- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.521
selam kızlar biraz gebelik topiklerini gezip geldim
haftasonu evde yattım kılımı bile kımıldatmadan salondaki koltukla bütünleştim
tabiki yatarken boş durmadım şaka gibi yaklaşık yarım kilo civarı biber turşusu yedim hani böle çokkkk susarsın sonra kana kana su içersin ya turşuyu yerkende aynen öle oluyorum
suan hala regli belirtilerim var goguslerım kocaman oldu birde taş gibiler kasıklarım ve sırtım ağrıyor şu bir hafta geçse artık
zahtercim kocanla ortak kararınız madem kv.ne artık sert bir dille de olsa söyleyin eşin daha askere gidecek bunu biliyolar üstelik çalışman gerektiğini de biliyolar nasıl çocuk yapacakmışsın acaba onlara ne anlamıyorum niye karışıyolar
Simdi geldim spordan.baktim ust katin balkonu hali dolu.balkona ciktim
Sip sip su damliyo gol olmus balkon.seslendim dikkatli yikarmisini die.temizlikciydi heralde..soylendim.isnbu halilar benim ustumden gecmemistir dedim..ayyy cok sinirliyim.ah bi silkelerken yakalasaydim cok fena yapardim..ben asagi benim bi koltuk ortum var onu bile banyoya silkeliyom arada asagi silkeliyom tirsa tirsa.millet bole hali fln silkeliyorsa hic bakmam.2 gunde 1 hali silkelerim..cok sinirliyimmmm
Aradim yonetimi.gidip uyaracaklar..ben kabul etmem asla.ben yapmiyorsam ustum hic yapamaz..bu benim gordugum.demek daha oncede yapiyorlar aliskinlar..daha dun yikadim balkonu.killar tozlar dolu.ben mutfagin halisini yazliga goturdum silkelemek icin.saka gibi.enayiyim resmen..
nerde bu millet :) hepinizi faceden hanzadenin profilinden ekliyorum haberiniz olsun
hanzade azıcık arkadaşlarına bakıyorum sorry
yuh artık böle insanlar var mı hala ne ayıp
bende sinir olurdum kesin hatta balkonu süpürür tüm tozu kapısının önüne koyardım
Merhaba kızlar...
Birde kızlar birşey paylaşmak istiyorum sizinle...
Görümcem birkaç kişiyle birden çıkmış zamanında.Ortayada benim sayemde çıktı birazİçlerinden bir taneside 29 yaşında,ailesinin,hatta eşimin bile emanet ettiği bir çocuk.Ben tahmin ediyordum ama kimseye bişey söylememiştim.En sonunda ortaya çıktı.Eşim çok kötü oldu,beni salak yerine koydular diye.Hiç karışmadım,ne yaparlarsa yapsınlar dedim.Kardeşi ısrarla onu istiyor,eşim ve babası kaçacaksan kaç,ne yaparsan yap ama yüzümüzede bakma diyorlar.Hepsine karşı çıkıp cevap veriyor valla...
En son dün yine kavga ettiler abi kardeş.O ordan ağlıyor bu burdan kızıyor.Seni gelip buraya getireceğim dedi! Hatta anne babasını da tamamen buraya getirmeyi düşünüyor,orasıda ayrı konu ama,ben ne yapacağım yaa.Annemde korkuttu beni,orda burda olduğu gibi rahat değil.Düşünün 21 yaşında,kursa gidiyor.Her gün amcam bırakıp amcam alıyor kurstan.Buraya gelince eşim işe gidecek.Bişey olsa bana kalacak bütün herşey diye korkuyor annemde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?