Eylül dostluğumuza burada devam (:

iyi gecelerrrr
oğlumu yıkadık babası, ben bide görümcemle şimdi sessiz sakin yatıyo paşam:)
2 gündür sarılığı vardı dün dr götürüp ölçüm yaptırdık fazla çıkmadı ama yüzü sapsarıydı gece uyumadım nerdese onuda uyutmadım hep emzidim bugün iyiyyiz şükür. yarın da dr kontrolmüz var işitme testi felan yapılacak... artık hayatımız o oldu zaman nasıl gçiyo anlamıoruz 10 gün olmuş bile... tabi 10 gündür uyuduğum saatler sayılır o başka :) ama allah güç kuvvet veriyo galiba yoksa bu kadar az uykula yaşayamazdım asla ilk günler annemle bakıyoduk kağana. bi kaç gündür kv dedeyim şimdi babayla bakıoruz çok zevkli şükür eşiminde elinden geliyo, hatta bi emziremiyo o kadar diyebilirim benim günlerim böyle geçiyo hep aklımdasınız ama netim yok teldende ancak faceye girebiliyorum... kendinize iyi bakın. öpüyorummm

Landflovers cok gecmis olsun, 5 dakika daha unutsaydın Allah korusun belkide daha kötü bir sonuçla karşıyacaktın.Allah korumuş. Sofis olgusuna gecmis olsun canım.
Bu arada herkese gunaydinlar :) ben cok yorgunum. Aof sınavları için hazırlanıyorum. Sistemin değişmesi bu sene beni mahvetti.

Son düzenleme:
günaydın kızlar..dün gece çok sıcak geldi bana uyuyamadım dönüp durdum..sabah 7 de kalkıp çamaşır yıkadım iyi oldu ya geçen haftasonu yoktuk yine bu haftasonu yokuz.

bizim bu iş yerinin kapı nosu değişmiş..bize sorun çıkarttı ya..1000 liraya yakın masraf etmiştik.resmi gazetede yayınlandı fln..dün vergi dairesinden memur geldi o söledi bizim haberimiz yok,hiç farketmemişiz..bakalım eşim gitti belediyeye eğer numaranın değiştiğine dair yazı alırsak sanırım ticaret odası kabul edecek tekrar masraf yapmıcaz inş

landfloves cnm geçmiş olsn allah beterinden saklasın...

ya benim bu ara yine saçımı değiştiresim var..özellikle koyultasım var...dibinden çıkan rengin bu kadar belirgin olması beni sinir ediyo :44:

resmi işler hep problem similacım ya gel beraber değiştirelim. ben terrakota yapmıştım ama hep sarı geliyo saçım bana koleston kızılviyole aldım :) bana yakışırmıki

landfloves cnm geçmiş olsn allah beterinden saklasın...

ya benim bu ara yine saçımı değiştiresim var..özellikle koyultasım var...dibinden çıkan rengin bu kadar belirgin olması beni sinir ediyo :44:

benimde vardı gittim kahkül kestirdim değişiklik iyi oluyor nişandan sonra birazda boydan kestiricem çok fazla uzun oldu kezban gibi...

rengini istemiyorum ama değiştirmek biraz daha böyle kalsın

resmi işler hep problem similacım ya gel beraber değiştirelim. ben terrakota yapmıştım ama hep sarı geliyo saçım bana koleston kızılviyole aldım :) bana yakışırmıki

baya değişeceğin kesin..beyaz tenlilere kızıl yakışır bence..

bende bunu beğeniyorum ama koyu diil bu

Son düzenleme:
baya değişeceğin kesin..beyaz tenlilere kızıl yakışır bence..

bende bunu beğeniyorum ama koyu diil bu

Eki Görüntüle 626357

evet evet aslında hürrem rengi gibi istedim ama bende farklı durdu renk önce sultan bakırı düşündüm ama çok sarıyım turuncu olmaktan korktum. bu renk sanada yakışır canım

günaydın kızlar

geçmiş olsun dilekleriniz için çokkk saolun

dün tüm gün evimde yattım ama inanılmaz sıkıldım akşama doğru

sabah çok güzel uyandım ama işe gelirken yine fena oldum sanırım bu lodos bitene kadar bitiğim ben

dün evimize yakın olduğu için göztepe ssk ya gittik aman allahım sağlam adamı hasta eder orası ben zaten içeri girince direk ağlamaya başladım allah hasta olan herkesin yardımcısı olsun dermansız dert kaldıramayacağı hastalık vermesin ben halime şükrettim daha beterleri daha zor durumda olanları var

Son düzenleme:

atkı bere takıp lodostan kendini koruyosun dimi,özellikle kafanı ve yüzünü

Ay kıyamam kuzum ya. Bir an önce geçsin şu lodos o zaman. Kendine dikkat et balım.

gunaydın kızlar...
Uyku tutmadı gece 4 e gelıyordu yattıgımda sabah esım geldı sen de uyu dedı ama uyku tutmadı...

Landfloves canım cok gecmıs olsun Allah beterınden korusun...
İş cıkmıs sana ama olsun sıze bıse olmasın, ben de cok dalgınım bu aralar aynı seyı yapmaktan korkuyorum...

özden canım gecmıs olsun, ınsallah bu gun daha ıyısındır...

daphne senı boyle azımle sınava calısırken gorunce ıcım bı tuhaf oluyor vızeye gıremedım belkı buna gırerım dıyordum ama malesef, gercı gırsem kurtarabılırmıydım onu da bılmıyorum ama ıcım buruk... Sana basarılar canım...

Smılla o sac rengıne ben de bayılıyorum...
Ben de yazın boyatmıstım ya o zaman cok begenıyordum rengını ama sımdı facıayım resmen, dıp boyam geldı epey, esım alay edıyor tam şopar oldun dıye

sofısım kaganımıza cok gecmıs olsun canım, Allah tan hafıf gecırmıs, kıyamam kuzuma... Faceye resım koymussun ya esnerken bayılıyorum o halıne

Ben cok dalgınım kızlar ya, aynı evde olsak kırar gecırırım sızı gulmekten...
Hormonlarım beynıme vurdu...
Dun ayaklandım mutfaga gıtmek ıcın esım nereye dedı, guya pırınc ıslatcam dıcem '' bıskuvı ıslatıp gelcem askım '' dedım adam yerlerde

Ortak bıseler yapalım dıye dusunurken aklıma tavla geldı '' askımmm bana tarla öğretseneeee dıyorum capalamayı mı bıcmeyı mı dıyor tirbiyesız
Resmen agzımdan cıkan kelımelere hakım degılım

Özden zahterın dedıgı doğru bılıyon mu annemde de mıgren vardı nefret ederdım o esarbı kafasına bagladıgında, anlardım kı o gun felaket bası agrıyordu...
Fakat yıllar sonra tv de bı doktorun programına denk geldım. yazmayı sıkıca baglayın karanlık bı yerde gozunuz kapalı yatın dıyordu. yazmayı sıkınca kafaya baskı yaptıgından agrının azalmasına cok yardımcı oluyormus, bır dene ıstersen

aydasu allah iyiliğini versin güzel replikler bunlar..

ya hamile olunca saçlar şopar olacak artık yapacak birşey yok..dibine değdirmeden boyatsan yinede zararlı olurmu acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…