Eylül dostluğumuza burada devam (:

slm kızlar ne hayırsızım ben demi... uzun süredir hiç bakamadım...burayı da bugun farketteim arada eski sayfaya bakıyordum...ne güzel bebk haberleri gelmiş hepinşiz sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz inşallah:) rabbim isteyen herkese de nasip eder:)

offf tatilde bitti yrn okul var ne çabuk geçti şu onbeş gün........dağ gibi ütü yaptım cnm çktı.

mLsvT ne güzel yazmışsın cnm öle :))) bebişle babacık sohbetinize bayıldım bizde çk muhabbet olmuyo eşim bi günaydın der bi de ii geceler:))

günaydın kızlar

mls maşallah roman yazmışsın boşver herkes kıskançlığından herşeyi söyler takmayacaksın canım keyifle bebişine oda bakacaksınız ne güzel

servet seni hatırlıyorum msn de varsın ama niye gelmedin bu kadar zaman hayırsız çıktın sen de

Günaydın;

haftasonu fena hasta oldum pazar günüde nişan vardı tam denk geldi valla

mlsvt_ onca sayfa yazmışsın hiç adım falan yok ama senin adına sevindim sağlıklısınız kilo alımında çok iyi asıl bu ayda kilo alınır diyebiliyorum 4/5 kiloda şimdi alsan ideal kilo ile gidersin doğuma

haklısın canım ya işteyken daha sık girebiliyordum işten çıkınca pek giremedim..yeni yeni girebilmeye başladım ne güzel bebk haberleri falan gelmiş hepiniz sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah..doğanlarda sağlıkla büyütür...bende daha bebek falan yok tedaviye başladım bakalım rabbim verir inşallah:)

kızlar 14 şubat planlarınızı alalım bakalım

Bilet bulabilirsek Bekarlıpa Veda 2 filmine gideceğiz..
yok bulamazsak evde güzel bir yemek keyfime göre de küçük bir hediye alabilirim belki
14 şubat,yılbaşı gibi günleri kutlamayacaktık çünkü hediye almayacaktık bir yandan bu kararı bozmak bile istemiyorum
Bakıcaz artık duruma göre.

Sizin planınız ne?

ya benim de planım yok ama büyük ihtimal evde oluruz bu hafta kocam mağazada olmayacak merkezde eğitim varmış orada o yüzden hep sabah gidip erken gelecek yani akşamları birlikteyiz güzel bi yemek yeriz fırsat bulabilirsem çıkıp bi hediye alırım ama o benim için bşy düşünüyo mu bilemiyorum

kızlar uykum var niye böyleyim anlamadım oysa dün çok geç kalktım çok uyudum grip olmak üzereyim o yüzden ilaç almaya başladım çarşambaya yetiştirmem gereken işlerim var yoksa bugün izin almayı düşünüyodum perşembe ya da cuma alırım ama bugün elemanım yine hastaymış aradı sabah gelemiyorum doktora gidicem dedi

ben patron olsan senin elemanı çoktan kovmuştum

ben patron olsan senin elemanı çoktan kovmuştum

ben de anlamıyorum memnun değiliz çıkarıcaz filan diyo ama hala icraat yok
geçen mali müşavir de senin işine pek yaradığını düşünmüyorum ben de konuşayım bi çıkarıp başka birini alsınlar senin işlerin hafifler yarın bir gün çocuğun olur izin alırsan nasıl olacak dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…