Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam kızlar, yeni bir projeye başlıyorum.Kısa zamanda çok iş yapmam gerekiyor.Üstün performans bekliyormuş Patron İş konusunda sıkıntılardayım yani.
Bundan sonra çok sık gelemem büyük ihtimal.

Akşamları okumaya çalışıcam.Bu zaman zarfında iyi bakın kendinize.

slmm kızlarr dün döndük memleketten bgn çamaşır alışverişle geçti..

size bi hbrm vaaaaaaaaaaarrrrrrr..2gün önce dr. a gtmştk bebişimiz 10hafta 5günlükmüş "ERKEK" olabilir dedi...bn kız istiyorum ama olsun..çk heyecanlandık anlatamam:18: sizlerle paylaşmak istedim.tanıdık dr. du kesin diyemem dedi ama bakalım bi daha ki sefere kesin söylerler inş. çk garip bi duygu

günaydın bugün cumartesi kimsecikler yok. yada biz çok erken iş başı mı yapıyoruz ki.
chenn hayırlı sağlıklı olsun yeter

günaydın kızlar

dün kız arkadaşım geldi eşiyle çorbam vardı fırında kanat makarna ve salata yaptım öyle yedik
katı meyve sıkacağını hala hiç kullanmamıştık akşam otururken aklıma geldi
greyfurt-portakal-mandalina-muz-kivi-havuç-elma karışık sıktık bi sürahi içtik harika olmuştu tavsiye ederim
sonra arkadaşımın çok uykusu geldi eve gitmeye üşendi 5 dk.yürüme mesafesinde aslında bizde kaldılar sabah aynı minübüs hattını kullanıyoruz zaten birlikte evden çıktık çok keyifli geçti akşam

ne güzel hanzade o katı meyve sıkacaklarından alacağım bende
müsaitmisin özelden bişe sorsam

napim canım yine az uyuduğum bi gece geçirdim. sabah uyanıp oğluşumun boncuk boncuk bakan gözlerini görünce yorgunluğum geçti. yarım saat oynaştık babasıyla beraber oğluşla. şimdi ayaklarımda sallıyom alıştı malesef kocacımda kahvaltı hazırlıyo sağolsun

sen nasılsın çok yoğunmuşsun bu günlerde geçmişi okudumda..

evet canım önümüzdeki haftayı atlatırsam rahatlıcam
ne güzel oğlunla keyif yapmanın tadını çıkarın işe başlamadan

bende geldim bugün sekreterde ofis elemanıda sınavda sekreter gibi oturdum bişe bilmiyorum bakalım nolcak
oğlunu bolbol kokla pingu

Merhaba teyzeciklerimiz nasılsınız?? Umarım herkes çok çok iyş ve keyfi yerindedir
Giremiyorum yine bu aralar int olmadığından fırsat bulunca yazmak istedim sizlere merklardayım nabıyorsunuz acaba
Biz çok şükür iyiyiz kızımla onun hareketleri benim kilolalarım artmaya başladı
Sizlerde ne var ne yok şöyle bir geçmişe göz atıyım

Eveeeeettt toplamda 50 sayfa kadar gözden geçirmiştim bulundum aklımda kalanlar :44:
Sigarayı bırakma işine bu aralar eşimde niyetlendi bakalım o direk bırakma işinde değilde şu su buharlı sigaralara bakıyordu yani işin yapay kısmında hala, söyleniyorum baya bebek doğduğunda yaklaşamassın kokuyosun olmaz hemde işin maddi boyutu günde 20 tl si sgaraya gidyor, önceden takmazdımda şimdi o parayla bebişe birşey alsam daha iyi.
Prof fotoğraf mak konu açılmış benim okul zamanından Canon 450D var baya baya kullanıyordum bir zamanlar evlilikik sonrsıı elimi sürmez oldum, geçen ay doğum günümde eşim yeni objektif almıştı pek sevindirik olmuştum şimdi biraz güneş açsında dışarlarda çeksem diye bakıyorum.
Hanzadecim arnşca merlin almışsın anneciğine bende vardı ben çok memnunum iyice karnım çıkmaya başladığından beri onla hemen geçiyorum etrafı.
Ozdn mmm kıyamam sana yine başlamış migren ağrıların ne güzelde çalışmalara başlamışken, lodolslar biran önce geçsin diye dua ediceğim ve her lodosta artık aklımdasın
Smillacım en son köy güzelliydin umarım birkaç günlük kaçamak iyi gelmiştir bu srada saç konusunda bende senin gibşyşm gür uzun bazen kessem diyorum sonra hiiiiç yemiyor veee yeni telefonun hayırlı olsun
Vafi, miracle,aydasu minikler umarım sizi yormuyordur maşallah nasılda büyümüşler öyle artık cinsşyet tahminleride gelir aydasu seşnkş göstermiyormuş direk benimde aklıma acaba bir prenses mi geliyor dedim
Teremcim arabaya çarpmışlardı yanlış hatırlamıyorsam çok geçmiş olsun anneciğin nadıl bu arada?
Daphne yine ders çalışmalarında Allah kolaylık versin biran önce atlatman dileğiyle vede düğün fotoğraflrını bulmuşsun sevindim senin adına
Zahter yeni işin hayırlı olsun umarım keyifli vakit geçiriyorsundur
Landfloves sizn kompsto seni yormuş desene pek yorma kendini yıkanır temizlenir herşey
Pinguuuuu Batu artık koca yakışıklı adam olmuş maşallah ona doktorun dediklerinide takma kafaya Allahın izniyle birşey çıkmaz
Chitlenbik nerelerde??
Buanbuancım hamilelikle ilgili paylaşın demişsin aydasu ne güzel dftr tutuyormuş benim hiç öyle bir alışkanlığım olmadı denedim bceremedim ama soruldukça aklıma geliyor neler yaşadığım
Miracle canım inşallah şu evden tikdinme durumun bir a önce geçer gerçekten çekilmez bşr durum bende buzdolabından tiksşnmiştim yemek yapmayı bırak açamıyordum herşey kokuyor gibi geliyordu
Sofişş ve jelo dan haber varmı??
Eftelya eşinle aran nasıl oldu??
Veee şu anda bir solukta yazdım kızlar atladıpım varsa şimdşden çok çok özür hamilelik halime verin hem bu hormonlarla bu kadar aklımda tuttuğuma şükür

