Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kuzucum sen nie dikkat etmiyon.bagisikligin dustu heralde.gecmis olsn.
Zaten ayselin dedigi hep aklimin biyerinde asla unutmuyorum..o yuzden kactim yakmadan.bu doktorda bana hamileye engel diil demisti ilk baslarda.benim tutarsiZ doktorum iste.herzamanki gibi olabilirdeee olmayabilirdeeee...onu bende solerim...birde yrd.doc olacak

Kuzum hep evdeyım bol bol meyvede yıyom nasıl oldu bılmıyorum ama galıba dedıgın gıbı bagısıklıgım dustu...
Artık ben tek doktora guvenemıyom hıc sımıllam... Bırı ak dıyor bırı kara...
Hanı demıstım ya bana ıkı doktor plesenta prevıa denılen bı rahatsızlıgın var demıstı erken doğum yoğun kanama olur demıslerdı...
Kendı doktoruma gıttım ıste gecenlerde, kadın ne dedı bılıyon mu ASLA YOK OYLE BIRSEY
Hadı buyur sımdı ıkısı var dıyor bırı yok hangısıne ınanayım...

Hıc farketmıyor yanı doc olması...
Sen en ıyısı sonra baska bı doktora daha gorun kuzum...

Speddy sorma canım ya bakterı bı kere gırdı vucuda heryerde dolasıyor sanırım...

günaydın hanımlaaarr

nasılsınız bakalım?

bugün yine tembelliğim üzerimde ne olacak benim bu halim hiç bilmiyorum.

3 te doktor teyzemize gideceğiz bakalım bıdık cinsiyetini gösterecek mi?

kızlar bugün rüyamda eşimle birlikte aya çıkıyorduk ve bütün türkiye bizi izliyordu çok değişik bi duyguydu. ne anlama gelir acaba ?yorum yapın bakiim.

aydasum çok geçmiş olsun kuzum sen bol bol bal pekmez tahin çörek otu c vitamini gibi gıda takviyeleri al bakiiim.

smilla benim yara bana rahatsızlık verdiği için dondurmuştum ve bebeğe engel olmadı şükür şimdi yoktur heralde doğumda da olmaz inş.eğer seni rahatsız edecek derecedeyse güvenilir bi doktora bu işlemi yaptır kuzum.

hanzade yoğun bi haftasonu geçirmişsin yine kuzum hayranım sana..

sipidim kitapları şimdiden okuma kafan çok karışır şimdi hamilelik öncesi ve hamilelik dönemi ile ilgili kitaplara yönel bence.ben baya karışmıştım bıraktım çünkü.

bende dün ilk hamile eteğimi aldım ne rahat ne rahat kızlar hamile giyim sektörü bildiğiniz hortumcu dokunduğunuz şey 100-150-200 lira

CANIM hamilelik öncesi bağışıklık güçlendirmek için virüs aşısı yapmadılar mı ? belki bana yapılan aşı hamileyken hasta olmamamı da sağlar.
hiç istemedim aşı olmayı gereksiz gibi geldi ama inşallah yararını görürüm

okuduğum kitaplar hamilelik öncesinden başlıyor 1 yaşına kadar. bugün diğer kitapta gelecek oda yine aynı şekilde daha kapsamlı ama ansiklopedi gibi.
1 yaş sonrası için aletta solterdan başkasını okumam gibi geliyor

aydasum geçmiş olsun dikkat et canım

speedy o tombik bebek hani bahsetmiştin geçenlerde vefat etti diye o bebek canım sanırım nazara geldi hiçbşyi yokken bir anda ateşleniyo sanırım menenjit geçirmiş ölüm raporunda dr.öyle yazmış yani bilmiyorum

çok kötü oldum yaaa Ailesine sabır versin rabbim

Speddy ım yok yapılmadı ası bana...
ıns sen faydasını gorursun canım...

Hanzade sağol canım sen oyle dıyınce bakamadım bıle resmen, Allah aılesıne sabır versın...

Mıraclem...
Ben ruyanı soyle yorumladım...
Esınle o kadar mutlu o kadar huzurlu olacaksınız kı herkes sıze gıpta ıle bakacak kuzum...
Yuvanızda huzur olacak ınsallah...

Musaıt olunca doktordan sonra yaz canım merak ederız...

anladım cnm çok iyi o zaman tebrik ederim seni

inş aydasum hayırlısı olsun

tamam canım yazarım inş.

merhaba arkadaşalrım nasılsınız? bu sıralar baya yoğun oluyorum gelemedim burayada stajım bitti sonunda baya yoğun tempoluydu ama iyi oldu çok şey öğrendim... haftasonumuzda çok güzel geçti eşimle..

birazdan kursuma gideceğim, gitmeden bi sizlere selam vermek istedim. geçmişi detaylı okuyamadım şöööyle bi göz gezdirdim, aydasucuğumun da prensesi oluyormuş sanırım çok sevindim..

benimde bir arkadaşım martta doğum yapacak bez pasta yapacam, düm markette bebek bezlerine baktımda 120'lisi var 6o küsürlüleri var 40 küsürlüsü var, bir pasta için kaç tane gidiyrdu bilen var mı? birde almışken iyisini alayım istedim, primanın son çıkardığı bi bez vardı baya güzele benziyor o hoşuma gitti :)) bez markası tavsiyeniz var mı anneler

selam kızlar biraz gebelik topiklerini gezip geldim

haftasonu evde yattım kılımı bile kımıldatmadan salondaki koltukla bütünleştim

tabiki yatarken boş durmadım şaka gibi yaklaşık yarım kilo civarı biber turşusu yedim hani böle çokkkk susarsın sonra kana kana su içersin ya turşuyu yerkende aynen öle oluyorum

suan hala regli belirtilerim var goguslerım kocaman oldu birde taş gibiler kasıklarım ve sırtım ağrıyor şu bir hafta geçse artık

şimdi yapsana canım niye bekliyorsun varsa öncesinde de çıkar

kan testi yaptırmam lazım

birde reglim geçsin istiyorum hemen atlamak üzülmek istemiyorum

anladım canım bizim arkadaş böyle öğrendi biraz baskı yaptım açıkçası idrar tahlili yaptı.
hatta 2. silik çıktı diye üzülmüş değilim diye zor ikna etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…