- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.081
daphne ben senin ev fotolarına bakmamışım daha önce :)
ya bişi sorcam. bu emla kremi ağda yapmadan önce sürsek acıyı azaltırmı
daphne ben senin ev fotolarına bakmamışım daha önce :)
ya bişi sorcam. bu emla kremi ağda yapmadan önce sürsek acıyı azaltırmı
zahter sanırım oyle olacak, yemekten sonra hıssedıyorum cunku hep...
mıracle hakkatten senın ufaklık annenesının evını pek sevdı doğduktan sonra da ordan gelmezse sasırma
daphen ben buldum gordum
sofısımmm nasılsın, kağan nasıl bugun?
ben lazer yaptıramıyorum canım çok sarıyım kuaförde filanda ağda yaptıramıyorum evdede canım yanınca yarım yamalak kalıyorumçok komk oluyor
öyle olacak galiba kuzum ilk hamiş kıyafetini de güle güle giy valla hamile giyim çok pahalı geçen bi etek beğendim 120 lira diyor en iyisi bi kot birde siyah etek alıp 9 ay boyunca giymek
diğer hatunlar hepinize bişeyler yazmıştım hamilelik triplerine ve duygusallığına sokmayınız lütfen beni beni beğenmiyor musunuz yoksam
ben kendim dikerim inş
Evet canım cıdden cok pahalı netten falan da baktım...
Ben de baska pantolon almayı dusunmuyorum...
Defactoya bakmanı onerırım ben ordan aldım 50 lıraya... Mayısa kadar gıyerım onu dıye dusunuyorum zaten sonra da sıcak olacak hava boydan elbıse almayı dusunuyorum doğuma kadar rahat rahat ınsallah...
oh tabi marifetli hatun başka oluyo ben sadec düğme dikebilirim ötesi yok.
kuzu ben pantolon giymiyorum dışarda etek giyiyorum ama lcw de ve defacto da etek yok malesef geçen gün baktım ben malesef hemile giyimlerden almam gerekecek..
Kızlar GÖYER kim??
kızlar balayı arkadaşımı aradım kurandaymış onların bebeğin mevlidinde bi arkadaşıyla tanışmıştık onlarla samimi 6 aylık bebekleri vardı çok tatlıydı o çocuk ölmüş onun kuranıymış şok oldum ya hiç bşyi yoktu bi ateşlenmiş dr.a götürmüşler dr.ateşi düşürmüş eve göndermiş evde ölmüş çocuk nasıl üzüldüm anlatamam
herkese selam kızlar ankara semalarından size sesleniyorumm doğuma geldim allahım hayırlısıyla beni de kurtarsın,yeni hamişleri tebrik ederim uzun ama çok güzel bir yolunuz var,darısı di,ğerlerinin başına,doğum yapanlar allah analı babslı büyütsün inşallah
kızlar balayı arkadaşımı aradım kurandaymış onların bebeğin mevlidinde bi arkadaşıyla tanışmıştık onlarla samimi 6 aylık bebekleri vardı çok tatlıydı o çocuk ölmüş onun kuranıymış şok oldum ya hiç bşyi yoktu bi ateşlenmiş dr.a götürmüşler dr.ateşi düşürmüş eve göndermiş evde ölmüş çocuk nasıl üzüldüm anlatamam
herkese selam kızlar ankara semalarından size sesleniyorumm doğuma geldim allahım hayırlısıyla beni de kurtarsın,yeni hamişleri tebrik ederim uzun ama çok güzel bir yolunuz var,darısı di,ğerlerinin başına,doğum yapanlar allah analı babslı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?