Bize gelince bu aralar baya yoğunum hanımlar bir orda bir burdayım hamileliğin en rahat dönemini iyi değerlendirmeye çalışıyorum, misafir ağırlamaya başldım yeniden temizlik yapmalara çok şükür öyle böyle atlatıyorum mutlu oluyorumda yapınca
Dün eşimin doğum günüydü süpariş ettiğim ts li bornozu elime ulaşmadı bende güzel bir pasta yapıp güzelce süslendim bu halimle koca göbeğimle hiçte fena sayılmazdım kendime bile şaşırdım eşim daha şaşırdı hamile hamile ayrı seksi olmuşumpopom ciddi tavan yaptı
Sonraaa haftaiçi kardeşim ve kuzenim bizde kaldı evde 2,5 kıza bakmış oldum benimkşyle birlikte hemde bize alıştırma oldu pek bi sessiz hanımefendilerdi nasıl hoşuma gitti anlatamam
Bu haftaiçi de Allah nasip ederse artık bizim prensese bebek odası bakmayı planlıyoruz bakalım nasıl modeller var fiyatlar nasıl, zmaan yaklaştıkça telaş artıyor bir süre birşeyler almayı durdurmuştum çünkü, inşallah odayıda kolayca hallederiz
Benim kız inanılmaz şov yapıyor bize içerde artık dışardanda belli oluyor yaptıkları babamız korkuyor birşey olursa diye tam komedi 2 bebekle ne yapıcam bilmiyorum, yayıp kalkıp işi gücü babamızın kızıyla daha doğmadan tüm ilgisi ona odaklanmış halde inşallah gece uyutmalrında gaz çıkarmalarındada bu ilgisi devam eder
Şimdiden konuşmaya başladılar bile babayı seviyorsan 1 tık anneyi seviyorsan 2 tık diye, bizm kızda hep 1 tık yapıyor tabiki baaaak gördünmü babasını seviyor babcı olcak benim kızım diye dolanıyor deli gibi
Bu aralar iyice karnım çıktı son zmaanlarımı düşünemiyorum kaynım dlaga geçiyor öne devrilceksin diye kilo almalrımda başladı toplamda 6. Aya girdik 6 kilo almışım son zamanlrdada alıcam 12 de bitirirsem iyidir

Bir iki gün canımı sıkan bazı şeyler oldu hiç alakamzn olmadığı insanlr hayatımda 1 kere gördümki bunlar eşimin 2 kuzenin eşleri eşim ise senelerdir görüşmüyor konuşmuyor, hadlerine olmadan saçma şeyler üzernden kızımın ismine taktılar şöyleki; aaa ismini ne koyucaklar hımm o ismimi koycaklar serkan benim kızımın ismini ..... istemişti hatta koymadım diye 2 ay benle konuşmadı sorucam ben ona şeklinde bir söylemde bulunmuşlar biliyorlarki direk kulağıma gelicek, ve söyledikleri isşm tesdf budur ya eşimin ergenken olan bir sevgilisinin adı düşünün arkasındaki pislikçe niyeti ki böyle birşey asla yok olsa hadi diyelim olabilir geçmiş bitmiş niye bu kadar gücüne gitmişki eşimin,hani her tarafı boklu deynek attık ortaya birşey alın size, akıllarınca çekemeyen insanlar aramızı bozmaya çalıştılar kendilernce, düşününki hamileyim çok farklı tepkilerde verebilrdim o anda eşimde aramda bozuk olabilşrdş ama güldüm geçtim bu tür şeyler bana göre değil çünkü , eşim inanılmaz sinirlendi kudurdu dyblrm fena bir kavga çıkıyordu bırak onların istediğide bu gülüp geçelim dedim, anlamıyorum insanların hiçmi işler güçleri yok bu kadarmı adice ve basitce şeylerle insanın tepesini attırıyorlar onlara inat oooohhh daha gerildim

Bunlar dışında Allaha çok şükür keyfimiz yerinde tüm aile daha doğmadan Liva hanım derdinde dedeler, anneanne ve babaanne işleri güçleri küçk kızları

Neyse işte kızlar böyle işte hımmm daha daha bol bol yazım yanlışı yapmış olabilirim aceleyle mazur görün
Şu anda aklıma gelenler bunlar hanımlar bir solukta yazmak istedim sizlere
Muhtemelen bu yazdıklarımı pazartesi görüceksinz herkesi çok çok öpüyorum

Son düzenleme:
mlscm çok teşekkür ederim...annem hastane hala çok şükür düzelmeye başladı..pzt doktoru ile görüşeceğiz..
inşallah taburcu olur..Allah herkese şifa ve sağlık versin..

Aferin Liva hanıma annesiyle şimdiden iletişimde
kimseyi takmayın kuzum valla dediğin gb fesat insanların uğraşısı diğer insanları huzursuz etmeye çalışmak..
Allah onlara fırsat vermesin..
çok dikkat et kendine güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…