Eylül dostluğumuza burada devam (:

Merhaba kızlar
hayırlı haftalar olsun hepimize...
busabah şeker yüklememi yaptırdım çarşamba günü göstericez sonuçları bakalım ne çıkacak.
buarda size güzel bir haberim var bizdeeee ev sahibi oluyoruzz artıkkkk bi ev için anlaştık koparasını vericez ikigün sonra.. çok istediğim bir evdi nasip oldu çok şükür..

Hayirli olsn cnm gule gule oturun simdiden

chitlenbik hayırlı olsun canım güle güle oturun yeni eviniz bebeğinizle şenlensin ev hediyeniz güzel bi bebek olsun inş.

similla;

İşi gücü yokmuş,serserinin tekiymiş,evi arabası yok tabii.Zengin olsun istiyolar... Birde tabii o kadar güvendiler,onun abisi diyerek savındular diğerlerine karşı,ramazanda gece yarısı işe gidip geliyordu,o çocuk götürüp getiriyordu,oda o benim bacım o benim kardeşim diyerek güvenlerini sağladı.Bir tek ben inanmıyordum ama dediğim gibi bişey söylemedim.Sadece dinledim eşimin ona olan güvenini.Ben de çok kızgındım zaten eşime.Kendi görsün istedim o kadar güvendiği,bana karşı savunduğu kardeşini.Karışmadım hiç...

Benden de gizlemeye çalışıyolar nerdeyse.En son ben amcamla tartışırken demiştim seninde kızın var amca diye.O geldi aklıma...

hayırlı olsun darısı biz olmayanların başına
amin canım darısı hepinizin başına inşşş..

Icine sinmesi en onemlisi..mayis ayinda havalarda guzel olur rahat rahat tasinirsiniz.
evet canım ya güzel olcak ilk baharımızı orda geçiricez nasipse

chitlenbik hayırlı olsun canım güle güle oturun yeni eviniz bebeğinizle şenlensin ev hediyeniz güzel bi bebek olsun inş.

dimi canım ya ne güzel bir hediye olur bizim için inşşşşş gelir artık bebişimiz yuvamıza biran evveelll

hava çok güzel içim kıpır kıpır şu martı da atlatsak bahar gelse yaz gelse bir an önce gezip eğlensek

çok sevindim canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin borcunuz var ise de ödeme kolaylığı versin..

hava çok güzel içim kıpır kıpır şu martı da atlatsak bahar gelse yaz gelse bir an önce gezip eğlensek

tatile gitmek istiyorum hava böyle olunca yaz gelse de gitsek ya

kızlar bi fikir istiyorum cumartesi eski iş arkadaşlarımla toplanmıştım ya benim gibi evlilik sebebiyle ayrılıp sonra işine tekrar dönmek istenler olmuş. birkaçı işe geri dönmüş banada kızlar sende gelirmisin diye sordular. eşimle konuştum sen bilirsin dedi. az önce müdürüm aradı cvmi istedi bende ziraatten haber bekliyorum dedim. eğer olmazsa nisan sonunda cv gönderirim size dedim . sizce nasıl olur ayrıldığınız işe tekrar geri dönmek. hangi pozisyonda dönerim bilmiyorum ama kısmet diyorum.

bildiğin yer iyi olur bence..

Hayırlı olsun canım, darısı bizim başımıza

daphne bugün çok yoğun galiba

Çoooookkk arada okuyorum yazdıklarınızı ama

sonuçta kötü bi sebeple ayrılmadın evlilik nedeniyle ayrıldın bildiğim kadarıyla hiç bşycikler olmaz bence dönebilirsin eğer orayı seviyosan bildiğin iş hem

evet evlilikten dolayı ayrıldım ama bi atasözü vardır eski işe eski işe dönülmez diye. hayırlısı artık bende istiyorum aslında dönmeyi eski düzenimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…