Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne ben senin ev fotolarına bakmamışım daha önce :)
ya bişi sorcam. bu emla kremi ağda yapmadan önce sürsek acıyı azaltırmı

ben lazer yaptıramıyorum canım çok sarıyım kuaförde filanda ağda yaptıramıyorum evdede canım yanınca yarım yamalak kalıyorum çok komk oluyor

ben lazer yaptıramıyorum canım çok sarıyım kuaförde filanda ağda yaptıramıyorum evdede canım yanınca yarım yamalak kalıyorum çok komk oluyor

öyle olacak galiba kuzum ilk hamiş kıyafetini de güle güle giy valla hamile giyim çok pahalı geçen bi etek beğendim 120 lira diyor en iyisi bi kot birde siyah etek alıp 9 ay boyunca giymek

diğer hatunlar hepinize bişeyler yazmıştım hamilelik triplerine ve duygusallığına sokmayınız lütfen beni beni beğenmiyor musunuz yoksam

Evet canım cıdden cok pahalı netten falan da baktım...
Ben de baska pantolon almayı dusunmuyorum...
Defactoya bakmanı onerırım ben ordan aldım 50 lıraya... Mayısa kadar gıyerım onu dıye dusunuyorum zaten sonra da sıcak olacak hava boydan elbıse almayı dusunuyorum doğuma kadar rahat rahat ınsallah...

ben kendim dikerim inş

oh tabi marifetli hatun başka oluyo ben sadec düğme dikebilirim ötesi yok.

kuzu ben pantolon giymiyorum dışarda etek giyiyorum ama lcw de ve defacto da etek yok malesef geçen gün baktım ben malesef hemile giyimlerden almam gerekecek..

Canım geçende denk geldi, morhipo , trendyolda falan 15 tl e hamile pantalonları vardı. Göbiş kısımları lastikli oluyo galiba.
arada oralarada bakın. Markafonide ve morhipoda falan ürün değiştirme ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşatmıyorlar.

kızlar balayı arkadaşımı aradım kurandaymış onların bebeğin mevlidinde bi arkadaşıyla tanışmıştık onlarla samimi 6 aylık bebekleri vardı çok tatlıydı o çocuk ölmüş onun kuranıymış şok oldum ya hiç bşyi yoktu bi ateşlenmiş dr.a götürmüşler dr.ateşi düşürmüş eve göndermiş evde ölmüş çocuk nasıl üzüldüm anlatamam

herkese selam kızlar ankara semalarından size sesleniyorumm doğuma geldim allahım hayırlısıyla beni de kurtarsın,yeni hamişleri tebrik ederim uzun ama çok güzel bir yolunuz var,darısı di,ğerlerinin başına,doğum yapanlar allah analı babslı büyütsün inşallah

Kızlar GÖYER kim??

Benim Arkadaşla birlikte gönderdik ona ait :)

Allah sabır versin. Çok zor olmalı.

Capon hoşgeldin. Seninde az kalmış doğumuna. Allah bir avazda kurtarsın diyelim o zaman

hoşgeldin cnm.birkaç gün önce adın geçti..sizin tayin çıkmadımı hala?maşallah demek seninde doğumun geldi..zaman ne çabuk geçiyor yaa

başısağolsun yaa 6 aylık bebek nasıl ölmüş yazık..

buancım ve zahter dediğiniz siteleri bi takip edeyim bakalım

ayy hanzadem çok kötü oldum rabbim ailesine sabır versin.allahım evlatlarmızla imtihan etmesin hiç kimseyi

aaa caponum hoşgeldiiiin bizde ara ara seni merak ediyorduk doğum yaptı mı acaba diye rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kendi adıma teşekkür ederim cnm biz 3. ayımızı bitirdik şükür.

senin bebişin cinsiyeti ne normal mi olacak kaç kilo aldın toplamda isim düşündünüz mü?

ay ne çok soru sordum ee aynı yollardan geçeceğiz ya merak ediyorum

Allah sabır versin canım.. ya :2:

hanzade ay çok kötü oldum allah sabır versin kadına kimi bebek nazardan ölürmüş. benim 4 dayım öyle ölmüş anneannem der hep. nur gibi yüzleri vardı der.
caponum hadi allah yardımcın olsun

Allah ailesine sabır versin, çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…