- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.161
Balım ders çalışıyorum. Burada bir çaycı abla var. Gelip gidip tepemde dikiliyor. Ders çalıştırmıyor beni. Ben hiç konuşmasamda gözlerini dikip benim dikkatimi dağıtıyor. Birde söyleniyor biraz sohbet edelim diye. Kalbini kırmayayım diyorum ama damarıma basıyor bu kadın. Zaten stresliyim. Ayy neyse iyice içinizi bunaltmayayım. Sayfa açık ama ben notların içine gömüldüm hatunlar
Sen boyle yazınca dusundum de ben cok setım galıba ya...
Asla tahammul edemem, mutlaka uyarırım...
Kı uyarmıstım da oyle bırını delı ederdı benı calısırken...
Yok kuzum ne bunaltması...
Sınav yerın ınsallah yakındır ıstanbul trafıgınde sınavdan cok yol strese sokar ınsanı...
Kolay gelsın canım sana...
zahter alıştın mı işine hafta sonu tatlin var mı maaşta anlaştnız mı
Balım ders çalışıyorum. Burada bir çaycı abla var. Gelip gidip tepemde dikiliyor. Ders çalıştırmıyor beni. Ben hiç konuşmasamda gözlerini dikip benim dikkatimi dağıtıyor. Birde söyleniyor biraz sohbet edelim diye. Kalbini kırmayayım diyorum ama damarıma basıyor bu kadın. Zaten stresliyim. Ayy neyse iyice içinizi bunaltmayayım. Sayfa açık ama ben notların içine gömüldüm hatunlar
Bana hediye et bile dedi o parayı ama duymamazliktan geldim. Sonuc olarak aldım.sana borcunu verdimi o hatun?
kzılar yoğunum giremedim akşam 10,30 da çıktım ama bitiremedim yine de sabah 8,30 da burdaydım birazdan smmm gelecek bitmediğini telde söyledim pek hoşlanmadı bu durumdan ama napiim zaten son gün perşembe çarşamba göndeririz dedim yapacak bşy yok
hanzade ne yapıyorsun ki
ben valiz yapıyorum saçımı lülü yaptım çok abartılı oldu sanırım onları çekiştiriyorum indirmek için
BEN burdayım hala çıkarız yarım saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?