Eylül dostluğumuza burada devam (:

Sen boyle yazınca dusundum de ben cok setım galıba ya...
Asla tahammul edemem, mutlaka uyarırım...
Kı uyarmıstım da oyle bırını delı ederdı benı calısırken...
Yok kuzum ne bunaltması...
Sınav yerın ınsallah yakındır ıstanbul trafıgınde sınavdan cok yol strese sokar ınsanı...
Kolay gelsın canım sana...

Yakın sayılır istanbula göre....

zahter alıştın mı işine hafta sonu tatlin var mı maaşta anlaştnız mı

alışıyorum canım haftasonu cumartesi 14 30 a kadar çalışma var ama burda işler hep aksıyor herşey karmançorman genelde mesai yapılıyormuş ben yapmam bi süre maaş evet anlaştık zaten biliyorsun ben ziraatten haber bekliyorum belki 6 ay sonra cevap gelir ozamana kadar işi iyice öğrenir pazarlık yaparım maaş için :) genel müdürüm çok sert bi kadın ama benim işi hemen öğrenip hesapları toplamamı istiyor
burdaki çaycı ablada çok sinsi daha doğrusu herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çabalıyor ben karışmıyorum

sana borcunu verdimi o hatun?

kzılar yoğunum giremedim akşam 10,30 da çıktım ama bitiremedim yine de sabah 8,30 da burdaydım birazdan smmm gelecek bitmediğini telde söyledim pek hoşlanmadı bu durumdan ama napiim zaten son gün perşembe çarşamba göndeririz dedim yapacak bşy yok

sana borcunu verdimi o hatun?
Bana hediye et bile dedi o parayı ama duymamazliktan geldim. Sonuc olarak aldım.

Bu adam birde senden memnun olmadıgını söylemişti. Gerizekali şey. Allah kolaylık versin.

kimsecikler kalmamış yemek sonrası acayip ağırlık yaptı burası müdür doldu bütün satış pazarlama ne müdürü varsa gelmiş

ben valiz yapıyorum saçımı lülü yaptım çok abartılı oldu sanırım onları çekiştiriyorum indirmek için

merhaba kızlar. sohbetlerinizi özledim yaaa.
benim oğluşum ateşlendi dün ve önceki gün şimdi şükür iyi.kkocaman adam oluyo artıkın.

ben valiz yapıyorum saçımı lülü yaptım çok abartılı oldu sanırım onları çekiştiriyorum indirmek için

orükleri lule lule lule lule
gerdanı benzedi gule beyaz gule...

ayy lise de az dalga geçmezdik bu şarkıyı söyleyip arkadaşlarla o günler geldi aklıma

neyse kızlar biraz rahatladım şimdi özledim sizi yahu

pek bşy kaçırmamışım geçmişe baktım da
saç konusuna gelince kızlar da gördü ya totoma kadar saçlarım ama pazar günü kırıklarımı aldırdım totomun üstünde şimdi
benim saçık çok az sıçan kuyruğu gibi ama haplar işe yarayacak gibi dökülmem baya azaldı eşim bile şaşırıyo önceden bi tarardım bi yumak saç gelirdi elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…