- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.861
Kızlar allığım bitti yeni bir allık bakıyorum. Önerebileceğiniz hem kaliteli hemde pudrasız doğal görünen bir allık arıyorum. Şeftali tonları ya da nar çiceğine yakın bir renk te olabilir. Hangi markayı önerirsiniz. Pudra kullanmıyorum ben allığıda öyle çok sürmem hafif renk versin yeterli benim için ama güzel bir şey arıyorum.
Merhaba
yine inanılmaz yoğun bir gün fenalık geldi müdür 2 de gidecek gitse de kurtulsam
16 martta inşallah görüşüyoruz dün size resim attım evin krokisinitelefonla da tarif ederim gerçi arayıp kolay bi yerde..
Ben Allık Nişandan kalanı kullanıyorum hala boohçamda Flormar alınmıştı memnunum. ama BB krem kullanıyorum.. harika bir ürün çok beğeniyorumnormalde pudra fondöten falan da kullanmam. ama canım isterse BB krem nıvea iyi oluyor
Daphe konuyla ilgili foto cektim ama telden ekleme yapamadm.yok heralde
günaydınlar hepinize dün gece sancıdan inleyerek uyumuşum sabahta erken kalktım ama baktım ağrım var gibi yattım dinlendim.
evin resimlerine gelen yorumları okudum.
ben flormardan 91 numara olan allığını aldım. hatta ömrümde ilk defa bir ürünü 2,kez aldım. ilk katlarında fazla tozları dökülüyor ve az sürmek gerekiyo rengini yoğun veriyo ama biraz kullanınca normale geliyor.
speedy ben bb krem aldım nıveadan ama keşke tester olsaymış. en açık tonu dedi kız ama çok koyu durdu. birde sürdüğüm yerde kalıp gibi kalıyor dağılmıyor. arap bacıya benzedim. boşu boşu almış oldum.
similla allah kavuştursun canım.
yeşil kahveyle uyumlu toprak grubu olduğu için ama mesela kahveyle turkuaz-mavi de hoş duruyo zıt renklerin uyumu hangisini beğeniyosan kulanabilirsin aslında ikisi de kötü olmaz bence
Evim sahaneyi izlemeliyim :)
senin evin zaten şahane ben çok beğeniyorum evini ve eşyalarınıizmire geldiğimde mutlaka gelicem yazın görümceme geliriz haralde konak la aranızda çok var mı ulaşımı rahat mı???
eftelya hiç gelmiyosun nerelerdesin
Benimde beşiktaşa inip oradan ortaköye doğru yürüyüp, ortaköyde kumpir ve lokma yedikten sonra sahilde Türk kahvesi içesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?