Eylül dostluğumuza burada devam (:

Başka dr.a da gidin canım öyle kötü düşünmesin bazı dr.lar olumsuz yaklaşıyor hastalara.inş.düzelir dedği gibi gerek kalmaz ama siz yine de başka dr.lara da görünün.

Offf buan gozlerim dolarak okudum kendimi senin yerine koydum

Bende citlenbik gibi baska doktora gitmen gerektigini dusunuyorum benim yegenime doggru teshisi 4 doktor koydu her doktor iyi degil maalesef iyi bir noroloji uzmanina gidip sakin ihmal etmeyin.

buancığıım nefesim kesilerek okudum subhanallah Rabbim şifa versin
şükür ki beteri olmamış tatlım

berranın 20 günlükken çekilen fotolarını koydum kızlar
yenilerini b.sayara atmadım daha

buancım çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın fizik tedaviyle olabilecekse ameliyattan önce fizik tedavi bence de mantıklı ama doktor illa da ameliyat diosa ikna etmelisin canım eşini

Pingu batuş çok tatlı olmuş ne çabuk büyüdüler ya Berra da Batuş da maşallah
bu aralar yeni hamile haberi yok sanırım kimsede çalışın kızlar haziranda biz de kesin başlıycaz artık çalışmalara
geçen derste hoca anlatmıştı çocukları kundaklamak çok sağlıksızmış yapmayın bence

günaydın

buan okurken çok kötü oldum neler hayal ettim istemeden bilsen hepimizin başına gelebilir allah kimseye yaşatmasın sevdilerimizin acısını çok geçmiş olsun canım bence de başka dr.lara da görünün mutlaka ihmal etmeyin

Çok gecmis olsun canım. Allah beterinden korumuş. Bir daha yaşatmasın. Bende arkadaslar gibi farklı doktora görünmesi gerektiğini düşünüyorum.

akşam yaptıklarım salatayı unuttum çekmedim hepsi çok güzeldi çok beğendiler
abisine pırasalı olduğunu söylemedim anlamadı bayıldı sonradan söyledim anlamadım belli olmuyo dedi kaç dilim yedi börekten bilseniz rahatsız olacağımdan korkmasam daha yiyesim var dedi ama koca 1 tepsi börekten 1 dilim yedim ve hiç kalmadı 5 kişiydik düşünün nasıl yemişler

herkese günaydın kızlar
dün turkcele sinir oldum mbların yeilenmesi gerekiyordu yenilenmemiş. telefonda çekmedi giremedim bi türlü.
buancım şok oldum sabah sabah. çok geçmiş olsun. kesinlikle birkaç doktora daha gidin. hemen ilk söylenende kalmayın.

sabaha karşı tuhaf bi rüya gördüm. güya hamileyim ama ben sadece karnımı biraz şiş hissediyorum öyle hamile gibi gelmiyor bana. güya doktor muayene ediyo ve doğum başladı hadi yat masaya diyor. ben eşimi sağı solu arıyorum ama bu arada sancım yok. doktora soruyorum ben normal doğurcam diye. tamam diyo. sona bi kadın geliyo seni sezeryaz yapcaz diye. anam nasıl bağırıp ağlıyprum olmaz asla olmaz. diye sıçrayarak uyandım. bu nasıl bi rüyadır ya

zahter günaydın hayırdır

kızlar bloga girmeyeli çok değişmiş nerden eklemem gerektiğini bulamadım bi türlü poğacamı ekleyecektim

tamam buldum

Son düzenleme:
vazgeçtim bulamamışım hamur işlerini tıklıyorum uyarı veriyo nasıl yazıcam

Günaydın hanımlar bugün erkenciyim daha kahvaltı yapmadım

Buancım okurken bile panik oldum Rabbim bir daha o günleri yaşatmasın acil şifalar versin
Bende bir benzerini 2 3 aylık evliyken samsunda yaşadık eşim bir anda ayakta duramadı yığıldı kaldı yere gözler gitti tamamen bilinci falan aynı şekilde ağzından kan gelmeye başladı ama sizinki kadar kötü halde değildi bilinci 1 2 dk da yerine geldi Allahtan enişte ablası herkes ordaydı apar topar hastaneye götrmüştük bzde herşyine bakılıp brşey çıkmamıştı doktor son zamanda büyük stres yaşamış demişti hatta pskloğa yöndermişti, düşünün yeni damat yeni evli benle evlenmesi sıkıntı yapmış öyle güldürüyordum o zaman

Son düzenleme:

ya meliscim böle seyler ihmale gelmez bilinc kaybı ağızdan yada burundan kan gelmesi bunlar çok tehlikeli ne olur ne olmaz gitsin eşin bir doktora

bak mesela buanın eşinin kasılmaktan omzu bile çıkmış doktorlar bazen saçma sapan teşhisler koyabiliryorlar

günaydın bu arada herkese

Günaydın Kızlar...

Sabah sabah nasıl bir enerjiyse 06:30'da uyandım,kahvaltı hazırladım.Eşim gittikten sonra yağ içinde olan ocağımı fayansları,dolapları sildim,mutfağı topladım.Çamaşır attım,kuruyanları toplayıp katladım.Gardolabımı olduğu gibi boşaltıp düzenledim,uzun zamandır göçmüş gidiyordu.Ve yıllardır atmaya kıyamadığım kıyafetlerimide ayırdım...

Aklıma psikoloğumun anlattığı bir hikaye geldi.Yeğeni küçük yaşta ona ait olan hiç birşeyin kaybolmasına atılmasına tahammül edemiyor,hastalanıyormuş.Çok değerliymiş herşeyi :) Bunu bi psikoloğa götürmüşler,ilaç kullanmaya başlamış.Bir gün evlerine gittiğimde gözlerime inanamadım diyor,bir baktım gardolabını dökmüş,amaaaaaaann atıyım gitsin diye bütün dolabındakileri atmaya başlamış bu kez de
Bende o hesap,yıllardır giymediğim ama atamadığımda kıyafetleri amaaaann diyerek fırlatıp attım.Çok güzel bir duyguymuş

Buanbuan; gerçekten çok üzüldüm.Kendimi senin yerine koyup düşündüm,çok korkunç bişey yaşadığın.Ancak epilepsi nöbetinde ağızdan kan gelmesi ilginç geldi bana.Benim annemde epilepsi...

Bende çok mutlu oluyorum. At at bitmiyor ama Eşimin dolabında atmak istediklerim var. Senelerdir hiç üzerinde görmediğim giysileri var ama kıyamıyor. Liseden kalma bir gömleği vardı nasıl çirkin bir şeydi anlatamam. Doğum gününde arkadaşları almış lisedeyken hatırası varmış. Giymiyor ama saklıyordu. Çok şükür ondan kurtuldum. Darısı diğer kullanmadığı giysilerinin başına inşallah.

valla kıyafet verme konusunda üzerime tanımam
yeni eski hiç farkettmez katlarken bana zorluk çıkartan tüm kıyafetlerimi veririm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…