Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok sayın müdürüm rahatsız şimdi çıktı patron da şehir dışında sıkılıyorum zaten şöyle koyu bi sohbete dalsak kızlar

akşama balık yapıyım diyorum ya aklıma somon geldi yapan var mı hiç . yada bu mevsim de ne yenir ki

En sevdiğim balık somon ve orkinos (ton balığı) Çok pahalı balık fiyatları yaa,hamsinin bile kilosu 10 liraydı.Gerçi yemek istedikten sonra hiç bişeyin fiyatına bile bakmıyoruz da

​Hiç balık yapmadım ben evde.Sadece bir kere deneme amaçlı aldık hamsi,ilk defa elimi sürdüm balığa.Eşimde dedi zaten sonra boşver almayalım daha,aspilatör yok,ev 3 gün balık koktu.Diğer balıklarıda yemiyor...

Hanzadecim hediyen pek bi güzelmiş güle güle kullan banada eşim damak çklata almış bnde ona damla sakızlı muhallbi yaptım aşka bak tatlı üzerinden böyle hediyeleştik

Smilla mavi olan benim salonluk tam turkuaz ya benim koltuklar bana yolla onu yeşil kahve tonlarıyla hoş durur

Evet ya sohbet açın konu bulun dedikodu yapak

Son düzenleme:

ben de fırında palamut yada levrek yapıyorum hiç koku falan olmuyor patates soğan ile yaptığım için açıyorum camı hemen çıkıyor yine mümkünse fırında yapmak istiyorum zaten artık hafta da 1 kez balık yemeğe çalışıyoruz yada 15 te bir işte.
Somona bayılıyorum ama hiç evde yapmadım denemek istiyorum..

Ben fırında ton balığını yapmıştım beşamel sosla.Çok güzel olmuştu.Başka balık yapmadım zaten

Annem somonu nerde yapıyodu hiç bilmiyorum bile ama defne yaprağıyla fırında pişen balık gerçekten çok lezzetli oluyor...

Benim mblar bitmiş evdede tel çekmiyordu işim varken çarşıya indim keşke hasta olmasam hava çok güzel tam gezme havası ılık

bunlar da malzemelerim kızlar allığı evlendiğimden beri kullanıyorum hiç toz gibi dağılmıyo krem gibi neredeyse

Balık konusu açılmış... Ben de önceden mutfakta yapmıştım 1-2 kere baktık olmayacak davlumbazı da açsak koku yapıyordu... Eşim küçük tüp almış bana çok sevimli üstünde çini desenleri var Balkonda kızartıyoruz artık balığımızı... Üstüne de kızartma teli aldım hiç bi yere fırlamıyor... Haftada 1 bazen 2 defa balık yiyoruz... Balığı bol bol alıp parça parça atıyorum buzluğa yemek yapamıcam zaman filan işe gitmeden koyuyorum üst tarafa çözünüyo akşama kadar... Hem balık işlerinden eşim sorumlu dikiyorum onu balkona pişiriyo balığımızı hiç bi yerde kokmuyo benim işime geliyo Ben de salatayı filan hazırlıyorum o arada iyi oluyo...

Vapurdan merhaba:)

Meliscim pinari sormussun ameliyat olucak ama parasi henuz toparlanamadi 60 bin civari tutuyir doktoru cok iyi bi cerrah bakalim haftaya yatabilir ameliyattan once 15 gun yatacak

Makyaj ürünlerinde her ne kadar hoşuma gitmesede avonun hemen hemen bütün ürünlerinden var
İyi kötü idare ediyor işte.Her çeşit allığından var ama.Birde çok kullanıyormuşum gibi ikişer tane almışım rujlarından.Kırmızı ve fuşya renginde olanlarından

Melis şaka maka büyüdü senin prenses. Günlerin azaldı seninde

Az kaldı bende doğurucam valla 20 haftadan sonrası geçiyormuş hemen bende kızımın fotolarını koyucam artık ağladı hasta oldu derdind takılcam dneymli annelerden fikir almam lazım ben doğurana kadar gelsnler
Sizde azcık elinizi çabuk tutun ben doğurmadan 2 haber daha istiyorum

Ben evimde bu zamana kar hiç balık yapmadım elleymem sevmem annem yapıyor pazar günleri yeter

Vapurdan merhaba:)

Meliscim pinari sormussun ameliyat olucak ama parasi henuz toparlanamadi 60 bin civari tutuyir doktoru cok iyi bi cerrah bakalim haftaya yatabilir ameliyattan once 15 gun yatacak

Daha olmadı demek hayırlısı bakalım bekliyoruz güzel haberlerni hımm acaba hangi doktor en son babamın arkdşıda amlyt olmuştu aynı şekildr doktor fln öneri olursa araştrblrm ama gerçi o aşamayı çoktan geçilmiştir, fiyatta baya varmış inş biran önce toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…