Eylül dostluğumuza burada devam (:

şimdi aklıma geldi dün bir yerde okudum..hamişler aklınızda tutun ben unuturum..

bebeklerin diş çıkarma döneminde onlara kehribar taşlarından oluşan kolye takmak gerekirmiş..teninde değince rahatlatırmış unutmayın..

Günaydn kızlar yoğunum yazamıyorum bugün mesai görünüyo bana fenalardayım yarına yetiştirem gereken işler var ama zor görünüyo

14 şubat sevgililer günü için planınız var mı ? bişey alacak mısınız ?

Ben düşünmüyorum.. aklıma hediye falan da gelmiyor zaten kutlanacak daha güzel günlerimiz varken kutlamakta istemiyorum.

aydasu allah iyiliğini versin güzel replikler bunlar..

ya hamile olunca saçlar şopar olacak artık yapacak birşey yok..dibine değdirmeden boyatsan yinede zararlı olurmu acep?

Ya sorma benım replıkler facıa bebek defterıme yazayım bunları da barı cocugum gulsun annesıne ılerde
Itıraf edıyorum sımılla o an galıba aklımdan bebe bıskuvısını sutle ıslatıp yemek gecıyordu ıcımden

Bı de ben hayatımda ıkıncı kez sacımı boyattım ıyı mı, o da boyle denk geldı ıste, yıne boyatmak ıstedıgımden degıl de bıran once uzasın ıstıyorum dıcem zaten belımde sacım nasıl olcak bılmıyorum ıkı renklı oldum

Bak bu dedıgını bılmıyordum ben, not edeyım bı yere, faydalı bılgıler bunlar...

Kızlar bu arada ben hergun ya da en kotu ıhtımalle 2 gunde bır hıssedıyorum bebegımı ve kesınlıkle gaz oldugunu dusunmuyorum cok farklı bı hıs, hep yemekten sonra uzanınca oluyor, ıkı kere arka arkaya tıklatıyor kuzum

canım benim damarlarım çok kabarıyor ağrı sırasında yani dokunamıyorum bile sanırım saramam sanırım

14 şubat sevgililer günü için planınız var mı ? bişey alacak mısınız ?

Ben düşünmüyorum.. aklıma hediye falan da gelmiyor zaten kutlanacak daha güzel günlerimiz varken kutlamakta istemiyorum.

Ben ona maviden ceket almıştım. Benimde harici diske ihtiyacım vardı. Oda dün gece sipariş vermiş. Başka bir hediye gelir mi bilmiyorum
Ama şık bir masa hazırlayabilirim.

Son düzenleme:
Ben ona maviden ceket almıştım. Benimde harici diske ihtiyacım vardı. Oda dün gece sipariş vermiş. Başka bir hediye gelir mi bilmiyorum
Ama şık bir masa hazırlayabilirim.

o gün sinemaya gidebiliriz belki bizde bulabilirsek tabi yer güle güle kullanın ikinizde

Bekarlıpa Veda 2 çok istiyoruz

Oooo hoşgeldiniz fındık kurdunla birlikte. Boyumu uzamış ne bizim bıdığın

Hoşbulduk canım, geçmişe bakıyordum.. evet ya dünden bugüne uzamışız Dr.gittim bende herşey yolundaydı şükür..

Canım inşallah sınavların çok güzel geçer, o kadar azimli çalışıyorsun ki..

özdencim tedavi olduğun dr. bir daha görünsen, ilaçların sana hiç mi faydası olmamış..

Benim annemde saçlarını çektirirdi migreni tuttuğunda iyi geliyormuş..

aydasu yemeyi seven bi bebeğin olacak ozaman teyzemde öyleydi yiğenim yemekten sonra sevinçten tekmelerdi sürekli
biz 14 şubat kutlamıyoruz

14 şubatta bende özel birşeey yapmayı düşünmüyorum açıkçası ondan 4 gün sonra doğumgünüm var.kocam yapsın özel bişeyler.gerçi bu ara aramız açık

buarada hepsiburada bana kılıfı kargolamış telefonu kargolamamış ne salak site kılıfı ne yapcaksam

heheheh az sonraaaaaa .....

günaydııın kızlaaarrr

biz geldiiiiikk...

landfloves çook geçmiş olsun canım.

özdn canım inş en kısa sürede kurtulursun

aydasum replikler harika.yaz sen bunları günlüğe..

smilla emel acarın rengi bence sana çok yakışır canım.

zahter işler nasıl gidiyo?

hanzade yok galiba ya da çook yoğun..

mlsvt nerelerdesiiiin kota sıfırlanmadı mı daha?

daphne çalışma hırsına hayranım bende de olsa keşke...

bizde yine anneannemizdeyiz benim bıdık çok sevdi burayı hiiiiç aksilik yapmıyo annesine

zahter sanırım oyle olacak, yemekten sonra hıssedıyorum cunku hep...

mıracle hakkatten senın ufaklık annenesının evını pek sevdı doğduktan sonra da ordan gelmezse sasırma

daphen ben buldum gordum

sofısımmm nasılsın, kağan nasıl bugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…