Eylül dostluğumuza burada devam (:

sağolun kızlar allah kimseye evlat acısı göstermesin çok zor ben bile o kadar kötü oldum duyunca annesini düşünemiyorum
öyle tatlı öyle tontiş bi bebekti ki nazara geldi galiba mavlüdde kalabalıkta gözler üstündeydi zaten tombalağın allah rahmet eylesin

istanbul bağcılardan bildiriyorum burası penceren bakınca güneşli parçalı bulutlu açık görünüyo ama dışardan nasıldır bilemem

kurtköy gebzeye yakın olduğuna göre bulutlu ve soğuk şu ist a bir günlük güneşlik zamanda gidemedim yaww

DAPHE sana mail attım baby

smilla ist.a mı geliyosun ayy ben seninle görüşmeyi çok istiyorum güzelliğini yakından incelemem lazım şöyle rahat geniş bi zamanda gel de görüşelim

kurtköy de hayırdır tatlım

eltim orda oturuyo cnm bebek görmeye gidicez.

smilla ist.a mı geliyosun ayy ben seninle görüşmeyi çok istiyorum güzelliğini yakından incelemem lazım şöyle rahat geniş bi zamanda gel de görüşelim

kızzz hayatta görüşemeyiz o zaman yakından incelenecek kadar güzel diilim

hiç yapmadım yemeğini sevmezdim sadece salatasını yaparım ama bi tanıdık yapmıştı z.yağlısını çok hoşuma gitti havuçlu maydonozlı filandı

VAllahi bence ayrı bir havan var similla. Bende şahsen çok beğeniyorum seni. Bu arada biz ne zaman buluşuyoruz şimdi.

23 şubat dedik ama Zahterin işi varmış...

2 Mart lazer günüm

9 Mart benim haftam çalışıyorum..

16 Mart 2013 diye konuştuk kimse için problem yok ise

16 mart bana uyar gibi ama biz güne başladık arkadaşlarla bu ay 16 sında olacak bi daha ki ay kaçına acaba yine 16 ysa uymayabilir onu öğrenmem lazım sanki yine 16 gibi kaldı aklımda ama

16 mart bana uyar gibi ama biz güne başladık arkadaşlarla bu ay 16 sında olacak bi daha ki ay kaçına acaba yine 16 ysa uymayabilir onu öğrenmem lazım sanki yine 16 gibi kaldı aklımda ama

tamam öğrenirsin haber verirsin canım ona göre 1 hafta daha öteleriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…