- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.901
Az kaldı bende doğurucam valla 20 haftadan sonrası geçiyormuş hemenbende kızımın fotolarını koyucam artık ağladı hasta oldu derdind takılcam dneymli annelerden fikir almam lazım ben doğurana kadar gelsnler
Sizde azcık elinizi çabuk tutun ben doğurmadan 2 haber daha istiyorum
Ben evimde bu zamana kar hiç balık yapmadım elleymem sevmem annem yapıyor pazar günleri yeter
Eki Görüntüle 636925 Eki Görüntüle 636926 Eki Görüntüle 636927
bunlar da geçen hafta bahsettiğim katı meyve sıkacağıyla hazırladığımız kokteylimiz
elma,greyfurt,portakal,mandalina,kivi,muz,havuç karışımı........tavsiye ederim çok beğendim meyve sevmeyen biri olarak
Ayy cnm istedi walla.benimde hep aklimda cikarip meyve sikmak var useniyrm temizlemesi bi dertEki Görüntüle 636925 Eki Görüntüle 636926 Eki Görüntüle 636927
bunlar da geçen hafta bahsettiğim katı meyve sıkacağıyla hazırladığımız kokteylimiz
elma,greyfurt,portakal,mandalina,kivi,muz,havuç karışımı........tavsiye ederim çok beğendim meyve sevmeyen biri olarak
Hanzade allığın rengi çok hoş bayıldım kuzum.
Eftelya avonun rujlarını daha öncede yazmıştım beğeniyorum ben.
Allık konusunda son kararımı verdim. Özdene sordum nede olsa eşi bu işlerle uğraşıyor pastel dedi. Pastelin top allığını almaya karar verdim. Tabi yarın gidip deneyeceğim bakalım yakışacak mı?
sofiş jeloo ahsen pingu nerelerde acaba??????
Çocuk büyütüyorlar
Ay benimde bebisim olunca hic ugramicam :/
ay evet ya defne yaprağı süper oluyır
Ben fırında ton balığını yapmıştım beşamel sosla.Çok güzel olmuştu.Başka balık yapmadım zaten
Annem somonu nerde yapıyodu hiç bilmiyorum bile ama defne yaprağıyla fırında pişen balık gerçekten çok lezzetli oluyor...
Benim kızıma bakın ne kadar büyümüş
Kaldı geriye 14 haftaaaa
Balık konusunda bende her cumartesi yapıyorum. Ya fırında ya da tavada. Güzelde oluyor. Somonu çok severim tavsiyede ederim
Balık konusu açılmış... Ben de önceden mutfakta yapmıştım 1-2 kere baktık olmayacak davlumbazı da açsak koku yapıyordu... Eşim küçük tüp almış bana çok sevimli üstünde çini desenleri varBalkonda kızartıyoruz artık balığımızı... Üstüne de kızartma teli aldım hiç bi yere fırlamıyor... Haftada 1 bazen 2 defa balık yiyoruz... Balığı bol bol alıp parça parça atıyorum buzluğa yemek yapamıcam zaman filan işe gitmeden koyuyorum üst tarafa çözünüyo akşama kadar... Hem balık işlerinden eşim sorumlu dikiyorum onu balkona pişiriyo balığımızı hiç bi yerde kokmuyo benim işime geliyo Ben de salatayı filan hazırlıyorum o arada iyi oluyo...
Du bakim benim kac dk mi alir:
Bebis uyuyor.teli elime aldim.fotosunu cektim 10 sn.forumu actim ekledim sanirim 1 dk fln...sanirim bu zamani ayiramam size :))
Kusura bakmayin cancagizlarim
Sabah aklimdaydi bu kız nerelerde diye?Ben dayanamam herhalde bakarım telden falan ama yaşamadan bilemicemsen dayanamzsın uğrarsın
Daphne nabıyım bekliyorum sayıda veririm valla özdn,sen,smilla ve spedy bekliyorum sizden haberleri her an
Eğer ben doğurana kadar almazsam haberlrnizi valla burda bi sürü foto koyar kıskandırırım sizi atlarsınız kocalarınzn üstüne
Vafi nerelerde acaba??
İlahi Similla ben muhtemelen doğumdan bir kaç dakika onceye kadar buralarda olurum. Mutfağa öğle yemeğine giriyorum elimde tlf size yazıyorum :))))"Du bakim benim kac dk mi alir:
Bebis uyuyor.teli elime aldim.fotosunu cektim 10 sn.forumu actim ekledim sanirim 1 dk fln...sanirim bu zamani ayiramam size :))
Kusura bakmayin cancagizlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?