- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.501
Sofısım evet ınsallah elıfım gelıyor... Rabbım saglıkla gelmesını nasıp etsın ınsallah...
Kagan paşa nasıl oldu, arayamıyorum bogazlar gıttı benım, konusmam yasak faranjıt oldum
Tesekkur ederız speddy teyzesı
Simıllam...
Bende de yara var canım yara hamılelıge engel degıl bıldıgım kadarıyla.
Aysel hanım bana asla doğumdan once yakmam dedı, dogum yıne olusabılıyormus kı yakmak yok artık gumusleme var dedı hatta sanırım mıraclede oyle yaptırmıstı o daha ıyıymıs bı arastır ıstersen kuzum, benımkı artık doğumdan sonraya kaldı...
Ben faranjıt oldum, onun harıcı zaten sabah aksam ıgne vurulyom delık desık oldum
Ne yutkunabılıyom ne konusablıyom doktora da gıtmıcem bıktım artık, bol bol c vıtamını, ballı sut ıdare etcem ıns oksuruge cevırmeden gecer...
albüme foto koydum
Kuzucum sen nie dikkat etmiyon.bagisikligin dustu heralde.gecmis olsn.
Zaten ayselin dedigi hep aklimin biyerinde asla unutmuyorum..o yuzden kactim yakmadan.bu doktorda bana hamileye engel diil demisti ilk baslarda.benim tutarsiZ doktorum iste.herzamanki gibi olabilirdeee olmayabilirdeeee...onu bende solerim...birde yrd.doc olacak
Kuzum hep evdeyım bol bol meyvede yıyom nasıl oldu bılmıyorum ama galıba dedıgın gıbı bagısıklıgım dustu...
Artık ben tek doktora guvenemıyom hıc sımıllam... Bırı ak dıyor bırı kara...
Hanı demıstım ya bana ıkı doktor plesenta prevıa denılen bı rahatsızlıgın var demıstı erken doğum yoğun kanama olur demıslerdı...
Kendı doktoruma gıttım ıste gecenlerde, kadın ne dedı bılıyon mu ASLA YOK OYLE BIRSEY
Hadı buyur sımdı ıkısı var dıyor bırı yok hangısıne ınanayım...
Hıc farketmıyor yanı doc olması...
Sen en ıyısı sonra baska bı doktora daha gorun kuzum...
Speddy sorma canım ya bakterı bı kere gırdı vucuda heryerde dolasıyor sanırım...
sipidim kitapları şimdiden okuma kafan çok karışır şimdi hamilelik öncesi ve hamilelik dönemi ile ilgili kitaplara yönel bence.ben baya karışmıştım bıraktım çünkü.
bende dün ilk hamile eteğimi aldım ne rahat ne rahat kızlar hamile giyim sektörü bildiğiniz hortumcu dokunduğunuz şey 100-150-200 lira
aydasum geçmiş olsun dikkat et canım
speedy o tombik bebek hani bahsetmiştin geçenlerde vefat etti diye o bebek canım sanırım nazara geldi hiçbşyi yokken bir anda ateşleniyo sanırım menenjit geçirmiş ölüm raporunda dr.öyle yazmış yani bilmiyorum
Speddy ım yok yapılmadı ası bana...
ıns sen faydasını gorursun canım...
anladım cnm çok iyi o zaman tebrik ederim seniokuduğum kitaplar hamilelik öncesinden başlıyor 1 yaşına kadar. bugün diğer kitapta gelecek oda yine aynı şekilde daha kapsamlı amaansiklopedi gibi.
1 yaş sonrası için aletta solterdan başkasını okumam gibi geliyor
Speddy ım yok yapılmadı ası bana...
ıns sen faydasını gorursun canım...
Hanzade sağol canım sen oyle dıyınce bakamadım bıle resmen, Allah aılesıne sabır versın...
Mıraclem...
Ben ruyanı soyle yorumladım...
Esınle o kadar mutlu o kadar huzurlu olacaksınız kı herkes sıze gıpta ıle bakacak kuzum...
Yuvanızda huzur olacak ınsallah...
Musaıt olunca doktordan sonra yaz canım merak ederız...
anladım cnm çok iyi o zaman tebrik ederim seni
inş aydasum hayırlısı olsun
tamam canım yazarım inş.
selam kızlar biraz gebelik topiklerini gezip geldim
haftasonu evde yattım kılımı bile kımıldatmadan salondaki koltukla bütünleştim
tabiki yatarken boş durmadım şaka gibi yaklaşık yarım kilo civarı biber turşusu yedim hani böle çokkkk susarsın sonra kana kana su içersin ya turşuyu yerkende aynen öle oluyorum
suan hala regli belirtilerim var goguslerım kocaman oldu birde taş gibiler kasıklarım ve sırtım ağrıyor şu bir hafta geçse artık
şimdi yapsana canım niye bekliyorsun varsa öncesinde de çıkar
kan testi yaptırmam lazım
birde reglim geçsin istiyorum hemen atlamak üzülmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?