibi, en çok mutfak kokuyor zaten, orayı duvarlardan yerlere kadar çamaşır suyuyla silecem yarın kurstan gelince... bide bütün pencereler açık ev buz gibi, ceketle duruyorum mecburen donuyorum..

neyse ben çıkıyorum eşimin iş yerine gidecem ordan kayınvalidelere gidecez, iyi akşamlar hepinize..

LAndfloves kolay gelsin canım ama büyük bir bela atlatmışsınz.Boşver yaptığın temizlik olsun

Profesyonel makine aldım gen gecen bahar...Canon eos60D bayağı pahalı bişeydi 1 maaşım gitti
Hala hakkını vererek kullanamıyorum ama gerçekten manyak birşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…