- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.961
ne dediğini anladın mı :) ilker bize gel diyor :)
Smillaaaaaa benden sana gelsin
Bakın bi şunların tatlılığına
Herkes bu gece daha yakınlaşsın kocalara
Eki Görüntüle 636956
Bende alicamda hamile olmadan almak istemiyorumbüyük ihtimalle bende burada sık sık olurum. annemle kayınvalidem hele bizde olsun sürekli girerim. elimin altında artık telefonum da var zırt pırt resim atarım herhalde.
ama iş uygulamaya gelince böyle olur mu bilmiyorum
hamilelik ile ilgili kitapp araştırıyorum. bunu önermiş herkes bebeğinzi beklerken sizi neker bekler
Canim bizde gidiyoruz.ama birsey farketmiyor yani :)Salı, perşembe ve cumartesi günleri gidecek
Memnnunum cnm ama superbir perfomans bekleme..tuylu halinin icine girenleri cikarmiyoselam kızlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk..
smillacım allah kavuştursun canım.bu arada rowenta dikey süpürgenden memnun musun hala şarjı çekiş gücü falan.bende almak istiyorum da
daphnem ve zahter valla eşim baya baya kendini affettirmeye çalışıyo ama triplere devammmm
hanzadem inş emeğinin karşılığı fazlasıyla veren bi iş bulursun canım.
melis tecrübelerine ihtiyacım vaaarr.ben çok sıkıldım sürekli yorgun olmaktan eski enerjime ne zaman kavuşurum bir evi 4 saatte süpürüyorum ya hu
başka unuttuğum var mıydı acaba?
peki el birliği ile büyütürüz o zaman haftasonları sizde kalır
ben de sakin bir gün istiyorummmmmmm
patron uludağda yarın gelecek müdürdü hastalanan yani patronun damadı oluyo gelmiş bugün burada onun da ilk defa hastalandığını görüyorum kendisi izinsiz 365 gün çalışır da zaten bize davranışları ondan böyle psikolojisi bozuk
günaydın kızlar
geçmişi okuyordum.
daphne ay nasıl gıcık oldum ben de o kadına hiç bi istediğine cevap verme bence çok açıkgöz bi kadın belli.valla şaşıyorum alışveriş yapıcam deyipte nasıl para istenir anlamıyorum ben çok zor durumda kalsam bile isteyemem kimseden..
özden canım hadi inş.buay mutlu haberi senden alırız hiiiçç endişelenme çok tatlı çok iyi bir anne olacaksın.
bende bgn 11buçukta dr.a gidicem biraz heyecanlıyım derdimizi anlatıcaz sonunda hakkımızda hayırlısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?