Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın ;

birazdan çıkıyorum fabrikaya müdürle bugün büyük ihtimalle olmayacağım. inşallah hızlı geçen bir gün olur

Günaydın eylül gelinleri
Bu gün aslında canım sıkkın biraz. Kız kardeşime fotoğraf makinamı vermiştim. Ekranı dokunmaktik. Oda bir yere vurmuş sanırım. Pikselleri gitmiş. Ekranda siyah siyah lekeler var şimdi. Gitgidede artıyor o lekeler. Garantiside yeni bitti. Kız kardeşime söyledim ben yapmadım diyor. Sen yapmadıysan kim yaptı. Tüm gün elinde fotoğraf çekti. Çok sinir oldum. Hiç ne yaptın makinayı diye sormadı bile kaç gün geçti aradan. Sadece diyorki inşallah fotoğraflarda o lekeler çıkmaz. Sinir oldum. Bu gün servise götüreceğim. Muhtemelen güzel bir fiyat çekecekler bana bende yaptıracağıma çöpe atarım derim herhalde. Yarı profesyonel bir fotoğraf makinam vardı görümcemde onu parkta çaldırmıştı. Eşimde bunu hediye etmişti. Bundan sonra kimseye hiç bir elektronik eşyamı vermeyeceğim.

Günaydın hanımlarrrr
Chitlenbik yeni evin hayırlı uğurlu olsun, bol bol bebişle dolsun :)
Daphne foto makinanın bozulmasna üzüldüm bir konuda insanın şanssızlığı varsa hep öyle gider zaten
Smillla doktorunla görişmüşsün başka bir doktorun fikrini almaktada fayda var ama siz çalışmaları eksil etmeyin :)
Ozdeeeennn kız ne o turşu yemeler falan şüpheliyim

Hanımlar biz dün bebişimi görmeye gittik, hemdeee Ahsenin hastanesine doktoruna:)
Allah razı olsun Ahsenden inanılmaz memnun kaldım hem doktordan hem hastaneden, yani benimde doğum yapıcağım yer artık kesinleşti:)
Gelelim benim minnoş kızıma, teyzeleri biz artık baya büyümüşüz boyumuz 33cm (unuttum tam emin değilim), kilomuz ise 1160gr dı
Oturmuş annesinin karnına bacak bacak üstünde keyif çatıyordu doktorumuz yanaklar genelikle tombiş tombiş çıkar ama bunun minik surat çok narin olucak eşimle bi bana baktıktan sonra sanırım annesine benzicek dedi
Aman onun keyfi yerinde olsunda gerisi önemli değil

Ahsennn bu arad hastaneyide danışman eşliğinde doğum katlarını gezdik, normal doğuma hazırlık kurs açılmış eşimle kayıt olduk baya extralar eklenmiş güzelde olmuş ve fiyatta değişmede olmamış:)

Bizden haberler şimdilik bu kadar kızlar:)

Son düzenleme:

33 cm baya baya kocaman olmuş gerçekten Ne çabuk zaman geçiyor Doğuma ne kaldıki şurada

günaydın herkese dün netim sürekli gidiyordu bende sinirlenip çıktım. o gazla oturma odası yatak odası aralar filan komple halıları kaldırıp temizledim. banyoyu tertemiz yaptım. annem aradı dün kardeşmin doğum günüydü pasta almış gelin dedi oraya gittik. çok kalmadık geldik. bugünde mutfaga giresim var ama yok tembellik geldi gene.

Dahada kimseye vermem yeni alacağım makinayı. Sonrada pinti ya da bencil derler
daphne derlerki malım seni verip mi kötü olayım vermeyip mi kötü olayım. sende boşver verme kötü ol.

sabah bi yazı okudum şok oldum
Değmesin yağlı boya: Ürünlerine Domuz Eti Katan Firmalar

ay ben bi bahçe alıp ekip biçmek istiyorum artık.
mlsvt kocaman olmuş fıstık.

günaydın kızlar

melis fsıtık kocaman olmuş maşallah bende sana yetişmeye çalışıyorum :)

günaydın kızlar işe geç geldim sağlık ocağına gittim sağlık raporu aldım spora başlamak için

landfloves canım çilekle bşy yapmadım hiç komposto yapıyo bizim işyerindeki abla bize ama o çok tatlı yapıyo çilek zaten tatlı şekeri az koymak lazım eğer yaparsan ya da sütlü tatlıların üzerine marmelat olabilir normalde vişnelisini yapıyolar ama çilekle de güzel olur bence

daphne seni çok iyi anlıyorum ben de bekarken daha görümcemin kızına vermiştim lise de adalara gitmişlerdi ikiz bunlar biri kız biri erkek erkek olanına kaynım verdi benim makinam pembe diye görümcem onu kıza aldı (aynı yere birlikte gidiyolar ikinciye ne gerek aslında) ama kılıfıyla filan verdim ki bşy olmasın bi de kız aklı başında yani güvendim ama bisiklete binmiş kılıfına koymamış elinde tutmuş bisikletten düşmüş makinam ezilmiş çizilmiş hep çalışıyodu ama arada takılıyodu görümcem almak istedi ama izin vermedim çok üzüldü onlarda sonra kimseye vermicem bi daha dedim evlendikten sonra eşim hediye aldı bana yenisini iş yerinden arkadaşı tatile giderken istemiş o da söz vermiş sinir oldum bana sormadan nasıl verirsin diye allahtan makinaya bşy olmamış ama cebine koymuş sanırım yepyeni makina küçük küçük çizilmiş bozuk para çiziği olmuş

