Eylül dostluğumuza burada devam (:

aydasuuuuuuuuuuuuuuuuu senin kızın mı olcak
ayy çok sevindim ya kaçırmışım bu haberi

oyy yeni prenses geliyo maşallah bebeklerimize

aydasuuuuuuuuuuuuuuuuu senin kızın mı olcak
ayy çok sevindim ya kaçırmışım bu haberi

oyy yeni prenses geliyo maşallah bebeklerimize

iveeer ahsen teyzesı Elifimiz gelıyor ınsallah...
Berra ablasına kardes olmaya gelıyor kuzum...
Allah razı olsun canım...

Gece hiç uyuyamadım bugün eski iş yerinden arkadaşa gittik hiç bakamadım size yerim elifin çoraplarını ben
benim arkadaşın oğlu kocaman olmuş yedim öptüm kokladım mis gibi tam yemelik olmuş

aydasum cinsiyeti belli oldu demek.ay canim ya bi prenses daha geliyo. elif adinada bayilirim benim yegenimin adi. ismiyle yasasin canim.

Günaydın bugün ben açıyım buraları
Nil erkoçlar cidden erkek olmuş ya Ayşe Armana röportaj vermiş falan şok oldum. neyse çolumuz çocuğumuz olacak kınamamak lazım kimin başına ne gelir bilinmez
Rabbim hayırlısını versin

güzel bir hafta olur inşallah...

nasıl geçti haftasonu geldi mi misafirlerin

evet canım c.tesi 2 de evdeydim bütün evi kaldırdım temziledim sonra yemekleri ocağa koydum 5-6 gibi geldiler güzel geçti allahım o nasıl bir bebek reklam çocuğu tam gözler maviye dönmüş iyice güzelleşmiş harika bi bebek
3 gibi yattık saat 9,30 da kalktım kahvaltı hazırladım onlar yatıyodu poğaça kızartma filan yaptım kahvaltıya saat 2 gibi eşimde işe gidiyodu birlikte çıktılar eltim geldi ardından kızıyla onunla oturduk akşama kadar biraz ütü yaptım 11,30 da eşlerimiz geldi yemek yendi çay muhabbet derken 2 de gittiler tabii şimdi uykum var
birazdan müsait olunca bebişin fotosunu eklicem size

ooo epey tempolu geçmiş bizde cumartesi günü misafirliğe gittik arkadaşlarla bahsediyordum ahsenden önce doğum yapan arkadaşımla şimdi paşa 3 aylık oldu bütün gün ona baktım bi tek emzireceği zaman verdim çok keyifli geçti

pazar günümüzde dışarda geçti bahar havası gibi bir hava vardı harikaydı şişliden maçkaya yürüdük oradan kabataşa oradan da tophaneye
eşimle anlaştık son 3 yapacaktık bir daha nargileye gitmeyeceğiz kaldı geriye 2
pazar günü nasıl geçti bilmiyorum ama eve gel patates yemeği barbunya karnıbahar kızartması yaptım. barbunyanın bir kısmını kavanoza şokladım sonrası için rahat oluyor. eşim işe yemek götürdüğü için kolaylık benim için. sonra ütülere giriştim saat 10da banyo yaptık yattık.

çocuk olmadan bende bahar temizliği mi yapsam diyorum bazen sonra da boşver diyorum
bekliyorum bebeğin fotograflarını

Son düzenleme:
büyük bi temizlik benim de yapmam lazım bahar temizliği acaba iznim bu sene 3 hafta oldu 1 haftasını evde mi geçirsem 2-3 gün temizlik yapar sonra evde dinlenirim diyorum sonra ziyan etme tatil git gez diyorum tatil deyince aklıma gezmek geliyor ama 1 hafta gidicez zaten ki o da muamma henüz belli değil aslında 1 hafta kalıp ev hanımlığını denemek lazım haziran başında havalar güzelken çok sıcak olmuyo keyif çatarım

benimde bu sene 3 hafta iznim. 1 haftasını dediğim gibi evde geçireceğim kısmetse ama durumlar nasıl olur bilmiyorum 1 haftasını tatil yaparız.
temizlik işi benim yatabilirde hemen başlamazsam

Okuduğum kitaptan alıntılar.

