Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok uykum geldi
sabahtan beri bi banka hesabına bakamadık müdür hep meşgul
herkese uyuyorsa 23 ocak olsun ben başka bi buluşmaya gelirim

eltim aradı şimdi.kürtaj olmuş..40 ı çıkmış dün kontrole gitmiş kan pıhtıları varmış onlar alınmış...aman ne zor kadın olmak anne olmak

kendi kendime misafir çağırdım yaa.. kereviz var gelin yiyin dedim.onlarda ok dedi sevmezler sanmıştım

neyse akşam garip bir menüm var :

kremalı mantar çorbası
zeytinyağlı kereviz
fırında patatesli tavuk
salata

ben varım mesai yapıcam kaça kadar kalırım bilmiyorum
arada bakarım burda olursunuz inş.

ben geldim gene tiner alkol karışımı var öğğğğ
diyorum hamile kadın olsa dayanamaz burda.
müdürün yanına gidebildim ancak
daha bi bankaya yarım bakabildik 18 banka var

ben de bankalara bakıyorum 3 aylık uzun sürecek offff banka işlemekten nefret ediyorum

iyi akşamlar kızlar, size bir bakayım dedim.. lahana sarması yaptım pişiyor şimdi :) ocakta unutmazsam akşama ymeğimiz lahana sarma, salata ve yoğurt.. belki çorbada yaparım şimdilik yorgunum eşimde geç gelecekmiş.

herkescikler gitmiş

zahtercim çalıştığın yer şimdi olmasa bile uzun vadede sağlığını etkileyecektir, devamlı tiner kimyasal kokularına maruz kalırsan ilerde meslek hastalığına yakalanma ihtimalin var.. ve dediğin gibi bide hamile olsan nasıl çalışacaksın. odanın yalıtımını daha iyi yapamazlar mı? koku içeri girmeyecek şekilde, bide iyi bir havalandırma sistemi yok mu

herkese merhaba kızlar..umarım herşey yolundadır..annemin yanında dün ben kaldım..haliyle feci yorgundum..
hala ruh gibiyim ama yemek yapmak istemiyorum ya tiksiniyorum resmen..ve bir dünya işim var yarın sabah yine hastaneye gidicem kalmaya..

sinir krizi geçirmek üzreyim çok karışık nasıl toparlicam işleri bilmiyorum kızı gönderdim zaten kalmaya niyeti yoktu kalmayalım deyip duruyodu kaç gündür inadına tutardım da bana bi faydası olmayacağı gibi işime de engel olacak böyle kafam daha rahat

landfloves cnm geçmiş olsn allah beterinden saklasın...

ya benim bu ara yine saçımı değiştiresim var..özellikle koyultasım var...dibinden çıkan rengin bu kadar belirgin olması beni sinir ediyo :44:

teşekkür ederim canım, valla çok daha kötü olabilirdi ben bu kokuya razıyım.. bugünde çamaşır yıkadım dünya kadar ütüm var ne zamn yapacam bilmiyorum.

saçlarımı benimde boyatasım var yaa, diplerden kahverengi çıktı, bakırımda aktı sarı oldu, iki renk oldum çok çikinim.. beyazımda yok hiç o yüzden kendi saç rengime yakın bir renk mi yaptırsam diyorum, uzun süre boyatmak istemiyorum çünkü. balyaj yaptırasım da var. karar veremedim.

kolay gelsin canım, ben olsam göndermezdim o kızı, niye engel oluyor anlamadım beceremiyorsa söyle kovsunlar, sinir oluyorum hanzade senin yanında çalışan o kıza ve ehtiyar patronuna

kusura bakmayın kızlar şimdilik sık giremiyorum konulara vakıf olamıyorum,güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
doğum için hala bir şey söylemedi doktorum,Ankara'da da dün gittim 35. haftada belli olur dediler,
biz şuanda 33+4 olduk,gelişimöi ve kilosu gayet iyi.adını cevat altay koyacağız cevat babamın adı hatırlarsanız düğün öncesi kaybetmiştim,cevatıda altayıda eşim istedi.
biz bu yıl tayinci değiliz canım seneye tayinciyim ama eşime 2. şark görevi çıktı.2. şarkıda çocuk küçükken yapalım çıksın diyoruz ama ben bingölde daha fazla tahamül edemicekmişim gibi geliyor.bebek doğunca daha iyi olurum heralde.toplamda şimdilik 14 kilo aldım facedeki resim şuandaki halim kızlar,anne iri baba iri çocukda iri olacak sanırım

Hala çalışıyorum ve bankadaki şu farkı hala bulamadım deliricem

günaydın hatunlar
bol yağmurlu bi güne uyandım hatta uyuyamadım bile balkonda çamaşır vardı rüzgar sabaha karşı cama kütür kütür vurdu eşim bile uyandı korktu cam kırılır diye tpladı hepsini pantolonların metal düğmeleri çok ses yapıyordu
hanzade valla bende daha dün bir bugün iki akşam mesai varmış ben ne yapacaksam allahtan nete birşey demiyorlar bende haber filan okuyorum

günaydın kızlar.

hanzade halledebildinmi? inş geç çıktığın kadar geç gidersin işe.müstahak o insanlara

sımılla eltın doğumdan sonra mı kurtaj oldu ?
Cıdden ne zor ya kadın olmak, anne olmak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…