Eylül dostluğumuza burada devam (:

haklısın valla iyiki çok yakın değilsiniz. bazen kendi adıma bende düşünüyorum ama kayınvalideme çok fazla yüz vermem gibi geliyor inşallah oda abartmaz o zaman geldiğinde

aletta solter diye bir kadın öfke ve ağlama nöbetleri üzerine yazı yazmıştı ben okurken bayıldım. anneler sizde okuyun bloglarda bulabilirsiniz

evet uyuturken battaniyeye filan dolarsın kollarını oynatmasın uyusun diye ama kv.öyle değil sürekli sarıyo kalıp gibi çocuk sopa gibi duruyo bi gözlerini oynaıyo etrafa bakabiliyo o kadar

biz en son 20 gün önce kilosunu öğrenmiştik 4100 dü şimdi 4.500 olmuştur heralde. sağlğı yerinde olsuda canım kilo alırlar elbet. açlık ağlaması olmuypsa doyuyodur karnı alır yawaş yawaş takma kafana ama açlık ağlamaları varsa sende bi öğün ver istersen gece uyumadan önce. hem o zaman bidaha acıkana kadar sütün birikiyo daha güzel doyuyo bebek ben sıksıkemince süt dolmuyoki

Kızlar vallahi imrenerek okuyorum yazdıklarınızı. Çok hoşuma gitti. Annelik zordur mutlaka ama Allah isteyen herkese nasip etsin. Darısıda bizlerin başına inşallah.

Pingum seni anlıyorum k. valide konusund. Uzaktayken iyi oluyor da aynı evin içinde iki kadın olmuyor. Neyse Allah tan fazla kalmamış.

Ahsen bu kız senin huyunu değiştirdi. O kurallara hiç uyamıyacakmışsın gibi geliyor . Kızın baskın karakterli çıktı anneciği

nasıl çoğaltıcaz bu sütleri
ben çok su içtiğimde sütüm artıyor
midem çatlayana kadar içiyorum o zaman çok iyi oluyor
ama her zaman o kadar çok içilmiyo ki

aptamil formül süt, yani sadece karnını doyurmuyo anne sütüne yakın. ben de onunla takviye ediyorum yetmeyince
ama anne sütünün yerini tutmuyo ki hiçbişey

etrafta löpür löpür emen bebekleri görünce imreniyorum ya benim kızım mememle savaşıyo resmen
kafasını geriye geriye atıyo bağırıyo
ben ısrar edince elleriyle itmeye başlıyo
annem de hayretle bizi izliyo hangimiz pes edicez diye bekliyo

ahsenim bizimkiler günde 1 er paket sigara içip çocuğu şapur şupur öpüyorlar marketten erikli su alıp çocuğu onunla yıkıyorlar bi arasını bulamadılar

çok komik ya
ama sen iyi demişsin. Hiçbişey annenin içtiği sigara kadar zararlı olamaz

bu arada öpme konusunda ben de kendimi tutamıyorum ya manyak gibi öpesim geliyo annemler kızıyo bana öpme o kadar diyolar

o kadar kundak olurmu ya yazık kuzuya hareket etmek ister kıyamam.

ahsen aynı aynı yaşadıklarımız. bazen çok güzel emiyo ohdiyorum sakın beni ellemeyin pozisyonu bulduk :) bazende çığırıyo memede resmen savaş veriyo. napim canım aç kalıcana 2 öğün mama yesin sonuçta sütten alacağını alıyo emiyo tamamen bırakmış değilya. bünye meselesi demekki bizimde böle. bizim bebeklerde tembel ağızlarına kolay gelsin istiyolar güçlü çekseler gelcek belki. aybende öpüyorum valla dayanamıyorum ya öyle tatlıki ballll napiim

ayyy yaa taze anneler öyle güzel anlatıyorsunuz ki gözlerim dolu dolu elim karnımda bende bebişime anlatıyorum ablasıyla abisini örnek alsın onlar gibi akıllı olsun inş.

rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın.

evet uyuturken battaniyeye filan dolarsın kollarını oynatmasın uyusun diye ama kv.öyle değil sürekli sarıyo kalıp gibi çocuk sopa gibi duruyo bi gözlerini oynaıyo etrafa bakabiliyo o kadar

aboooo seninkine de yaparsa nolcak
yazık ya bebecik azcıkın hareket edecek ki kabiliyetleri gelişsin dimi
sadece uyuturken kundaklayınca bebek uyku vakti geldiğini anlayıp o moda giriyor hem
diğer türlü ben berrayı istesem de sürekli kundaklayamam heralde benim kızım yaygarayı kopartır
istemediği bişeyi yaptırmak mümkün değil daha şimdiden direniyor kafa tutuyor bize

[/B]

yok aç bırakmıyorum, aç kalınca ortalığı kasıp kavuruyo zaten. Aptamil veriyorum ben de
ama yavrucugum iki kez hasta oldu hele ilk hastalığında 10 gün boyunca kilo almak bir yana kilo kaybetti hep
şimdi sağlıklı çok şükür, daha hızlı almaya başlar inş.

ben de hep bundan korkuyorum yaa
uygulamaya gelince herşey çok zorlaşıyor çünkü

yok ahsencim artık bize karışmıyo diğer eltime hiç müdahale etmedi bana da karışmıyo dedim ya 3 çocuklu eltim çok küçük evlenmiş birlikte oturmuşlar çok sessiz çekingen biridir saygısızlık yapmaktan korkar kv.ne dese yapar bşy diyemez ondan ona karışabiliyo

ayyy ben o batuşu yerim ya babasına ne kadar benziyo elif
laz uşağuu
bende yeni resimlerden yok ama eskilerden ekleyeyim

ahsenim bizimkiler günde 1 er paket sigara içip çocuğu şapur şupur öpüyorlar marketten erikli su alıp çocuğu onunla yıkıyorlar bi arasını bulamadılar

ayyy ben o batuşu yerim ya babasına ne kadar benziyo elif
laz uşağuu
bende yeni resimlerden yok ama eskilerden ekleyeyim
ewet ahsencim aynı babaa. ekle hadi göreyim gelinimi:)
Kızlar siz böyle anlattıkça az çok neler yaşıcağımı tahmin etmeye çalşıyorum zor işlermiş

zor meliscim. yardım edenin olmazsa depresyona girersin. alışana kadar bunalıyosun ama çooook keyifli. resmen aşık oluyosun yaaa

batuş harika yaa maşallah gerçekten de aynı babası aşk çocuğu ne olacak

ewet ahsencim aynı babaa. ekle hadi göreyim gelinimi:)

zor meliscim. yardım edenin olmazsa depresyona girersin. alışana kadar bunalıyosun ama çooook keyifli. resmen aşık oluyosun yaaa

Çok tatlı ama senin oğluşun
Benim artık gözüm kimseyi görmez ama yaşamadan bilemicem şimdi anne olucam durumu bile garip geliyor:) herkes yanımda olsun isterim zaten anca öyle ilk zamanları atlatabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…