- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.581
Gunaydinlarrr....
Daphe emanet malin basina hep biseyler gelir zaten
Günaydın hanımlarrrr
Chitlenbik yeni evin hayırlı uğurlu olsun, bol bol bebişle dolsun :)
Daphne foto makinanın bozulmasna üzüldüm bir konuda insanın şanssızlığı varsa hep öyle gider zaten
Smillla doktorunla görişmüşsün başka bir doktorun fikrini almaktada fayda var ama siz çalışmaları eksil etmeyin :)
Ozdeeeennn kız ne o turşu yemeler falan şüpheliyim
Hanımlar biz dün bebişimi görmeye gittik, hemdeee Ahsenin hastanesine doktoruna:)
Allah razı olsun Ahsenden inanılmaz memnun kaldım hem doktordan hem hastaneden, yani benimde doğum yapıcağım yer artık kesinleşti:)
Gelelim benim minnoş kızıma, teyzeleri biz artık baya büyümüşüz boyumuz 33cm kilomuz 1160gr dı
Oturmuş annesinin karnına bacak bacak üstünde keyif çatıyordudoktorumuz yanaklar genelikle tombiş tombiş çıkar ama bunun minik surat çok narin olucak eşimle bi bana baktıktan sonra sanırım annesine benzicek dedi
Aman onun keyfi yerinde olsunda gerisi önemli değil
Ahsennn bu arad hastaneyide danışman eşliğinde doğum katlarını gezdik, normal doğuma hazırlık kurs açılmış eşimle kayıt olduk baya extralar eklenmiş güzelde olmuş ve fiyatta değişmede olmamış:)
Bizden haberler şimdilik bu kadar kızlar:)
33 cm baya baya kocaman olmuş gerçektenNe çabuk zaman geçiyor Doğuma ne kaldıki şurada
daphne derlerki malım seni verip mi kötü olayım vermeyip mi kötü olayım. sende boşver verme kötü ol.Dahada kimseye vermem yeni alacağım makinayı. Sonrada pinti ya da bencil derler
Yakında doğurcam haberiniz yok
Biraz bizim kızın gelişimi önce o yzden doktor mayıs 15-20 sinden sonra beklenir dedi şimd geçmez zaman
landfloves eminim evde fazla işin yoktur abartıyosun bence daha ne yapacaksın biliyo musun senin evine gelmeyi çok istiyorum bana çok sıcak geliyo evin fotolardan gördüğüm kadarıyla çok güzel kahvaltı keyfi yapılır
landfloves eminim evde fazla işin yoktur abartıyosun bence daha ne yapacaksın biliyo musun senin evine gelmeyi çok istiyorum bana çok sıcak geliyo evin fotolardan gördüğüm kadarıyla çok güzel kahvaltı keyfi yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?