- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.541
Merhaba kızlar
hayırlı haftalar olsun hepimize...
busabah şeker yüklememi yaptırdım çarşamba günü göstericez sonuçları bakalım ne çıkacak.
buarda size güzel bir haberim var bizdeeee ev sahibi oluyoruzz artıkkkk bi ev için anlaştık koparasını vericez ikigün sonra..çok istediğim bir evdi nasip oldu çok şükür..
Hayirli olsn cnm gule gule oturun simdiden
saol canım nisan 15 gibi teslim olacak mayıs başına kadar ancak taşınırız heralde.çok güzel bir site çok hoşuma gitti en güzelide annemlere yakın
amin canım darısı hepinizin başına inşşş..hayırlı olsun darısı biz olmayanların başına
evet canım ya güzel olcak ilk baharımızı orda geçiricez nasipseIcine sinmesi en onemlisi..mayis ayinda havalarda guzel olur rahat rahat tasinirsiniz.
chitlenbik hayırlı olsun canım güle güle oturun yeni eviniz bebeğinizle şenlensin ev hediyeniz güzel bi bebek olsun inş.
hava çok güzel içim kıpır kıpır şu martı da atlatsak bahar gelse yaz gelse bir an önce gezip eğlensek
Merhaba kızlar
busabah şeker yüklememi yaptırdım çarşamba günü göstericez sonuçları bakalım ne çıkacak.
buarda size güzel bir haberim var bizdeeee ev sahibi oluyoruzz artıkkkk bi ev için anlaştık koparasını vericez ikigün sonra..çok istediğim bir evdi nasip oldu çok şükür..
hava çok güzel içim kıpır kıpır şu martı da atlatsak bahar gelse yaz gelse bir an önce gezip eğlensek
kızlar bi fikir istiyorum cumartesi eski iş arkadaşlarımla toplanmıştım ya benim gibi evlilik sebebiyle ayrılıp sonra işine tekrar dönmek istenler olmuş. birkaçı işe geri dönmüş banada kızlar sende gelirmisin diye sordular. eşimle konuştum sen bilirsin dedi. az önce müdürüm aradı cvmi istedi bende ziraatten haber bekliyorum dedim. eğer olmazsa nisan sonunda cv gönderirim size dedim . sizce nasıl olur ayrıldığınız işe tekrar geri dönmek. hangi pozisyonda dönerim bilmiyorum ama kısmet diyorum.
Merhaba kızlar
daphne bugün çok yoğun galiba
kızlar bi fikir istiyorum cumartesi eski iş arkadaşlarımla toplanmıştım ya benim gibi evlilik sebebiyle ayrılıp sonra işine tekrar dönmek istenler olmuş. birkaçı işe geri dönmüş banada kızlar sende gelirmisin diye sordular. eşimle konuştum sen bilirsin dedi. az önce müdürüm aradı cvmi istedi bende ziraatten haber bekliyorum dedim. eğer olmazsa nisan sonunda cv gönderirim size dedim . sizce nasıl olur ayrıldığınız işe tekrar geri dönmek. hangi pozisyonda dönerim bilmiyorum ama kısmet diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?