- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.041
landfloves cnm geçmiş olsn allah beterinden saklasın...
ya benim bu ara yine saçımı değiştiresim var..özellikle koyultasım var...dibinden çıkan rengin bu kadar belirgin olması beni sinir ediyo :44:
baya değişeceğin kesin..beyaz tenlilere kızıl yakışır bence..
bende bunu beğeniyorum ama koyu diil bu
Eki Görüntüle 626357
evet evet aslında hürrem rengi gibi istedim ama bende farklı durdu renk önce sultan bakırı düşündüm ama çok sarıyım turuncu olmaktan korktum. bu renk sanada yakışır canım
günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çokkk saolun
dün tüm gün evimde yattım ama inanılmaz sıkıldım akşama doğru
sabah çok güzel uyandım ama işe gelirken yine fena oldum sanırım bu lodos bitene kadar bitiğim ben
dün evimize yakın olduğu için göztepe ssk ya gittik aman allahım sağlam adamı hasta eder orası ben zaten içeri girince direk ağlamaya başladım allah hasta olan herkesin yardımcısı olsun dermansız dert kaldıramayacağı hastalık vermesin ben halime şükrettim daha beterleri daha zor durumda olanları var
günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çokkk saolun
dün tüm gün evimde yattım ama inanılmaz sıkıldım akşama doğru
sabah çok güzel uyandım ama işe gelirken yine fena oldum sanırım bu lodos bitene kadar bitiğim ben
dün evimize yakın olduğu için göztepe ssk ya gittik aman allahım sağlam adamı hasta eder orası ben zaten içeri girince direk ağlamaya başladım allah hasta olan herkesin yardımcısı olsun dermansız dert kaldıramayacağı hastalık vermesin ben halime şükrettim daha beterleri daha zor durumda olanları var
atkı bere takıp lodostan kendini koruyosun dimi,özellikle kafanı ve yüzünü
özden sen kürt teyzeler gibi başını bağla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?