Eylül dostluğumuza burada devam (:

hepinize merhaba biz çok kötü bi haftasonu geçirdik artık kvlere gitmeme kararı aldım.
ctesi arkadaşa gittim sohbet muhabbet akşam eşi eşlerimizide davet etti. benimkinin dedesi gelmiş diye kalmadık oraya gittik tabi ben emrivaki yapılınca deliriyorum suratımı astım oturdum. sürekli gelen aile dostları var daha öncede anlatmışımdır onlarda geldi. adam duruyo duruyo benim iş mevzuma lafı getiriyo kv durup durup çocuk lafı açıyo en sonunda benim sinir tavan yaptı bankaya giremezsem ev hanımlığına geçicem artık dedim kocam sağolsun bakar beni eşim sustu bişe demedi kv lafa atladı bende seni boş bırakmam çocuk yaptırırım diye. ben şoktayım. misafirin karısıda kvye sen kudurdun yapacan belli kızı rahat bırak dedi. dede durmadı oda lafa girdi yaşın geçiyo gelin yap bi çocuk diye. ben eşime öyle sert baktım ki. hemen eve geldik. suratım asık diye kv çıkarken sordu bende dedim bugün arkadaşın çocuğu çok şımarıklık yaptı babaannesi okadar terbiyeli yetiştiriyorki üstüne başına çayı yemeği döktü arkadaşım ağladı onlarla uğraştım dedim kadın sustu.
eve gelince eşimde o lafıma sinirlenmiş yattı uyudu. ben ilk defa eşimden ayrı salonda uyudum. sabah geldi yanıma biz motorcularla kahvaltıya gidiyoruz geliyormusun diye. onada bağırdım gitmedim. akşam gelene kadar sinirimden ağladım. öyle uyuyakalmışım. tabi bana arada mesaj filan atıyo eşim. eve geldi. beni uyandırdı. bende konuşmaya bile hal kalmamış baktım alttan alıyor dedim bizim yatak odamıza kadar karışmaya kimsenin hakkı yok. sen ona aldırma filan dedi. ama bu aile dostlaının yanında özellikle yapıyor. ama bu kez farklı. gitmeme kararım kesin. gerekirse yüzünede söyleyeceğim. eşimi ilk evlendiğimizden beri sıkıştırıyormuş sıra bana gelmiş. eşim dün ilk defa söyledi. hiç çocuk yapmayacakmıyız torunsuz mu kalacak diye dertlenmiş.
tabi okadar sinir mideme vurdu hiçbirşey yiyemedim eşim dışarda yemeğe götüreyim seni dedi. ayağa kalkmamla yığılmam bir oldu. birşeyler yedim yediğim herşeyi çıkardım gece. eşime iyi ders oldu. sinirimin bu kadar beni hırpaladığını ilk kez gördü. bayağı korktu. çubuk kraker yiyebildim sadece. şimdi biraz daha iyiyim. ben bu kadına ne desemde sustursam bilemiyorum. 1-2 yıl daha çocuk istemiyoruz bu kocamla ortak kararımız.

Kızlar bizim yine personel alımlarımız başladı. Cv lerle uğraşıyordum. Cumartesi eşimle tembellik yaptık. Pazar sabah namazdan sonra yola çıktık. Çok güzel geçti sözümüz.

Hanzade maşallah sana Ne güzel ağırlamışsın misafirlerini.

İnşallah beklediğin güzel haberi alırsın özdenim.

Lanflovers hoş geldin. Çalışırken bile daha fazla görüyorduk seni. Bu ne yoğunluk Allah kolaylıklar versin.

Miracle, aydasu, similla

zahtercim kocanla ortak kararınız madem kv.ne artık sert bir dille de olsa söyleyin eşin daha askere gidecek bunu biliyolar üstelik çalışman gerektiğini de biliyolar nasıl çocuk yapacakmışsın acaba onlara ne anlamıyorum niye karışıyolar

benim çalışmam eşimin askerliği hiç önemli değilmiş allah rızkını verir birisi ! ki o kv oluyor bakarmış.
benden ne kadar çekinmişlerse kadın asla çocuk yapmayacağım diye düşünüyormuş.

slm hatunlar
bugün evdeyim sabahtan beri temizlik yapıyorum size bi slm veriyim istedim
özden hamilesin bence inş
zahter bu kvler her şeye karışmasa ölür zaten söylesin dursun tepki verme sen hiç susar nasıl olsa inş banka işi olur da rahatlarsın

