Eylül dostluğumuza burada devam (:

bunlar da geçen hafta bahsettiğim katı meyve sıkacağıyla hazırladığımız kokteylimiz
elma,greyfurt,portakal,mandalina,kivi,muz,havuç karışımı........tavsiye ederim çok beğendim meyve sevmeyen biri olarak

Hanzade allığın rengi çok hoş bayıldım kuzum.

Eftelya avonun rujlarını daha öncede yazmıştım beğeniyorum ben.

Allık konusunda son kararımı verdim. Özdene sordum nede olsa eşi bu işlerle uğraşıyor pastel dedi. Pastelin top allığını almaya karar verdim. Tabi yarın gidip deneyeceğim bakalım yakışacak mı?

özdncim pınar için gerekli para hemen bulunur ve bir an önce sağlığına kavuşur inş.

Bak bak birde sayı vermiş

Bizdede var arzumun. Şahane bir şey ama temizliği çok zor.

Özden ne kadar eksik var daha

Ayy cnm istedi walla.benimde hep aklimda cikarip meyve sikmak var useniyrm temizlemesi bi dert

Dogru ya ozdenler ailecek tecrubeli bu konuda

Ay benimde bebisim olunca hic ugramicam :/

Ben dayanamam herhalde bakarım telden falan ama yaşamadan bilemicem sen dayanamzsın uğrarsın

Daphne nabıyım bekliyorum sayıda veririm valla özdn,sen,smilla ve spedy bekliyorum sizden haberleri her an
Eğer ben doğurana kadar almazsam haberlrnizi valla burda bi sürü foto koyar kıskandırırım sizi atlarsınız kocalarınzn üstüne

Vafi nerelerde acaba??

eşim akşama salata istedi tavuklu sezar salata gerçi sezar sosoumuz bitti hardal ve akdeniz salata sosu var onları kullanırız artık

ay evet ya defne yaprağı süper oluyır

Benim kızıma bakın ne kadar büyümüş

Kaldı geriye 14 haftaaaa

maşallah ya kocaman olmuşsunuz

Balık konusunda bende her cumartesi yapıyorum. Ya fırında ya da tavada. Güzelde oluyor. Somonu çok severim tavsiyede ederim

nasıl yapıyorsun somonu tarifini versene

çok mantıklı ama bizim balkonumu yok hamsiyi severim kızartma yada buglama onu da yukarı sokağımızda adam 3 TL farklı yapıyor

Son düzenleme:
Du bakim benim kac dk mi alir:
Bebis uyuyor.teli elime aldim.fotosunu cektim 10 sn.forumu actim ekledim sanirim 1 dk fln...sanirim bu zamani ayiramam size :))
Kusura bakmayin cancagizlarim

Bebis uyuyor.teli elime aldim.fotosunu cektim 10 sn.forumu actim ekledim sanirim 1 dk fln...sanirim bu zamani ayiramam size :))

Hain
Uykusuz ve yorgunlardır canım ya ilk alışma süreci yapta bebe sen gelme buraya razıyım
Bazen kendi kendime benden nasıl anne olucak diyorum bebeyken bakıp durursa seni gidi donbili tabii seni çakall keyfin yerinde derim ben çocuğumla kanka gibi takılırız bide biraz büyüyüp laf yetiştrrse oo tam sit-kom olur halim

Son düzenleme:
Sabah aklimdaydi bu kız nerelerde diye?
İlahi Similla ben muhtemelen doğumdan bir kaç dakika onceye kadar buralarda olurum. Mutfağa öğle yemeğine giriyorum elimde tlf size yazıyorum :))))"

Ya ben uyuz mu oldum ne.Özellikle gece deli gibi kaşınıyorum.Bacaklarım çok fena.Ve ayıptır söylemesi kocam farketti,kalçamda da sivilce gibi bişeyler var.Hatta saydı üşenmeden birde

İnanmadım önce ama aynadan bakınca gördüm bende.Orasıda kaşınıyor.Kurdeşen denen şey ne oluyor,ondan mı oldum acaba.Bi cildiyeye gideyim diyorum ama tek başımada gidemem şimdi,hiç gitmedim burda hastaneye...

elimde net olduğu sürecedoğum öncesi ve sonrası hep gelirim dayanamam ben çocuğu uyuturken bile girerim görürsünüz büyük konuşuyorum çünkü kendimi biliyorum

büyük ihtimalle bende burada sık sık olurum. annemle kayınvalidem hele bizde olsun sürekli girerim. elimin altında artık telefonum da var zırt pırt resim atarım herhalde.

ama iş uygulamaya gelince böyle olur mu bilmiyorum

hamilelik ile ilgili kitapp araştırıyorum. bunu önermiş herkes bebeğinzi beklerken sizi neker bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…