- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.061
aydasu allah iyiliğini versingüzel replikler bunlar..
ya hamile olunca saçlar şopar olacak artık yapacak birşey yok..dibine değdirmeden boyatsan yinede zararlı olurmu acep?
şimdi aklıma geldi dün bir yerde okudum..hamişler aklınızda tutun ben unuturum..
bebeklerin diş çıkarma döneminde onlara kehribar taşlarından oluşan kolye takmak gerekirmiş..teninde değince rahatlatırmış unutmayın..
Özden zahterın dedıgı doğru bılıyon mu annemde de mıgren vardı nefret ederdım o esarbı kafasına bagladıgında, anlardım kı o gun felaket bası agrıyordu...
Fakat yıllar sonra tv de bı doktorun programına denk geldım. yazmayı sıkıca baglayın karanlık bı yerde gozunuz kapalı yatın dıyordu. yazmayı sıkınca kafaya baskı yaptıgından agrının azalmasına cok yardımcı oluyormus, bır dene ıstersen
14 şubat sevgililer günü için planınız var mı ? bişey alacak mısınız ?
Ben düşünmüyorum.. aklıma hediye falan da gelmiyor zaten kutlanacak daha güzel günlerimiz varken kutlamakta istemiyorum.
canım benim damarlarım çok kabarıyor ağrı sırasında yani dokunamıyorum bile sanırım saramam sanırım
Ben ona maviden ceket almıştım. Benimde harici diske ihtiyacım vardı. Oda dün gece sipariş vermiş. Başka bir hediye gelir mi bilmiyorum
Ama şık bir masa hazırlayabilirim.
Günaydın kızlar
Oooo hoşgeldiniz fındık kurdunla birlikte. Boyumu uzamış ne bizim bıdığın
14 şubatta bende özel birşeey yapmayı düşünmüyorum açıkçası ondan 4 gün sonra doğumgünüm var.kocam yapsın özel bişeyler.gerçi bu ara aramız açık
buarada hepsiburada bana kılıfı kargolamış telefonu kargolamamış ne salak site kılıfı ne yapcaksam
daphe bu düğün fotolarında meşhur kv hangisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?