Ne gicik insanlar yahu..ya calis ya cocuk bak.bos durmak yok yani...zalim kadinnnnn..daha usturuplu dile getirse olur sanki

Simdi geldim spordan.baktim ust katin balkonu hali dolu.balkona ciktim
Sip sip su damliyo gol olmus balkon.seslendim dikkatli yikarmisini die.temizlikciydi heralde..soylendim.isnbu halilar benim ustumden gecmemistir dedim..ayyy cok sinirliyim.ah bi silkelerken yakalasaydim cok fena yapardim..ben asagi benim bi koltuk ortum var onu bile banyoya silkeliyom arada asagi silkeliyom tirsa tirsa.millet bole hali fln silkeliyorsa hic bakmam.2 gunde 1 hali silkelerim..cok sinirliyimmmm

Haklısin üst kata cikip once o kadını sonrada halıları aşağıya atmak lazım.

bizim binada yasak sofra bezi bile çırpmak ama dinleyen yok. bende çırpıyorum valla. ben balkonumda vantilatör pervanesi bulmuştum bi ara nasıl uçurdularsa o günden sonra hiç takmıyorum

Aradim yonetimi.gidip uyaracaklar..ben kabul etmem asla.ben yapmiyorsam ustum hic yapamaz..bu benim gordugum.demek daha oncede yapiyorlar aliskinlar..daha dun yikadim balkonu.killar tozlar dolu.ben mutfagin halisini yazliga goturdum silkelemek icin.saka gibi.enayiyim resmen..

nerde bu millet :) hepinizi faceden hanzadenin profilinden ekliyorum haberiniz olsun
hanzade azıcık arkadaşlarına bakıyorum sorry

yuh artık böle insanlar var mı hala ne ayıp

bende sinir olurdum kesin hatta balkonu süpürür tüm tozu kapısının önüne koyardım

Merhaba kızlar...

Dün akşam çok kötüydüm bende.Mide bulantısıyla birlikte ağzıma durmadan acı bir tat geldi.Boğazımda birikti resmen.Üşüttüm galiba... Annemde sabah hamilemisin yoksa diyor
Yok diyorum,imkansız.Olsun bi tane dedi oda.Aslında çok istiyorum ama şu an olmaz.

Eşimede sinirlendim zaten,midem bulanıyor dedim,tuvalete gittim,yarım saat oturdum kaldım,çıktım odada pijamalarımı giydim,hiç ses yok bizimkinden.İnsan bi merak eder telaşlanır dimi.İçeri bi geldim,uyuyor... İyice sinirlendim,kaldırdım yerimizi açtım,bi süre durdu sessiz sakin,sonra dedi ne yaptın sen,nasıl oldun.Günaydın dedim.Çok moralim bozuldu.Dedim hamile olsam bide,ohooooooooooooooo...

Birde kızlar birşey paylaşmak istiyorum sizinle...

Görümcem birkaç kişiyle birden çıkmış zamanında.Ortayada benim sayemde çıktı biraz
İçlerinden bir taneside 29 yaşında,ailesinin,hatta eşimin bile emanet ettiği bir çocuk.Ben tahmin ediyordum ama kimseye bişey söylememiştim.En sonunda ortaya çıktı.Eşim çok kötü oldu,beni salak yerine koydular diye.Hiç karışmadım,ne yaparlarsa yapsınlar dedim.Kardeşi ısrarla onu istiyor,eşim ve babası kaçacaksan kaç,ne yaparsan yap ama yüzümüzede bakma diyorlar.Hepsine karşı çıkıp cevap veriyor valla...

En son dün yine kavga ettiler abi kardeş.O ordan ağlıyor bu burdan kızıyor.Seni gelip buraya getireceğim dedi! Hatta anne babasını da tamamen buraya getirmeyi düşünüyor,orasıda ayrı konu ama,ben ne yapacağım yaa.Annemde korkuttu beni,orda burda olduğu gibi rahat değil.Düşünün 21 yaşında,kursa gidiyor.Her gün amcam bırakıp amcam alıyor kurstan.Buraya gelince eşim işe gidecek.Bişey olsa bana kalacak bütün herşey diye korkuyor annemde...

eftelya geçmiş olsun canım üşütmüşsündür canım daha çok kötü olursan doktora git istersen

görümcene gelince küçük sayılmaz canım gelirse de reşit sonuçta yaptığı iyi kötü herşeyden kendisi sorumlu

Neden istemiyorlar o cocugu? Onu solemedin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…