- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.941
inşallah canım bekliyoruz 2 hafta sonra neden adet günün o zamana mı denk geliyor
Allah gönlünüze göre versin kuzum. Bence sen çok tatlı bir anne olacaksın düşündümde
reglim 30 unda ama bu ay 28 çekiyor hemen sazan gibi atlamayıp biraz bekleyeceğim
yok be yazık benim cocuğuma
Saçmalama özden ben güzel anne olacaksın diyorsam güzel anne olacaksın işte
peki el birliği ile büyütürüz o zaman haftasonları sizde kalır
kocam aradı o saatte yemek yemem kendine göre pişir dedi oldu 1 tabak için yemek mi pişer sinir oluyorum ama gelince mutlaka soruyo yemek var mı diye aslında yiyo ama pişirmesem yiyemeyecek o işine geliyo kilo alıyo diye hep aynı muhabbet geç geldiği için
Kızlar şu durmadan benden para isteyen kadın var ya öğlen cüzdandan para çıkarırken benim paraları gördü yanımdaydı. Biraz önce gelmiş paran var mı diyor ki biliyor olduğunu. Alışverişe gidecekmiş iş çıkışı. Üzerime bir şeyler alacağım diyor.Perşembe günü annesinin emekli maaşını alacakmış veririm dedi. Biliyorum şimdi alıp perşembe günü gelincede ay başında vereyim diyecek. Ben zaten isteyemem verdiğim borçları. Bende iş çıkışı kredi kartına yatıracağım dedim. Hala bir günlük istiyorum perşembe günü veririm diyor. Kartın son günü bu gün dedim. Bir arkadaş var ondan kredi kartını isteyip duruyordu kaç gündür o vermedi sanırım. Birde onun kızı oriflame ın ürünlerini satıyor. Sabah getirdi kataloğunu bende baktım sonra yanıma gelmiş parfümü çok güzel şusu güzel busu güzel diyip durdu. Bende ihtiyacım yok dedim ama allıklara bakacağım birazdan dedim. Oda ihtiyacın yoksa geri ver dedi. Bende uzattım kendisine.Sanki almak zorundayım. Birde arkadaşların falan varsa kataloğu vereyim göster bir diyor sanki ben onların çalışanıyım. Yok dedim. Sinir etti beni
Kızlar şu durmadan benden para isteyen kadın var ya öğlen cüzdandan para çıkarırken benim paraları gördü yanımdaydı. Biraz önce gelmiş paran var mı diyor ki biliyor olduğunu. Alışverişe gidecekmiş iş çıkışı. Üzerime bir şeyler alacağım diyor.Perşembe günü annesinin emekli maaşını alacakmış veririm dedi. Biliyorum şimdi alıp perşembe günü gelincede ay başında vereyim diyecek. Ben zaten isteyemem verdiğim borçları. Bende iş çıkışı kredi kartına yatıracağım dedim. Hala bir günlük istiyorum perşembe günü veririm diyor. Kartın son günü bu gün dedim. Bir arkadaş var ondan kredi kartını isteyip duruyordu kaç gündür o vermedi sanırım. Birde onun kızı oriflame ın ürünlerini satıyor. Sabah getirdi kataloğunu bende baktım sonra yanıma gelmiş parfümü çok güzel şusu güzel busu güzel diyip durdu. Bende ihtiyacım yok dedim ama allıklara bakacağım birazdan dedim. Oda ihtiyacın yoksa geri ver dedi. Bende uzattım kendisine.Sanki almak zorundayım. Birde arkadaşların falan varsa kataloğu vereyim göster bir diyor sanki ben onların çalışanıyım. Yok dedim. Sinir etti beni
cidden çok densiz birisiymiş ya başından sav valla yapışıp kalmasın gerizekalı sanki ona çalışıyorsun yaaa paran olsa da olmasa da sanki vermek zorundasın
Aslında verecektim ama alıştırmak istemiyorum onu birde ihtiyacı yokki gerçekten. Alışverişe çıkmak istiyorsa hafta sonu gitsin annesinin maaşını alınca ne istiyorsa alsın kendine. Mesela bir arkadaş sürekli kredi kartını kullandırtmış ona geçen gün internetten bir şey beğendi. x den kredi kartını isteyipte alırım bunları diyor.
ay ne gıcık kadın iyi yapmışsın verme para ben de alışveriş yapıcam filan dersin salak kadın sinir oldum aybaşı al o zaman alacaklarını
Miracle cım bende pazartesi şeker klemesne gidicem bakalım sendende güzel haberleri bekliyoruz Allah sağlık sıhhat nasip etsinde erkek kız gerçekten boş
Daphne o kadına deli oldum ne yüzsüz ben bi kruş bile isteyemem kmseden kadın ondan bundan toparlıyor birde lüksü için birinin ona gzel bir ders vermesi lazım
Ozden bak aklıma kazıdım he o gün sorarım ben ama martın 3 üne kadar nyse bekliyim ben kesin olsunhep sizin cimcime varya arkdşnzn kızı nedense hep o tipte bi kızın olucak diye hayal ediyorum bak şimdi düşününce sizin tipleri kesin
melis tam lokum oldu berra ilkere aşık resmen bak whatsuptan sana bir video yollayım kapıda bekliyor ilkeri ilker bize gel diye ağlıyormuş evde :)
Anamm senin çocuğuda nasıl kıskanır valla yesinler onu, ama yine baktım şimdi çooook tatlı bnmde öyle kızım olsun :))
Ayy yavrum nasıl ağlamaklı söylüyor öyle ne içlenmiş kıyamam ya bal bal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?