- Konu Sahibi landfloves
-
- #24.981
İŞLER BİR anda yoğunlaşıyor sinir oluyorum yaabugünde anlaşılan keyifli bir gün geçiremeyeceğim :26::104::104:
siyah deniz ; maşallah döktürmüşsün ve bu misafir fırtınasını da atlatmışsın
günaydın hatunlarrrrr 2 gündür enkaza döndüm resmen dün misafirlerim vardı akşam 6 da gittiler sonra kv kaldı kayınperder falan geldi 12 ye kadar oturduk gece yorgunluktan uyuyamamak neymiş anladım 3 te zor uyudum valla
Kv nin arkadaşları benle yaşıt gelinleri falan geldiler inanılmaz eğlenceli bir gün geçirdik yedik içtik hatta bi ara ankaranın bağlarını açıp kv leri oynattık
Aşkamada yemek yapmadım börek çörek hazırladım erkekler öyle yedi çok şükürki yemek seçen isteyen insanlar değiller
size resimde eklicektim ama error veriyor yapamadım.
kısaca yazayım
Mayonezli tavuk salata
patates salatası
mercimek köftesi(kayınvalidemden)
pırasalı kıymalı börek
patatesli ve peynirli poğaça
saçaklı sandvich
bitter çikolatalı kurabiye
havuçlu portakallı pasta
günaydın
dün gece kaşıntıdan uyuyamadım özellikle yanaklarım ve boynum kaşınıyordu gece 2 gibi dayanamadım sıcak su ile duş aldım biraz uyuyabildim
mevsimsel bişey mi acaba anlamadım
bende severim Allah eksik etmesin vallasağol canım ben misafiri çok seviyorum isterimki sürekli birileri gelsin gitsin ama haftaiçi tabi haftasonlarımız bize kalsın
eşim aradı akşam maç varmış abileri bize geleceklermiş maç izlemeye hürremi izleyemeyeceğim gibi bir de iş çıktı bana dün 2 yi geçiyodu yattık uykum var zaten
akşama çayın yanına poğaça börek yapayım diyorum bakalım duruma göre
eşim aradı akşam maç varmış abileri bize geleceklermiş maç izlemeye hürremi izleyemeyeceğim gibi bir de iş çıktı bana dün 2 yi geçiyodu yattık uykum var zaten
akşama çayın yanına poğaça börek yapayım diyorum bakalım duruma göre
Canım menün çok güzelmiş. Ellerine sağlık
Alerjin var mı bir şeye karşı. Dün farklı bir şeyler yiyip içtin mi?
akşam kek yapmıştım yanına poğaça börek yaparım bi de mayonezli tavuk salatası yapayım o zaman canım istedi
yemek yapmam akşam ben de
tatlım keşke yakın olsak valla dünden o kadar çok şey varki paketler verirdim sana
yoo otelde yedim bişeyler sadece belki ondan bişey dokundu belkide huylandım gece su içmeye kalkman kalkıp banyo yaptım
Muhtemelen yediğin bir şey dokundu sana. Hala devam ediyor mu kaşıntın?
özdn hala devam ediyo mu kaşıntın bşyden huylandıysan olabilir ya da takı filan yapmış olabilir boynunda
Eftelyada kasiniyorum diyordu...uyuzmu oldunyz kizzzzzzzzz
melaba minnoşlaaaarrrr
biz kızımla keyif çatıyoruz, annesine bi gülüyo bi gülüyo görmelisiniz
yalnız şu sıralar tuvalete bile gidemiyorum hiç yalnız kalmayı kabul etmiyo
sürekli oyun istiyo benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?