* Bebeklerin yatacağı odada duvar kağıdı renkli çok fazla objeler olmamalı çünkü uykuya dalmasını zorlaştırıyormuş.
* Emzik bebeğe ilk 6 hafta verilmemeliymiş çünkü sütünün azalmasını sağlıyormuş. Sonrasında da ağladığı diye verilmemesi lazım ve maxımum 12 ay kullanılmalı.
* Kontrollü ağlama bebeklerde 6. aydan sonra uygulanabilir. Bu da gece yatakları ayırma ile başlanmalı. her gün sandalyenizi 1 adım daha kapıya yaklaştırarak bebeğin daha rahat uyumasını sağlar..

Bunlar istatislikler tabiki mesela ben bebekte emziği çok seviyorum. çokta yakıştırıyorum. Odası içinde böyle cıvıl cıvıl rengarenk bişey düşünmüşümdür hep ama önerileri okuyunca fikirlerim değişiyor

Gunaydin kizlar...
Spora gidicem bende hazirlaniyorum..bizimde haftasonumuz guzel gecti.hava superdi.ozlemisiZ sicak havayi..
Spedy bende ayni seyi dusundum.hamile kalmadan toptan bir temizlik yapsam ii olur.anneme birakirsam bu nie burda bu nie bole die solenir durur.
Buarada benim doktor dediki ; senin yaran, hala o yara oldugunu dusunuyor.hamilelige engel olabilirde olmayabilirde dedi.6 ay bi deneyin dedu.olmazsa gel dedi..
Ben mart ayina aldim diger doktora randevumu.birde o baksin.oda derseki engel olabilir.ozaman yaktiririm.ondan sonra baslarim tekrar

eşin bugün gidecekti dimi dr a randevusu bugüneydi. daha erken zamana alamıyormusun canım mart çok geç değil ama
haftasonu resimlerini görünce watsuptan yazacaktım gezeceğine eve git çocuk yap diye dedim boşver
hamilelik öncesi temizlik benimde kafamı kurcalıyor yapmasam da aman ben hamileyim diyip havasına girsem annemlere mi yaptırsam kayınvalide ile
inşallah yaktırmana gerek bile kalmaz. kan testi sonuçların nasıl çıktı
eşim şimdiden havasına girdi kesin mart ayında olacak diye bana da olmaz gibi geliyor o yaparsa olur mu kaliteliymiş..

ozdn ; mart başlarını heycanla bekliyorum.

Son düzenleme:
aydasum cinsiyeti belli oldu demek.ay canim ya bi prenses daha geliyo. elif adinada bayilirim benim yegenimin adi. ismiyle yasasin canim.

Sofısım evet ınsallah elıfım gelıyor... Rabbım saglıkla gelmesını nasıp etsın ınsallah...
Kagan paşa nasıl oldu, arayamıyorum bogazlar gıttı benım, konusmam yasak faranjıt oldum

Cok yakışacak minik elif e yerim o ayaklarını

Tesekkur ederız speddy teyzesı

Simıllam...
Bende de yara var canım yara hamılelıge engel degıl bıldıgım kadarıyla.
Aysel hanım bana asla doğumdan once yakmam dedı, dogum yıne olusabılıyormus kı yakmak yok artık gumusleme var dedı hatta sanırım mıraclede oyle yaptırmıstı o daha ıyıymıs bı arastır ıstersen kuzum, benımkı artık doğumdan sonraya kaldı...

Ben faranjıt oldum, onun harıcı zaten sabah aksam ıgne vurulyom delık desık oldum
Ne yutkunabılıyom ne konusablıyom doktora da gıtmıcem bıktım artık, bol bol c vıtamını, ballı sut ıdare etcem ıns oksuruge cevırmeden gecer...

Bana sadece tiroid ve kizamikcik yapilmis.onlar normal.esimde gitti.onda kist varmis ama doktor tedaviye gerek yok demis
.sperm sayisi fln problem yok.gerine gerine dolaniyor zaten.2.5 gun iliskiye girmedik.doktor demis az cikar sonra yapalim.esimde demis yapalim.56 milyon sperm cikmis.boburleniyor...klasik erkek..

GEÇMİŞ olsun canım bol bol dinlen yorma hiç kendini şimdi 2 kat daha zor geçer senin için hamilelik

aman klasik erkek havaları işte.
seninde iyi çıkması iyi olmuş dr anlatmadı mı folik asit kullan falan filan diye. hepatit B aşısını biraz araştırdım da hamilelijte bağışıklığı güçlendirmek için yapılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…