- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.921
Ay benimde bebisim olunca hic ugramicam :/
Smillaaaaaa benden sana gelsin
Bakın bi şunların tatlılığına
Herkes bu gece daha yakınlaşsın kocalara
Eki Görüntüle 636956
elimde net olduğu sürecedoğum öncesi ve sonrası hep gelirim dayanamam ben çocuğu uyuturken bile girerim görürsünüz büyük konuşuyorum çünkü kendimi biliyorum
Bizde seni zırp pırt arar rahatsız ederiz. Bebeğinde uyanır telefon sesine
Biz dün yakinlastik bu günde spora başlıyor. Tüm enerjisini sporda atar üzgünüm melis yine olmadı
Aslında kendi adıma banada öyle geliyor. Bir yandan emzirip diğer yandan netede girebilirmişim gibi geliyor
Kızımın cicilerini hain planlarıma alet ediyorum daha ne olsun
Hımmm spora başlıyor demek öyle hergün gtmesin geleceğimiz için de
selam kızlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk..
smillacım allah kavuştursun canım.bu arada rowenta dikey süpürgenden memnun musun hala şarjı çekiş gücü falan.bende almak istiyorum da
daphnem ve zahter valla eşim baya baya kendini affettirmeye çalışıyo ama triplere devammmm
hanzadem inş emeğinin karşılığı fazlasıyla veren bi iş bulursun canım.
melis tecrübelerine ihtiyacım vaaarr.ben çok sıkıldım sürekli yorgun olmaktan eski enerjime ne zaman kavuşurum bir evi 4 saatte süpürüyorum ya hu
başka unuttuğum var mıydı acaba?
selam kızlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk..
smillacım allah kavuştursun canım.bu arada rowenta dikey süpürgenden memnun musun hala şarjı çekiş gücü falan.bende almak istiyorum da
daphnem ve zahter valla eşim baya baya kendini affettirmeye çalışıyo ama triplere devammmm
hanzadem inş emeğinin karşılığı fazlasıyla veren bi iş bulursun canım.
melis tecrübelerine ihtiyacım vaaarr.ben çok sıkıldım sürekli yorgun olmaktan eski enerjime ne zaman kavuşurum bir evi 4 saatte süpürüyorum ya hu
başka unuttuğum var mıydı acaba?
kızlar yemeğim yok ne yapabilirim aklıma gelmiyo dünü geçiştirdim menemen makarna ve patates kızartmasıylabugün yemek yapmam lazım
Hoşgeldiniz. Ah biz kadın milleti attığımız adım trip yahu
miracle hoşgeldin
kızlar yemeğim yok ne yapabilirim aklıma gelmiyo dünü geçiştirdim menemen makarna ve patates kızartmasıylabugün yemek yapmam lazım
hoşbulduk kuzummm ee haketmeseler bizde trip yapmayız.
hoşbuldum hanzademm
ah ah ben bunları bile yapamıyorum henüz
bugün de tavuk yap senin vazgeçilmezin
ama patates kızartması dedin de ben hamile kalmadan önce kızartma yememek için çok uğraşırdım hem kalori hem zararlı diye ama şimdi nerde kızartma görsem yumuluyorum valla severek yediğim tek yiyecek oldu ama kendim yapamıyorum kiii dışarda güzel yapan bi yer var mıdır ki kocam gelirken alsa
Ooff o haftalarda devamlı pişkn pişkn yatma isteği oluyor tatlım ben hiç yemek dahi yapmak istemezdim ama az kalmış tatlım 18-20 haftalardan sonra kendine gelmeye başlıyırsun hamileliğin en rahat dönemleri 3. Ay dan sonra deselerde 4.ay dan sonra daha iyi hissediyorsun hafta hesabı söylüyorum aylarıda ben hala hangi hafta kaçıncı ay karştryrum haftalara göre 10 ay halk içinde hamilelik 9 ay sayılıyor ya o yzden
Ne zaman cinsiyet öğreniceksnz bakalım hep sana kızın nabıyor diyesim geliyor ama senin erkekşn olcak bence
Doğru söylüyorsun yapana değil yaptırana bakacaksın
Hanzade yap barbunya ile pilav yanınada cacık mis gibi yemek işte kuzum. Dün ben patlıcan oturtma yapmıştım bu gün için. Yanınada pirinç pilavı yapacağım bu gün. Tabi bu gün tek yerim belkide anneme inerim birlikte yeriz.
sonunda girebildim ofise kadıköyde kocamla buluşup yemek yedik
pınar ile ilgili güzel dilekleriniz için saolun kızlar
daphnecim biraz daha para gerek herkes elinden geleni yapıyor anne baba ayrı ve sıkı durun babası tek kuruş vermedi bu adamın belki 40 dairesi falan var allah herkese vicdan vermiyor işte bunları konuşup kendimi üzmek istemiyorum çok doluyum bu konuda ama allah yukarıda bunun hesabını soracak ona
meliscim doktorun ismi uğur türe yeditepe üniversitesi hastanesinde
vafiyi bende merak ediyorum nerelerde acaba
şu iki hafta geçse de bende müjdeli haberi versem sizlere
İnşallah pınar için güzel haberlerini bekliyoruz.
Bebiş içinde aynı şekilde.
bu sefer oldu gibi hissediyorum tabi allah büyük
gecen eşim rüyasında bebek görmüş kucağında uyuyormuş bende dizinde yatıyormuşum hayali bile güzel
sonunda girebildim ofise kadıköyde kocamla buluşup yemek yedik
pınar ile ilgili güzel dilekleriniz için saolun kızlar
daphnecim biraz daha para gerek herkes elinden geleni yapıyor anne baba ayrı ve sıkı durun babası tek kuruş vermedi bu adamın belki 40 dairesi falan var allah herkese vicdan vermiyor işte bunları konuşup kendimi üzmek istemiyorum çok doluyum bu konuda ama allah yukarıda bunun hesabını soracak ona
meliscim doktorun ismi uğur türe yeditepe üniversitesi hastanesinde
vafiyi bende merak ediyorum nerelerde acaba
şu iki hafta geçse de bende müjdeli haberi versem sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?