Eylül dostluğumuza burada devam (:

chitlenbik hayırlı olsun canım eviniz güle güle oturun darısı da biz olmayanlara inş
bende diyorum eşime ev alalım da kurtulalım kiradan die sen işe gir alcaz hemen dio o zman alcaz zaten garanti de beni strese sokuyo eftelya geçmiş olsun canım görümcenin işlerine de çok karışma bence 21 yaşındaymış sonuçta yaptıklarının sorumluluğunu taşıyabilir
çok sıkıldım bugün evde ya duvarlar üstüme geliyo sanki

Siniprelit saol canım darısı size.sen kursa alıştın heralde evde oturmak sıkmış seni inş.kısa zamanda gönlüne göre bir iş çıkar karşına gerçi sen kpss ye giricektin dimi inş.sonucunda güzel bir yere atanırsın

kızlar netten kitap alan var mı güvenilir ve uygun bildiğiniz site var mı yoksa kitapçıdan mı almalıyım illa

teşekkürler ben de arattırdığımda kitapyurdu ve d&r çıktuı karşıma ama emin olamadım
grinin elli tonu diye bi kitap var okudunuz mu 2 cilt kitap ama yazmıyo 1 mi 2 mi olduğu bilmeden almak istemedim o yüzden sordum galiba gidip almalı

içeriğini oku istersen fazla erotik bir kitap geçen ay gündeme fena oturmuştu

chitlenbik hayırlı olsun canım eviniz, huzurlu sağlıklı mutlu ve çocuklarınızla oturmayı nasip etsin rabbim... darısıda bize inşallah, biz oturduğumuz evi çok seviyoruz burayı almak isteriz ama ev sahibi satar mı bilmiyoruz.. en azından çocuk olup üç dört yaşına gelene kadar burda oturabiliriz..

bende geldim baktım herkes çıkmış o yüzden bişey yazmadan geçmişi okumuştum.. merhaba hanzade ve terem.. bişey soracam buzlukta çileğim vardı, onu çıkarıp bişeyler yapmak istiyorum lezzetli bir çilekti çok alıp buzluğada atmıştım.. kremşanti yapsam üstünede pudra şekeriyle çileği koysam nasıl olur? veya başka bir fikriniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…