Eylül dostluğumuza burada devam (:

ay ay yesinler miniş cadıyı ayy ahsen anne bile oldu kuzum ya

ne zevkli demi

sağolun kızlar keyfimiz yerinde çok şükür
speed ne üç aylığı kız daha 58 günlük bizimki gülmeye ve agu magu yapmaya çok erken başladı
sabah akşam onunla konuşuyorum o yüzden heralde bana çekecek kızım

hanzade, ptesi günü göztepe caddesindeydik
orda bi opete girdik gözlerim seni aradı, denk gelseydik ne süpriz olurdu sana

ne biliyim geçen gün arkadaşın oğlu bizdeydi oda 3 aylık gülüyor agucuk gugucuk sesler çıkartıyor
sende öyle diyince dedim 3 aylık oldu herhalde daha yeni 2 aylık olmuş nazar değdireceksin kızına en çok annenin nazarı değermiş
keyfiniz hiç bozulmasın inşallah

kesin burasıdır keşke çaldırsaydın gelirdim yanına benim odam marketin üst katında canım

günaydın

dün gece kaşıntıdan uyuyamadım özellikle yanaklarım ve boynum kaşınıyordu gece 2 gibi dayanamadım sıcak su ile duş aldım biraz uyuyabildim

mevsimsel bişey mi acaba anlamadım

özden benim de aynı bölgede sayılır... Göğüs ve boyun kısmım kaşınıyor... Benim hep bu mevsimlerde alerjim olur memlektte biraz daha nisan-mayıs ayı gibi oluyordu ama burası daha sıcak olduğu için çiçekler filan açtı polen molen derken yıllık alerjimi oluyorum herhlade... Henüz ilaç almadım ben de... Ben bölgesel olmasını biraz şeye bağladım biraz göğüs dekolteli filan giymiştim bi kaç gün kollar bacaklar her yer kapalı polenler oraya temas etti orayı şişirdi herhalde...

Ahsencik hoşgeldinn...

Cok konusunca bebisle erken basliyolarmis konusmaya

bebekle ne kadar ilgilenilirse beyin gelişimi o kadar hızlı ilerliyor
ilgiden kastım genel bakımı falan değil. Onunla konuşmak, ilgisini çekecek objeler göstermek, farklı şeylere dokundurmak, algısnı kuvvetlendiriyor bu tarz şeyler

ama annelik hep böyle geçmior
sıkıntıdan ağladığım anlar oluyor bazen
bazı zamanlar berra çok ağlıyor 6-8 haftalar büyüme atakları yaşadıkları için bebekler saaatlerce ağlayabiliyormuş. Bizimkinin 5 saat kesintisiz ağladığı oldu o atak döneminde
kafayı yiyordum kaçmak istiyordum
şimdilerde azaldı ağlaması ama hala huysuzluk yapıyor
uykuyu sevmiyor sürekli oynamak gülmek istiyor, sürekli yanında birileri olsun istiyor yalnız kalınca çığlık atıyo D

kesin burasıdır keşke çaldırsaydın gelirdim yanına benim odam marketin üst katında canım

oranın üst katı yoktu galiba
etrafında hiçbişey yoktu cadde ortasında bi yerdi
market kısmı küçüktü
ayy bak pişman oldum şimdi keşke arasaydım

ANNElik gerçekten zor canım bakması ilgilenmesi bide üstüne ev işleri kendi bakımın eşinle ilgilenmen falan Allah yardımcın olsun gerçekten.
ama artık berramız iyi ya gerisi önemli değil. sende kendine iyi bak kızınla daha çok ilgilen büyüt..
bu konularla ilgili okuduğun kitap falan varmı bende böyle şeyleri öğrenmek istiyorum ya

ben hastaneye yakınım burdan görünüyo diyebilirim göztepe meydanına çıkarken belki senin dediğin meydandan sonra mahmutbey yoluna çıkınca oralarda da var onlar olabilir

ben hastaneye yakınım burdan görünüyo diyebilirim göztepe meydanına çıkarken belki senin dediğin meydandan sonra mahmutbey yoluna çıkınca oralarda da var onlar olabilir

mm yok orası değil o zaman
biz mahmutbeyin ordaydık evet

okudugum kitapları listelerim bir ara

aslında ben bloğa bişeyler yzmak istiyorum ama fırsatım olmuyor
mesela doğum için bir sürü hazırlık yapmıştık bardak süslemeleri falan hanzade görmüştü
onları eklemek istiyorum
en yakın zamanda fırsatım olur inş

en kısa sürede bekliyorum canım müsait olduğunda merak ediyorum çünkü.
hazırlıklarını da görmek istiyorum .

az önce de yazdım ama gelmemiş internetimiz problemli

Ahh onun huyduzluklarını yesinler tontili ne tatlı olmuştur şimdş tam ısırmalık oynamalık
Cadıya bak demekki anneye bırakmıyor valla ahsen çekiceğin var bu kızdan agular başladıysa cevap vermeyede başlar yakında
Gözümn önünde canlandırıyorumda ballı lokma ya ohh
Benim kız maşşallah teyzesi keyfi yerinde artık 14 haftamız kaldı çabuk geçiyor zaman, Berra ablasına yetişicek valla
Sende bizi unutma bak tecrübelerinden yararlanmam lazım neler oldu bitti anlat

domates çorbası fırında kıymalı kaşarlı karnabahar vardı yedim yemeğimi

selam kızlaaarr.

bugün ne yapacağıma bi türlü karar veremedim sonra oturdum kaldım evimde.

kaşıntılardan bahsetmişsiniz kızlar ya yediğiniz birşey ya da alerjiniz olan bişeye dokundunuz geçenlerde benim yüne alerjim vardır kv yün battaniye verdi sabaha kadar kaşındım ama soğuk bişeyle kaşınan bölgeye kompres yapın beni çok rahatlatmıştı geçmezse mutlaka cildiyeye gidin

ahsenim sen ve prensesin hoşgeldiniz hani yeni resimleri çoook merak ediyoruz biz bi kaç tane eklesene kuzum

siyahdeniz maşallah döktürmüşüsn yine ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…