Zahtercim darısı başına demicem çnkü kvalidnle olan durumu okudum Allah en hayırlı en istediğin zamanda nasip etsin, inşallah biran önce herşey yoluna girer

Özden elini çabuk tut ben sana demiştim dimi hemen yapmassan çocuğun kçk kalır saçını çeker benim kız
Ama süprize hepimiz bu ay açığız
Böyle diyipte sanada stres yaptrmakta istemiyorum aslında en güzel en hayırlı zamanda gelsin bebiş, hepsinin vakti zamanı var

kocacım hayırlısı ile askere gitsin gelsin geldiği gün önce yeniden düğün yapıcam ahtım var. sonrada bebiş

Yakında doğurcam haberiniz yok
Biraz bizim kızın gelişimi önce o yzden doktor mayıs 15-20 sinden sonra beklenir dedi şimd geçmez zaman

Biz sana inanamazken ne arada bukadar oldu derken hakkaten bi bakcaz dogurmussun..kizininda senin gibi cok guzel olacagina eminim

merhabaaa hanımlaaaar ben geldim evdeyim bugün, aslında çıkacam öğleden sonra belki, haber bekliyorum belli değil..

sabahtan beri evin içine dönüp duruyorum ama görseniz hala bir sürü iş var bitmiyor bitmiyooor... nevresim takımımı değiştirip yıkadım, dama astım akşama unutmadan toplamam lazım, etrafta soba yakanlar oluyor is pis olmadan toplamalıyım. o zamana kurur zaten. balkonumu yıkadım, balkon tarafına bakan camımı ve kapımıda iç dış temizledim.. salon çiçeklerimide balkona taşıdım biraz hava alsınlar..

sabahta eşime paçanga böreği yaptım ama yaktım birazcık.. yinede götürdü çayla yiyecekti sabah.

hanzadecim dün çilekler için bi tarif buldum yaptım, tart gibi bişey, fena olmadı ama şekerini fazla kaçırmışım çok tatlı oldu bir dilimi kesti hemen bizi..

daphne makinene üzüldüm ya, bende gözüm gibi bakıyorum foto mak.me. banada eşim almıştı yarı prof. ama bende kardeşime verdim, bir dönemi bitti ünide insan bi tane foto çekmez mi, al götür makineyi bol bol foto çek, ilerde hatıra kalsın dedim. ben verdim zorla yanii :) inşallah sağlam gelir.

landfloves eminim evde fazla işin yoktur abartıyosun bence daha ne yapacaksın biliyo musun senin evine gelmeyi çok istiyorum bana çok sıcak geliyo evin fotolardan gördüğüm kadarıyla çok güzel kahvaltı keyfi yapılır

Hanzade rüyamda seni gördüm bu arada işi bırakmıştın.

Birde insan evde oturunca kendine iş çıkarıyor. Kendimden biliyorum. Her hafta mutfak dolabı, cam kapı temizleyip duruyordum...

ay canım beniiim buyur gel çok sevinirim, inşallah bigün hatta bu yaz gelirsin.. mutfağımı temizlemem gerekiyor gerçekten iş var abartmıyorum.. temiz bulaşıklar makinede duruyor, kirlilerde tezgahta orda burda.. bitek yatak odam ve banyom toplu temiz, onun dışında bütün odalarda heryerde bişeyler var koridorda dahil, ruhumu daraltıyor..vestiyerin üstü bile dağınık.

şimdi salonumda güneşte oturuyorum kuşumda balkonda ordan ötüyor bende burdan cevap veriyorum, hala bişey yememiştim şimdi kendime çay yaptım börek kızarttım.. nursel mutfağım programı var güzel şeyler yaptılar. benimde bu sıralar pasta börek çörek yapasım var devamlı..

inşallah yazın oraya yolumuz düşer
işlerini de yavaş yavaş yaparsın ben de c.tesi temizlik yaptım koltuk hali heryeri kaldırıyorum ama mutfak dolaplarım ve fayanslarım temizlenecek mutfak ve antrenin yerlerini domstos cif sprey deterjanla fırçaladım sonra duruladım bunu sıksık yapıyorum daha içime siniyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…