Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hatunlar herkese iyi hafta sonları. Bu hafta sonu adapazarına gidiyorum. Kuzenimin sözü var. Yarın akşam babamlarla rahat rahat giderim. Öptüm hepinizi....

dün akşam çok halsizdim eve gittim hemen yattım temizlik yapacaktım yalan oldu bugün erken gidiyorum misafir gelmeden temizlik ve yemek işini halletmem lazım erken gelebilirler bugün çalışmadıkları için

smilla menüyü değiştirdim

çorba
z.yağlı barbunya
et sote
pilav
salata
vişne kompostosu
burçaklı pasta

landfloves hiç gelmiyo stajı başladı ya c.tesi. de mi çalıyosunnnnnnn görürsen cvp ver

gunaydın kızlar...

Sabah sabah acıle gıttım ıgnemı vuruldum, cok yaktı ya daha 5 tane var
Uyku tutmadı sonra da sıze bakayım dedım...

Hanzade menu cok sık canım...
Ben de merak ettım nasıl bırsey burcaklı pasta yapınca resmını ceksene

smıllam, nasılsın kuzum?

Eftelya daha dun aksam yaptım karnıbaharı, ben tavuklu yapıyorum hep, esım kıymalıdan daha cok begenıyor, haftada bır kez yapıyorum nerdeyse...
Özel albume koyayım bak resmını, hamişlerın canı cekmesın

Eftelya gunaydin
Hanzade menun gayet guzel.corba.anayemek.ortaya barbunya.pilaw..bu arada burcakli pastada neymisssss

daha önce burda konusu olmuştu resim paylaşmıştık hatta bi burçek bi kakaolu biskiviyi aralarına kakaolu puding sürerek diziyoruz üzerine kalan pudingi döküyoruz sonra çaprazlamasına keserek servis yapıyoruz

şöyle çizgili bi görüntü oluyo yapınca kendiminkinden çekicem

Bu arada berraya bittim ya o nasıl pozlar oyle, Rabbım...
Öyle boyle derken koca kız oldu bilem

Teyzoşları bunlar da Elif imin ılk çorapları

Iyim tatlim..su anda sonuclarimi doktora gostermek icin bekliyorum.su kadin dogumda 1 gunde beklemiyim ya.surekli ya dogum ya acil bisey cikiyo

Iyim tatlim..su anda sonuclarimi doktora gostermek icin bekliyorum.su kadin dogumda 1 gunde beklemiyim ya.surekli ya dogum ya acil bisey cikiyo

Randevu bıle alsak ılla beklıyoruz bızde...
Doktordan cıkınca yaz bıze de canım merak ederız...
Bu arada kahvaltı tabagı da sahane

Offf.Cumartesi pazar kimse olmuyor ya,patlıyorum sıkıntıdan yaaa...

Akşam kuzenimiz gelecek Ankara'dan.Yani iş için birkaç gündür burda ama bizede gelecekmiş.Her seferinde yemek yapıyorum ama çok fazla yemek seven biri değil.Bende çayın yanına birşeyler hazırlayayım diyorum ama ne yapacağım bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…