- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.021
kucak oluyo tatlım ister istemez. benimkinin çewresinde annane dede teyze sürekli ilgi kucak alıştı. bide gazlı bebekti şimdi kolay çıkıyo gazı ama daha minikken zor çıkıyodu gaz çıkarmaya çalışırken alıştı zaten kucağa. ciyak ciyak ağlarken sen ağla kucağa almıycam diyemiyosun mecbur alışıyo işte. ayakta sallamak bende istemiyodum kayınvalidem malesef dinlemedi
meliscimm odaya bayıldımmmmmm
kucak oluyo tatlım ister istemez. benimkinin çewresinde annane dede teyze sürekli ilgi kucak alıştı. bide gazlı bebekti şimdi kolay çıkıyo gazı ama daha minikken zor çıkıyodu gaz çıkarmaya çalışırken alıştı zaten kucağa. ciyak ciyak ağlarken sen ağla kucağa almıycam diyemiyosun mecbur alışıyo işte. ayakta sallamak bende istemiyodum kayınvalidem malesef dinlemedi
meliscimm odaya bayıldımmmmmm
Onun ağlamasını yerimm ağlasın ilgilenin kuzuyla ne olcak sanki sizlerde ne nazlı annesiniz
Maşallah ama Batu ya face de fotolarını takip ediyor zeytin gözler nasıl bakıyor
Pırt pırt yapcak o sallayın azcık paşamı nazlanmayın
Teşekkür ederim tatlım benim beğenmene sevindim, bizi habersiz bırakma bak deneyimleri bekliyorum
Özden yine iyi öyle anne olucaksan sen ama bütün laflarını yer yutarsın merak etme, sen yapmasan ilker ona şahane bakar
selam kızlar. ahsencim yazdıklarını okudum aynı benm yaşadıklarım. oğlum hep laf istiyo kendikendine bakınmıyo hiç ve dediğin gibi arada bi ağlıyoki sanki canını yakıyolar halbuki hiçbişeyi yok. ben evde yanlız kalmaya cesaret edemiyorum çünkü yemek bile yiyemem uyurken bile sürekli pışpış istiyo bide kayınvalidem ayakta sallamaya alıştırd 1 haftada
ama çok keyifli ya gözümün içine bakıp konuşmamı istiyo sürekli. gülücükler atıyo. laflar bitince şarkı söylüyorum:)
ayakta sallamak yok
kucak yok
cep telefonundan oyun açmak yok
pc den çizgi film izletmek yok
benim prensiplerim bunlar
hatta babasının dükkanına gidip en pahalı ürünleri döküp saçabilir
hamile bayanlar ve yeni anne olanlar aranızda sigara içen yok dimiiiiaklıma geldi de durup dururken sorayım dedim. Benim eltim ve kaynım sigara içiyorlar bebekleri 1,5 yaşında ama görseniz 8-9 aylık gibi duruyor ne boyu uzuyor ne kilosu artıyor, ilk bi kaç ay çok güzel gelişti ama şuanda bile görenler 1 yaşından küçük falan sanıyor. Geçenlerde dedimki mutlaka sigarayı bırakın iç organları fiziksel gelişimi etkilenir, diyorki çocuk doktoruna sorduk günde 4-5 sigaradan bişey olmaz dedi. Bende dedimki valla sizin yerinizde olsam hemen o doktora gitmeyi bırakırım hatta kapısının önünden bile geçmem, öyle söyleyen bi doktorun bilgisinden şüphe edilir. gıcık oldu her halinden belli ama ben yeğenimi çok seviyorum ve onun için üzülüyorum. He bide çocuğu ellemeye kucağa almaya kalkan kişilere el dezenfektanı sıkmadan almayın diyorlar bende valla ellerimizdeki mikroplar sigaradan daha masum dedim sürmedim bişey aldım kucağıma
elif hala mama takviyesi yapıyo musun canım sütün artı mı
benimki çok azaldı ya strestten yorgunluktan
bir de erra emmeyi bıraktı bir ara. gece gündüz uğraştım tekrar alsın diye aldı sonunda bir ohh dedim
bir hafta sonra tekrar bıraktı ben yine gece gündüz uğraştım az daha kafayı yiyordum herkes bırak uğraşma mama ver dedi ama ben kıyamadım
10 saat odadan çıkmadığım oldu onu memeye döndürmek için
ara ara bırakıyo anlamıyorum neden böyle
bu yüzden sütüm azaldı benim
ama berranın şansı yok anne sütünden mahrum etmicem onu inş.
pes edersem çok pişman olurum ilerde
çok inatcı ya babasına çekmiş
a
berra hasalanınca o jellerden eşim de aldı ama ben kulandırmadım kimseye
grip olmadıktan sonra sorun yok
elimizdeki ufak tefek mikroplarla vücudları tanışıp savaşsın ki bağışıklıkları güçlensin
yoksa en ufak bişeyde hasta olur
ama grip ya da nezle olmuş bir insanı asla dokundurtmuyorum
neler çektim bi ben bilirim allah kimseye yaşatmasın
ahsen aynı şeyleri yaşıyoruz yanlız olmadığıma sevindim :) ama mutlu bi bebeğim var yaa huysuz ama ilgiye aşık ve gelişimi çok güzel allaha şükür. kucağa alışmasın diye bişey yok ilgi görmeli tabiki. biz hiç korkmadık aman öle tutböle tut diyolar ama benm oğlum kafasını tutabiliyo zaten maşallah. hatta annanede zıplatarak oyuna alıştıdı çok hoşuna gidiyo zıplatıp durdurunca bacaklarıyla yukarı atıyo kendini :) yüzaşağı yatırıyorum rahat etsin diye kafasını sağdan sola çewiriyo. ben annemlerde kalıyorumvalla napim pış pış sürekli başında biri olucak nöbetleşe birimiz batuşla ilgilenirken diğeri ev işlerini yapıyo
hanzade bizde çok sıkı kundak yapmadık ben hep kollarını rahat bıraktırdım ama kollarını sarınca bebek daha rahat uyuyo biliyomusun. çünkü uykuda bile kıpırkıpırlar kendini uyandırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?