- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.141
sımılla eltın doğumdan sonra mı kurtaj oldu ?
Cıdden ne zor ya kadın olmak, anne olmak ...
evet cnm 40 günde vücudu atamamış kan pıhtıları ve parçalar kalmış..gerçekten zor..
Burda hava berbat ötesi..deli gibi yağmur gök gürültüsü vede kapkara..karşıyı göremiyorum acayip sis var...akşama kadar dağılır inş yoksa rötar olur gibi..
bugün kuaföre fln gitcektim fön çektireyim diyordum ama bu havada gitmem artık
Kürtaj adı korkutuyor ınsanı aslında fızıksel bır zorlugu yok da, ama ıste hem doğum yap hem o yıpratır ınsanı...
Evet sabah aldım annemden ızmır haberlerını...
Oh canıma degsın gıdemıcek bu gun yuruyuse
Ben evde cekıyorum fon ama ertesı gun hemen yaglanıyor saclarım, senın dayanıyor mu bıkac gun?
benim saçlarım aşırı kuru.bendede yağlanmama problemi var..3-4 gün beklesem yağlanmaz
ne güzel keşke bendede olsa aynı gün yağlanıyr
benim saçlarım aşırı kuru.bendede yağlanmama problemi var..3-4 gün beklesem yağlanmaz
Özendım kuzum, yaglı olması daha buyuk sorun ozene bezene fön cekıyom ertesı gun zeytınyaglı pırasa gıbı oluyom
İnsan kendinde olmayana özenir işte :) bende biraz yağlı olmasını isterdim..brezilya fönümü yaptırsak acep.yazın rahat ederiz..saçlarım çok kuru,zarar vermeyeceğini bilsem bugün yaptırırdım
Senın saclar da benım saclar da upuzun, bazen gına gelıyor kurutmaktan gıdıp kestıresım gelıyor ama esım hıc sevmıyor kısa sacı...
Senın oluyor mu bunaldıgın,bı de senın saclar gur demı
ben hiç kısa kullanmadım saçlarım gür olduğu için kullanamam gibi geliyor..birde çok zor uzuyor çok yavaş.yoksa bu ara özellikle aşırı sıkıldım..ama çokta seviyorum uzun saçı.fön yada dalgalıda kendini gösteriyor.kocam ve annemde kestirmemi istemiyor.ama artık okadar uzadıki kocamda az kestirsenmi demeye başladı.kezban gibi oldum
kuaför diyo aralardan alayım azalsın biraz..ben gür seviyorum diyorum adama :) duştan sonrada zor oluyor 2 saat kurumuyor...
yani ne yardan geçerim ne serden
ben hiç kısa kullanmadım saçlarım gür olduğu için kullanamam gibi geliyor..birde çok zor uzuyor çok yavaş.yoksa bu ara özellikle aşırı sıkıldım..ama çokta seviyorum uzun saçı.fön yada dalgalıda kendini gösteriyor.kocam ve annemde kestirmemi istemiyor.ama artık okadar uzadıki kocamda az kestirsenmi demeye başladı.kezban gibi oldum
kuaför diyo aralardan alayım azalsın biraz..ben gür seviyorum diyorum adama :) duştan sonrada zor oluyor 2 saat kurumuyor...
yani ne yardan geçerim ne serden
aslında küt saç sana çok yakışır
saçı kıza kıskanç kadın yorumu
Bana versene o gürlükten azcık, eskıden toka tutmazdı saf gıbı unıversıte yıllarımda ırı dalga ıstemıstım resmen koyun gıbı sık kıvırcık yapmıstı salak kadın, o gunden sonra küstü sacım hem sac telın ınce hem de sacım azaldı
Benım de kayınvaldem hıc sevmıyor uzun sacı onun yanında salık bırakamıyorum benı gordukte o terlıyormus
Özden bugun nasılın?
Daphne, sınav telasında mısın canım?
bugün moral olarak ve kafa olarak daha iyiyim sabah çok güzel uyandım halada tık yok kafamda
incelemeye evrak gönderiyoruz benim masam işgal altında
içinizde su dalgası yada perma yaptıran varmı
Bana versene o gürlükten azcık, eskıden toka tutmazdı saf gıbı unıversıte yıllarımda ırı dalga ıstemıstım resmen koyun gıbı sık kıvırcık yapmıstı salak kadın, o gunden sonra küstü sacım hem sac telın ınce hem de sacım azaldı
Benım de kayınvaldem hıc sevmıyor uzun sacı onun yanında salık bırakamıyorum benı gordukte o terlıyormus
Özden bugun nasılın?
Daphne, sınav telasında mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?