Eylül dostluğumuza burada devam (:

Smillaaaaaa benden sana gelsin

Bakın bi şunların tatlılığına
Herkes bu gece daha yakınlaşsın kocalara

Eki Görüntüle 636956

Ay bolede iskence olmazki yaaa

Bende alicamda hamile olmadan almak istemiyorum
Salı, perşembe ve cumartesi günleri gidecek
Canim bizde gidiyoruz.ama birsey farketmiyor yani :)
Memnnunum cnm ama superbir perfomans bekleme..tuylu halinin icine girenleri cikarmiyo
peki el birliği ile büyütürüz o zaman haftasonları sizde kalır

Senin hamileligini dusununce; mini elbise giymis kocsmam gobekli bacak bacsk ustune atmis frikik veren, saclari yukari dogru toplamis bir bayan aklima geliyor :)

Bankada bitmedi işlerim sonra kardeşim evdeymis ona uğradım arkadaşları geldi gençler sevgililerini cekıstırıyo bende abla tavsiyesi verdim haha özden niye öyle diyorsun senden iyi anne olur sadece şu an hamile değilsin olunca o duyguda gelir daphne o kadın ne öyle ya hiç verme alıştırma yüzsüz olur böylesi fatura ödemeye filan olsa anlarsın da alışveriş ne alaka bir iki ters davran daha istemez ben mutlu haberleri similadan bekliyorum bayağı istekli bu aralar

Merhaba kızlar benim int kotam bitti bide stajım başladı giremiyorum artık buraya, kendi tlfnmdan okuyabiliyorum ama cvp yazamıyorum şimdi eşimin tlfdan girdim.. Görüşmek üzere

Günaydın hepinize ;

Haftanın ortasına geldik bugün sakin bir gün geçirmek istiyorum ya kafamı dinlemek istiyorum işyerinde

1 yıl 8 ay 15 günlük evliymişiz be :123:

Son düzenleme:
patron uludağda yarın gelecek müdürdü hastalanan yani patronun damadı oluyo gelmiş bugün burada onun da ilk defa hastalandığını görüyorum kendisi izinsiz 365 gün çalışır da zaten bize davranışları ondan böyle psikolojisi bozuk

umarım daha çok hasta olur dieceğim olmayacak. neyse bugünde hastalığından fazla bulaşmaz size.

sabah sabah yine bloglara taktım kafayı sonra da alışveriş sitelerini geziyorum keyifli oluyor

günaydın kızlar
geçmişi okuyordum.
daphne ay nasıl gıcık oldum ben de o kadına hiç bi istediğine cevap verme bence çok açıkgöz bi kadın belli.valla şaşıyorum alışveriş yapıcam deyipte nasıl para istenir anlamıyorum ben çok zor durumda kalsam bile isteyemem kimseden..
özden canım hadi inş.buay mutlu haberi senden alırız hiiiçç endişelenme çok tatlı çok iyi bir anne olacaksın.
bende bgn 11buçukta dr.a gidicem biraz heyecanlıyım derdimizi anlatıcaz sonunda hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Chitlenbik inşallah güzel haberlerle geleceksin buraya

Bu arada herkese günaydınlar, bu gün patronumuz sevgililer günü tatilinden döndü. Ofise gelmek üzere. Herkes kasıldı daha gelmeden Strese giriyorlar. Onun dışında kocişim grip oluyor spora gidemedi. İşten gelip yattı. Sabah işe giderken kalktı. Gece ilaç verdim ona. Sabah biraz daha iyiydi

günaydın hatunlarrrrr 2 gündür enkaza döndüm resmen dün misafirlerim vardı akşam 6 da gittiler sonra kv kaldı kayınperder falan geldi 12 ye kadar oturduk gece yorgunluktan uyuyamamak neymiş anladım 3 te zor uyudum valla
Kv nin arkadaşları benle yaşıt gelinleri falan geldiler inanılmaz eğlenceli bir gün geçirdik yedik içtik hatta bi ara ankaranın bağlarını açıp kv leri oynattık
Aşkamada yemek yapmadım börek çörek hazırladım erkekler öyle yedi çok şükürki yemek seçen isteyen insanlar değiller
size resimde eklicektim ama error veriyor yapamadım.
kısaca yazayım
Mayonezli tavuk salata
patates salatası
mercimek köftesi(kayınvalidemden)
pırasalı kıymalı börek
patatesli ve peynirli poğaça
saçaklı sandvich
bitter çikolatalı kurabiye
havuçlu portakallı pasta

İŞLER BİR anda yoğunlaşıyor sinir oluyorum yaa bugünde anlaşılan keyifli bir gün geçiremeyeceğim :26::104::104:

siyah deniz ; maşallah döktürmüşsün ve bu misafir fırtınasını da atlatmışsın

Son düzenleme:
günaydın

dün gece kaşıntıdan uyuyamadım özellikle yanaklarım ve boynum kaşınıyordu gece 2 gibi dayanamadım sıcak su ile duş aldım biraz uyuyabildim

mevsimsel bişey mi acaba anlamadım

bu arada geçmişi okuduktan sonra aklımda kalanlardan yorum yapmak istiyorum,
smilla allah kavuştursun ve doğum günün kutlu olsun canım,
makyaj muhabbeti açılmış bu konudaki naçizane fikirmi yazmakl istedim fondoten olarak maybelline 42 dark beige kullanıyorum kremsi pudramsı bişey çoook memnunum allık olarakta flormarın küçük olanını aldım mçok memnun kaldım çok doğal duruyor tozlu uçuşan bişey değil fiyatıda gayet uygun. Avonu ise kullanmamaya yemin ettim diyebilirim bi kere rimel aldım sürdüm 1 saat sonra gözlerimin altı simsiyah olmuş resmen pütür pütür dökülmüş rimel, rujları ise felaket yağlı gibi renk vermeyen bişey sadece arada parfümlerini alıyorum günlük kullanmak için orjinal parfümlerim çabuk bitmesin diye
ozdn inşallah ameliyat olup eski sağlığına biran önce kavuşur yeğenin tüm dualar onunla olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…