Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne erkek annelerini şimdiden anladım yaaa oğlumu kimselere veremem kıyamam kıskanırım valla. hele zorluklarla büyüt elin kızı senin yerini alsın

Allah tüm bebeklere sağlık versin inşallah ya resimlere baktım yeniden öyle güzeller ki nasıl da büyümüşler ikisi de maşallahh

özdn daphne landfloves ve speedyden yakın zamanda bebek haberi bekliyorum sanırım en sona ben kaldım bi de zahter

Pinguuu sana kız verilmez valla
Şimdiden kvalide triplerine girmiş, kızım olsunda bende vermem herhalde kimselere, hele babası şimdiden kıskançlık krizlerinde

daphne gerçek değilmiş öyle demiş ama bilemem tabii güzel kız aslında derdi ne acaba

daphne erol köse bu kadar emin olduğuna göre doğru olabilir belgelerim var diyo adam zaten kız ilk çıktığından beri erkek gibi duruşu var ama ben beğeniyorum güzel olmaya güzel inş.doğru değildir yazık

Erol kose boş atmaz ama bilmiyorum. Geçirdiği ameliyatların isimlerini bile yazmış

kızlar poğaçayı peynirli dere otlu yapıcam ama tek tek arasına koymakla uğraşamam vaktim yok peynirle otu hamuruyla beraber yoğurucam eskiden öyle yapardım güzel oluyo peynir heryerine dağılıp kayboluyo tadı kalıyo
peki böreği neyle yapayım basit bşy söyleyin ıspanaklı mı olsun acaba

ıspanağı yıkamak bile başlı başına büyük iş, en güzeli patatesli gül böreği yap

akşama ne yemek var kızlar,
benim dünden kalan poğaça börek ve salatalarım var yanına yumurtalı mantar yapacağım. Dünden tatlıda var çayın yanınada çekirdek :)

patatesli yap güzel yapıyorsun gerçi haşla falan zahmetli olabilir

akşama yemek derdim yok rahatım. şimdide tarçınlı çayımı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…