Eylül dostluğumuza burada devam (:

sağol canım ben misafiri çok seviyorum isterimki sürekli birileri gelsin gitsin ama haftaiçi tabi haftasonlarımız bize kalsın

Ben geldim hanımlar herkese günaydınnnn, 11 12 saatlik uykular bile yetmiyor çok uykucu oldum
Osdn dün gece uyuyamayanlardnddım bend snnn gibi dön babam dön durdum yatakta sende herhalde huylandın sonrası durmadı iyice

Canım menün çok güzelmiş. Ellerine sağlık

günaydın

dün gece kaşıntıdan uyuyamadım özellikle yanaklarım ve boynum kaşınıyordu gece 2 gibi dayanamadım sıcak su ile duş aldım biraz uyuyabildim

mevsimsel bişey mi acaba anlamadım

Alerjin var mı bir şeye karşı. Dün farklı bir şeyler yiyip içtin mi?

eşim aradı akşam maç varmış abileri bize geleceklermiş maç izlemeye hürremi izleyemeyeceğim gibi bir de iş çıktı bana dün 2 yi geçiyodu yattık uykum var zaten
akşama çayın yanına poğaça börek yapayım diyorum bakalım duruma göre

sağol canım ben misafiri çok seviyorum isterimki sürekli birileri gelsin gitsin ama haftaiçi tabi haftasonlarımız bize kalsın
bende severim Allah eksik etmesin valla özel mesja kutuna bak canuım

maç geç saat 10 da falan sanırım o saate kadar izleyebildiğin kadarını izlersin bizde dışardayız akşama

Dünden kek yapmıştın. Kaldıysa onun yanına hazır yufkadan börek yaparsın yanınada kremşantili kurabiye olduda bitti işte. Birde maç 9:45 te. Geç bitecek.

akşam kek yapmıştım yanına poğaça börek yaparım bi de mayonezli tavuk salatası yapayım o zaman canım istedi
yemek yapmam akşam ben de

özdn hala devam ediyo mu kaşıntın bşyden huylandıysan olabilir ya da takı filan yapmış olabilir boynunda

melaba minnoşlaaaarrrr
biz kızımla keyif çatıyoruz, annesine bi gülüyo bi gülüyo görmelisiniz

yalnız şu sıralar tuvalete bile gidemiyorum hiç yalnız kalmayı kabul etmiyo
sürekli oyun istiyo benden

kadın doğumcunun sitesine bir hıyar nasıl yorum yapmış kesinlikle sokmadım size de kopyalıyım

furkanturkaykayis2013-02-13 2332.0

Hocam ben kiz arkadasmla birliklye oldum surterek sadce .kizligna dokunmadim kesinlikle sokmadim . ancak kiz arkadasimin vajinasinin uzerine bosaldm . hamile kalma riski icin 12 saat icinde ertesi gun hapi kullandik . ginede bi risk varmidir . ve iliskiden bir saat sonra kadar pembemsi bir sivi gormus vajinasinda sokmadigim halde . kizliginda bi bozulma olma riski varmidir lutfen yardmci olun..

Tahlil.Com2013-02-14 0834.0
Vajina içerisine boşalma olmadan hamilelik çok düşük ihtimal.

evet dün eftelya da söylemişti mevsimsel olabilir 2 ay önce filan benim de olmuştu bacaklarımda belimde göbeğimde filan 1 hafta kadar sürdü geçti sanki bşy ısırmış gibiydi kıyafetlerimi filan iyice inceledim hani ısırık olunca kan olur nokta gibi bşy yoktu ne olduğunu çözemedim sen de bi incele ısırık gibi mi sinek böcek olmasın

sizden çok uzak kaldım hep merak ediyorum
arada giriyorum okuyorum azcık yazmaya başlıyorum yarıda kalıyor çoğu kez
çok cadı bir kızım var

daphne bebeiş çalışmalarına başlamış olmalı
sofişten haber var mı
aydasu melis miracle vafiş bebişler nasıllar bir sıkıntı var mı

maşallah son hallerini eklesene ya merak ediyorum prensesi nasıl oldu
cetvelden de takip edemiyoruz kaç aylık oldu diye 3 aylık olmuştur herhalde dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…