Selam kızlar,
ne zamandır gelemiyorum. Geçmişide çok fazla okuyamadım.Pek keyfim yok.
8 şubatta size artık gelemem işlerden dolayı falan yaazmıştım ama işten dolayı değil, eşim rahatsızlandığından dolayı gelemedim.
9 şubatta annemleri yemeğe çağırmıştım.Hep birlikte yemekteyken eşim birden gözümün bi tarafında bişiler bulanıklaştı dedi.
Işıktan falan kaynaklandığını düşünerek odanın ışını kapattım.Babamla eşim koltukta oturdu.Ben,annem ve kardeşimde sofrada yemek yemeğe devam ettik.
Eşim çok garip ya iki gözümde birden bulanıklaştı dedi nasıl ya falan derken, gözleri kasılmaya ve kaymaya başladı.
Ben şaka yapma hayatım diye bağırmaya başladım.Eşim birden kasıldı.Gözleri kaydı tamamen.
Babamla annem ellerinden tuttu kendine gel oğlum dediler ama kendine gelmedi.
O sırada ambulansı ve kayınvalidemleri nasıl aradım bilmiyorum.
Ağzından kan geldi ve bayıldı.112 geldi ayıltmaya çalıştı.
Gözlerini açtı,ama düzgün bakmıyordu.Hiçbir şekilde konuşmadı.112 hastaneye kaldırmamız gerek dedi ve direk hastaneye gittik.
Bu sırada annemde panik atak olduğundan birden elleri kasıldı.
Hayatımın en kötü anlarını yaşadım.Ne yapacağımı bilemedim.
Bir tarafta annem ve bir tarafta eşim.
Daha 5 dakika önce sofrada fıkralar anlatıp gülüyoduk.
Hastaneye geldiğimizde şükür ki eşim kendine geldi.
Hastanedeyken tüm tetkikleri yapıldı.Kalp ve tansiyona,beyin tomografisine falan baktılar.Şükür ki bişi çıkmadı.
Beyin emarı çekildik, şükür ki ondan da bişi çıkmadı.
Yaşadığımız bu bayılma durumu, epilepsi nöbetiymiş.3 kere EEG çekildi sonuç temiz çıktı.
EEG temiz çıkması epilepsi hastası olmadığı anlamına gelmezmiş, ama 1 kere nöbet geçirince epilepsi hastası olunmazmış.
Doktor herkes hayatında bir kere epilepsi nöbeti geçirebilir dedi.
Onun için ilaca başlamıcaz dedi. Allah bir daha yaşatmasın.
Bu arada Kasılma sırasında sol omuzu çıkmış ve sol omuzda 2 kırık var. Ortopedi doktoru kırıklar için ameliyat olmamız gerektiğini söledi.
Ameliyat olursa omzunu % 80 başarılı bir şekilde kullanabilir, olmazsa omzunu %50 kullanamaz dedi.
Eşim ameliyat olmak istemedi.Şuan askıda omzu.
O günden beri varmıyım yokmuyum, ruh gibiyim.Bir yumru oluştu oturdu içime sanki.Bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra bir ağlasam, atsam şu içimkileri rahatlıcam.
Ama ağlamıyorum...
Allah kimseye yaşatmasın.Dualarınız eksik etmeyin lütfen arkadaşlar omzu eskisinden daha iyi olsun.
Kendine çok iyi bakın.Görüşürüz