- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.601
inşallah yazın oraya yolumuz düşer
işlerini de yavaş yavaş yaparsın ben de c.tesi temizlik yaptım koltuk hali heryeri kaldırıyorum ama mutfak dolaplarım ve fayanslarım temizlenecek mutfak ve antrenin yerlerini domstos cif sprey deterjanla fırçaladım sonra duruladım bunu sıksık yapıyorum daha içime siniyo o zaman
mutfağımın yerlerini silerken bende domestos kullanıyorum, yere yapışıp elimde bezle siliyorum. diğer odalara o kadar uğraşmıyorum mopla veya mikrofiber viledayla siliyorum. ayyy benim temizlik yapasım geldi, böreklerde boğazıma dizildi zaten.. çöpe atacam hepsini..
kızlar ama ben pek inanmıyorum bu habere karalamak için yapıyolardır hem domuz eti dana etinden bile pahalı ucuzu varken pahalı etle yaparlar mı hiç at eşek olsa neyse ucuza gelir
benim yatağım istikbal kendinden alezli ve yatağım çift taraflı alezi fermuarlı yatağın istediğinyüzüne takıyosun ama normal alezlerden değil çok kalın bi kere makinaya attım yıkadım yazın zor sığdı makinaya onun üstüne bi de lastikli havlu çarşaf seriyorum onu sıksık yıkıyorum
gunaydın kızlar
landfloves tesekkur ederız teyzesı gelıyor ıns elıfımız...
cıtlenbık evınız hayırlı ugurlu olsun kuzum, evınızden nese huzur bebek sesı eksık olmasın ınsallah
melıs lıva kocaman olmus masallah, annesı gıbı guzel bır kız olacak...
daphne makınana uzuldum canım emanet mal, ınsanın ıcı gıdıyor...
olur mu canım? domuz eti çok ucuz.. kendi pisliği ile beslenebilen bir hayvan olduğu için beslenmesi çok basitmiş.. bir batında 10 tane flan yavrusu oluyormuş çabuk büyüyormuş.. kilosunu 1tl-3tl arasında satıyorlarmış.. dana eti en ucuzu 20tl.. düşün artık ucuz diye o pis etleri katıyorlar herşeyin içine..
benim yatağımında yatak koruyucusu var, ama baya kalın ve fermuarlı, alez gibi değil.. üstüne aynen havlu çarşaf seriyorum, hem çarşafı tutuyor kaymasını önlüyor hemde yatağım kirlenmesin diye.. yastıklarımda var alez.. onlarda çok iyi, sürekli yıkıyorum yastıklarımın içi kirlenmiyor.
ayy elife adaş geliyor demek :)) bende kızım olursa adını hep duru koymak istemişimdir.. ama bu sıralar o kadar çok görüyorum ki, hatta eşimin bi arkadaşınında kızı oluyor onlarda duru koyacakmış ve hatta bir arkadaşı daha var geçen yıl bebeği oldu onunda iki adı var biri duru :)) defne ismide hoşuma gidiyor.. ama eşimde duru daha güzel diyor..
bu arada biz bikez korunmadık ilk defagerçi reglim biteli 3-4 gün olmuştu o zaman olma ihtimali çok düşük sanırım..
aydasu evet tatlım insan hissediyor aslında. doktor sadece emin olmak istemiş aslında güzel birşey. benim bir akrabamdada bebeğinde beyninde tümör var bu bebek alınacak diye diretmişti. o asla dedi. eşide kabul etmedi. sakat bile olsa bakarım dedi. bebek doğdu yağ bezesi olduğu anlaşıldı. hiç şüphem yoktu demişti oda. allah hayırlısını versin hepimize. sağlıkla alacaksın bebeğini inşallah kucağına.
aydasucum en doğrusunu yapıyorsun, şüphe bile etmene gerek yok. tam hatırlayamadım ama bizim kızlardan birinde de doktor bişeyden şüphelenmişti sanırım, ama bak maşallah hepsinin bebeği çok şükür ki sağlıklı.
inşallah sende bebğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?