Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ay benimde bebisim olunca hic ugramicam :/

Bizde seni zırp pırt arar rahatsız ederiz. Bebeğinde uyanır telefon sesine

Smillaaaaaa benden sana gelsin

Bakın bi şunların tatlılığına
Herkes bu gece daha yakınlaşsın kocalara

Eki Görüntüle 636956

Biz dün yakinlastik bu günde spora başlıyor. Tüm enerjisini sporda atar üzgünüm melis yine olmadı

elimde net olduğu sürecedoğum öncesi ve sonrası hep gelirim dayanamam ben çocuğu uyuturken bile girerim görürsünüz büyük konuşuyorum çünkü kendimi biliyorum

Aslında kendi adıma banada öyle geliyor. Bir yandan emzirip diğer yandan netede girebilirmişim gibi geliyor

Son düzenleme:

Kızımın cicilerini hain planlarıma alet ediyorum daha ne olsun
Hımmm spora başlıyor demek öyle hergün gtmesin geleceğimiz için de

Valla ben kesin doğuma kadar elimde telefon size yazarım olmadı tweet atarım o daha kolay aman ben bi halimi düzenimi toplayim da bana bebek çok uzak çok

selam kızlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk..

smillacım allah kavuştursun canım.bu arada rowenta dikey süpürgenden memnun musun hala şarjı çekiş gücü falan.bende almak istiyorum da

daphnem ve zahter valla eşim baya baya kendini affettirmeye çalışıyo ama triplere devammmm

hanzadem inş emeğinin karşılığı fazlasıyla veren bi iş bulursun canım.

melis tecrübelerine ihtiyacım vaaarr.ben çok sıkıldım sürekli yorgun olmaktan eski enerjime ne zaman kavuşurum bir evi 4 saatte süpürüyorum ya hu

başka unuttuğum var mıydı acaba?

Hoşgeldiniz. Ah biz kadın milleti attığımız adım trip yahu

kızlar yemeğim yok ne yapabilirim aklıma gelmiyo dünü geçiştirdim menemen makarna ve patates kızartmasıyla bugün yemek yapmam lazım

Ooff o haftalarda devamlı pişkn pişkn yatma isteği oluyor tatlım ben hiç yemek dahi yapmak istemezdim ama az kalmış tatlım 18-20 haftalardan sonra kendine gelmeye başlıyırsun hamileliğin en rahat dönemleri 3. Ay dan sonra deselerde 4.ay dan sonra daha iyi hissediyorsun hafta hesabı söylüyorum aylarıda ben hala hangi hafta kaçıncı ay karştryrum haftalara göre 10 ay halk içinde hamilelik 9 ay sayılıyor ya o yzden

Ne zaman cinsiyet öğreniceksnz bakalım hep sana kızın nabıyor diyesim geliyor ama senin erkekşn olcak bence

kızlar yemeğim yok ne yapabilirim aklıma gelmiyo dünü geçiştirdim menemen makarna ve patates kızartmasıyla bugün yemek yapmam lazım

Bende dün yapmamıştım son anda mercimek çorbası ıspanak yaptım eşimde tavuk almıştı
Şimdi şse buzlupmda olan taze fasülyeyle ya pilav yada bulgur pilavı yapıyım diyorum popomu kaldralrsem tabi

eşim geç gelecek 11 gibi ve 11-12 maçı var 12,30-1,00 gibi ancak yer yemeğini onu beklemicem ama o gelene kadar acıkıp 2. ye yerim
barbunya mı yapsam dünden makarna var bi de tavuk kuşbaşı alıp kavursam baharatla ya da but kızartsam ya da köfte mi yapsam ona karar veremedim

Hoşgeldiniz. Ah biz kadın milleti attığımız adım trip yahu

hoşbulduk kuzummm ee haketmeseler bizde trip yapmayız.

miracle hoşgeldin

hoşbuldum hanzademm

ah ah ben bunları bile yapamıyorum henüz

bugün de tavuk yap senin vazgeçilmezin

ama patates kızartması dedin de ben hamile kalmadan önce kızartma yememek için çok uğraşırdım hem kalori hem zararlı diye ama şimdi nerde kızartma görsem yumuluyorum valla severek yediğim tek yiyecek oldu ama kendim yapamıyorum kiii dışarda güzel yapan bi yer var mıdır ki kocam gelirken alsa

Doğru söylüyorsun yapana değil yaptırana bakacaksın

Hanzade yap barbunya ile pilav yanınada cacık mis gibi yemek işte kuzum. Dün ben patlıcan oturtma yapmıştım bu gün için. Yanınada pirinç pilavı yapacağım bu gün. Tabi bu gün tek yerim belkide anneme inerim birlikte yeriz.

Vallahi hayranım sizin her akşam yeni menüler oluşturmanıza.Özelliklede çalıştığınız halde.Son zamanlarda öyle tembelleştimki hiç elim ayağım kalkmıyor.Uzun zamandır yemek yapmıyorum bile diyebilirim.Eşimde allahtan öyle yemek aramıyor,çayla yenebilecek şeyleri seviyor.Bende ne yapsam diye düşünüyorum.Dün kömbe yapayım dedim,onada erindim yapmadım fırına patates atıp közledim.Eşimin en sevdiği yemek...

Bugün yapayım dedim,yine halim yok.Sanırım ilacı akşam almaya başlayacağım artık...

ayy hadi 3 hafta kalmış 14+2 deyiz bugün çok sıkıldım ya seksenlik nine gibiyim

cinsiyeti haftaya pzt inş diyoruz bakalım.kuzum hayırlısıyla sağlıklı kızım olsuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn

aynen öyle daphnem

sonunda girebildim ofise kadıköyde kocamla buluşup yemek yedik

pınar ile ilgili güzel dilekleriniz için saolun kızlar

daphnecim biraz daha para gerek herkes elinden geleni yapıyor anne baba ayrı ve sıkı durun babası tek kuruş vermedi bu adamın belki 40 dairesi falan var allah herkese vicdan vermiyor işte bunları konuşup kendimi üzmek istemiyorum çok doluyum bu konuda ama allah yukarıda bunun hesabını soracak ona

meliscim doktorun ismi uğur türe yeditepe üniversitesi hastanesinde

vafiyi bende merak ediyorum nerelerde acaba

şu iki hafta geçse de bende müjdeli haberi versem sizlere

İnşallah pınar için güzel haberlerini bekliyoruz.

Bebiş içinde aynı şekilde.

inşallah canım bekliyoruz 2 hafta sonra neden adet günün o zamana mı denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…