Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydınlar hepinize dün gece sancıdan inleyerek uyumuşum sabahta erken kalktım ama baktım ağrım var gibi yattım dinlendim.
evin resimlerine gelen yorumları okudum.
ben flormardan 91 numara olan allığını aldım. hatta ömrümde ilk defa bir ürünü 2,kez aldım. ilk katlarında fazla tozları dökülüyor ve az sürmek gerekiyo rengini yoğun veriyo ama biraz kullanınca normale geliyor.
speedy ben bb krem aldım nıveadan ama keşke tester olsaymış. en açık tonu dedi kız ama çok koyu durdu. birde sürdüğüm yerde kalıp gibi kalıyor dağılmıyor. arap bacıya benzedim. boşu boşu almış oldum.

similla allah kavuştursun canım.

flormar allık bence de kötü değil memnunum doğal duruyor.
BB krem watsonstan aldım kadın 3 tonu var diyip 3 ünü de denedi falan lıght aldım ben yüzüme tam duruyo.

yeşil kahveyle uyumlu toprak grubu olduğu için ama mesela kahveyle turkuaz-mavi de hoş duruyo zıt renklerin uyumu hangisini beğeniyosan kulanabilirsin aslında ikisi de kötü olmaz bence

aslında mavi bi canlılık katmış beğendim onu kullan bence sonra sıkılınca değiştirirsin

senin evin zaten şahane ben çok beğeniyorum evini ve eşyalarını izmire geldiğimde mutlaka gelicem yazın görümceme geliriz haralde konak la aranızda çok var mı ulaşımı rahat mı???

Beklerim cnm mutlaka.konakla cok yakin diiliz ama trenle sanirim en fazla yarim saat surer..

Cingene pembesinemi girsemmmm :)))

eftelya hiç gelmiyosun nerelerdesin

Perşembe günü annemlere gittim,babam doktora götürdü diş ve göz doktoru.En tırstığım 2 bölüm.özellikle diş tabii... Gözlük aldım.Sigortanın verdiği çerçevelere hiç bakmadım bile,180 den 140 a düşürdük... Atasun'a gitmediğimede pişman olmadım değil...

Benimde beşiktaşa inip oradan ortaköye doğru yürüyüp, ortaköyde kumpir ve lokma yedikten sonra sahilde Türk kahvesi içesim var

Aaaaaaahh,ahh.Nasıl özledim oraları var yaa

Smilla 2 si de çok hoş... Ama yeşil olan çok toprak toprak olmuş Mavi biraz daha renk katmış... sıkıldıkça değiştir 2 de güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…