- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.881
çok sayın müdürüm rahatsız şimdi çıktı patron da şehir dışında sıkılıyorum zaten şöyle koyu bi sohbete dalsak kızlar
akşama balık yapıyım diyorum ya aklıma somon geldi yapan var mı hiç . yada bu mevsim de ne yenir ki
En sevdiğim balık somon ve orkinos (ton balığı) Çok pahalı balık fiyatları yaa,hamsinin bile kilosu 10 liraydı.Gerçi yemek istedikten sonra hiç bişeyin fiyatına bile bakmıyoruz da
​Hiç balık yapmadım ben evde.Sadece bir kere deneme amaçlı aldık hamsi,ilk defa elimi sürdüm balığa.Eşimde dedi zaten sonra boşver almayalım daha,aspilatör yok,ev 3 gün balık koktu.Diğer balıklarıda yemiyor...
ben de fırında palamut yada levrek yapıyorum hiç koku falan olmuyor patates soğan ile yaptığım için açıyorum camı hemen çıkıyor yine mümkünse fırında yapmak istiyorum zaten artık hafta da 1 kez balık yemeğe çalışıyoruzyada 15 te bir işte.
Somona bayılıyorum ama hiç evde yapmadım denemek istiyorum..
Melis şaka maka büyüdü senin prenses. Günlerin azaldı seninde
Vapurdan merhaba:)
Meliscim pinari sormussun ameliyat olucak ama parasi henuz toparlanamadi 60 bin civari tutuyir doktoru cok iyi bi cerrah bakalim haftaya yatabilir ameliyattan once 15 gun yatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?