- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.041
kızlar size kayınvalidemi anlatamadım dimi ben daha. öncelikle sağolsun yemek bulaşık temizlik kıpır kıpırdı kadın. ama iyiki isanbulda değilim ve çocuğuma o bakmamış. nasılsa 1 hafta kalıcak sabredeyim diye bişey demedim. çocuğun emziğini bandırmadığı şey kalmadı kızlar içim gitti içim. çaya, tahin pekmeze, kıymalı ıspanak yemeğinin suyuna. mahvetti beni sinirden. doktorlar kızıyo anne onun midesi minicik diyorum aman biz çorba bileveriyoduk diyo çocuk bakmayı unutmuş resmen. çocuğu ayakta sallamaya alıştırdı dediğim gibi. sinirli bi çocuk yaptı kuzumu yaa. iyiki annemle bakıyorum iyikiiiiii...
oyy maşallah batuşa bizimki de kafayı tutuyo, ama iki defa üst üste hastalık geçirdiği için ancak 4 kilo oldu, batuş kaç kilo
bir de benim sütüm yağsız sanırım ya pek yaramıyor berraya
daha çok kilo alması gerekmez miydi sonuçta neredeyse 2 aynı doldurcak
berra da kundaksız uyuyamıyor, hop diye sıçrıyor ve hemen uyanıyor huzursuz uyuyor
evet uyuturken battaniyeye filan dolarsın kollarını oynatmasın uyusun diye ama kv.öyle değil sürekli sarıyo kalıp gibi çocuk sopa gibi duruyo bi gözlerini oynaıyo etrafa bakabiliyo o kadar
canım mama takviyesi yapıyorum ama çok az bazen memeyi reddediyo çılgın gibi çığırıyo o zaman mecbur çok az veriyorum ama günde 3 kez filan emdikten sonra çok az veriyoruz. bende inat ediyorum mecbur alıcaksın diye. bazen kandırıyorum biberonu veriyorum önce tam onu çekerken hemen çıkarıp kendi mememi veriyorum emiyo :) ucu ufak benm sinir oluyo bazen bi günü bi güne uymuyo ahsen ya bi gün çok iştahlı emiyo bi ara dediğin giibi bütün gün emmek istemedi zorla verdim ama çığlıktan almıyoki aynen babası gibi inatçı. onun inadı beni bastırıyo azda olsa veriyorum tatlım. milupa aptamil bebek sütü kullanıyoruz. zaten sütümde az malesefki. bide herkese laf anlatmak çk sıkıcı. sütün yetmiyomu onu ye bunu ye sürekli emzir emzirirken göğsün sızlıyomu birini emzirirken birinden süt fışkırıyomu bıdıbıdıbıdı
ahsenim bizimkiler günde 1 er paket sigara içip çocuğu şapur şupur öpüyorlar marketten erikli su alıp çocuğu onunla yıkıyorlar bi arasını bulamadılar
hahahha gözümde canlandırdım da
evet uyuturken battaniyeye filan dolarsın kollarını oynatmasın uyusun diye ama kv.öyle değil sürekli sarıyo kalıp gibi çocuk sopa gibi duruyo bi gözlerini oynaıyo etrafa bakabiliyo o kadar
biz en son 20 gün önce kilosunu öğrenmiştik 4100 dü şimdi 4.500 olmuştur heralde. sağlğı yerinde olsuda canım kilo alırlar elbet. açlık ağlaması olmuypsa doyuyodur karnı alır yawaş yawaş takma kafana ama açlık ağlamaları varsa sende bi öğün ver istersen gece uyumadan önce. hem o zaman bidaha acıkana kadar sütün birikiyo daha güzel doyuyo bebek ben sıksıkemince süt dolmuyoki
Kızlar vallahi imrenerek okuyorum yazdıklarınızı. Çok hoşuma gitti. Annelik zordur mutlaka ama Allah isteyen herkese nasip etsin. Darısıda bizlerin başına inşallah.
Pingum seni anlıyorum k. valide konusund. Uzaktayken iyi oluyor da aynı evin içinde iki kadın olmuyor. Neyse Allah tan fazla kalmamış.
Ahsen bu kız senin huyunu değiştirdi. O kurallara hiç uyamıyacakmışsın gibi geliyor. Kızın baskın karakterli çıktı anneciği
ahsenim bizimkiler günde 1 er paket sigara içip çocuğu şapur şupur öpüyorlar marketten erikli su alıp çocuğu onunla yıkıyorlar bi arasını bulamadılar
ewet ahsencim aynı babaa. ekle hadi göreyim gelinimi:)ayyy ben o batuşu yerim ya babasına ne kadar benziyo elif
laz uşağuu
bende yeni resimlerden yok ama eskilerden ekleyeyim
Kızlar siz böyle anlattıkça az çok neler yaşıcağımı tahmin etmeye çalşıyorum zor işlermiş
ewet ahsencim aynı babaa. ekle hadi göreyim gelinimi:)
zor meliscim. yardım edenin olmazsa depresyona girersin. alışana kadar bunalıyosun ama çooook keyifli. resmen aşık oluyosun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?