Eylül dostluğumuza burada devam (:

ay inanmıyorum kızlar, biraz önce zahterin paylaştığı domuz eti satan firmaları okuyorum... polonezi biliyordum özellikle hiç almıyordum, ama namet ve yeditepeye şaşırdım.. hatta şu an yediğim paçanga böreğinin içinde yeditepenin salamı var... uzun zamandır salam yemiyorduk sosis zaten yemiyoruz.. ama salam geçenlerde canım istedi diye almıştım.. boğazıma dizildi lokmalar yiyemicem artık gerisini..

dominos pizza ve dr oetker pizzada polonezin ürünlerini kullanıyormuş..almıyordum zaten ama ülkemizin bu duruma gelmesine gerçekten üzülüyorum.. zorla istemeden yediriyorlar Allah hepsinin b.... versiiiiiiin

mutfağımın yerlerini silerken bende domestos kullanıyorum, yere yapışıp elimde bezle siliyorum. diğer odalara o kadar uğraşmıyorum mopla veya mikrofiber viledayla siliyorum. ayyy benim temizlik yapasım geldi, böreklerde boğazıma dizildi zaten.. çöpe atacam hepsini..

kızlar ama ben pek inanmıyorum bu habere karalamak için yapıyolardır hem domuz eti dana etinden bile pahalı ucuzu varken pahalı etle yaparlar mı hiç at eşek olsa neyse ucuza gelir

evet mutfağı viledayla silip geçmeye karşıyım çünkü sürekli yemek buharında kalıyo yağ oluyo en basiti halısı nasılda kirleniyo elle silmek en güzeli bi de benim gibi fırçalamak

ya evde olunca iş bitmiyor ki insanın gözüne batıyo valla. ben yazı bekliyorum bütün ev komple boya olması lazım halılar yıkanacak. yatagımıda yıkatmam lazım. yatak koruyucu olmasına rağmen sararmış bazı yerler
ben vileda aldım ama genelde balkon yada apartman kapımın önünü siliyorum. evde çok nadir silerim. almıyor çünkü. elimle bile silince hala bakıyorum kalan varmı diye. acayip takıntılıyım ben.

ben namete çokta inanmadım. onların anlattığı fabrika istanbulda ama namet bizim evin burda üretim tesisi. aramızda 10dk mesafe var. domuz eti elbet kullanan yapan firmalar var çünkü türkiyede de yiyen yabancılar var. yurt dışına ihraç var.

Son düzenleme:
benim yatağım istikbal kendinden alezli ve yatağım çift taraflı alezi fermuarlı yatağın istediğinyüzüne takıyosun ama normal alezlerden değil çok kalın bi kere makinaya attım yıkadım yazın zor sığdı makinaya onun üstüne bi de lastikli havlu çarşaf seriyorum onu sıksık yıkıyorum

benim alezim su geçirmez normalde alt kısmı naylon. o terletiyor dye üstüne normal kavlu çarşf serip sonra normal çarşaf koyuyorum ama dün baktım bayagı sararmış. aslında yatagımı değiştireceğim çok yumuşak belimizi ağrıtıyo ama yinede temizlenmesi lazım.

bu sabah 9,30 a kadar yattım çok güzeldi uykumu aldım sonra sağlık ocağına gittim sıra olur geç kaldım diye korktum ama dr.saat 10 da geliyomuş zaten 5 dk bekledim tam denk geldi yani sağlık raporumu aldım anneme vericem yarın beni spora yazdıracak inşallah yer vardır hala dolduysa çok üzülürüm yaza fitt olmam lazım simit oluşmaya başladı artık bebekten önce gitsin

gunaydın kızlar
landfloves tesekkur ederız teyzesı gelıyor ıns elıfımız...

cıtlenbık evınız hayırlı ugurlu olsun kuzum, evınızden nese huzur bebek sesı eksık olmasın ınsallah

melıs lıva kocaman olmus masallah, annesı gıbı guzel bır kız olacak...

daphne makınana uzuldum canım emanet mal, ınsanın ıcı gıdıyor...

kızlar ama ben pek inanmıyorum bu habere karalamak için yapıyolardır hem domuz eti dana etinden bile pahalı ucuzu varken pahalı etle yaparlar mı hiç at eşek olsa neyse ucuza gelir

olur mu canım? domuz eti çok ucuz.. kendi pisliği ile beslenebilen bir hayvan olduğu için beslenmesi çok basitmiş.. bir batında 10 tane flan yavrusu oluyormuş çabuk büyüyormuş.. kilosunu 1tl-3tl arasında satıyorlarmış.. dana eti en ucuzu 20tl.. düşün artık ucuz diye o pis etleri katıyorlar herşeyin içine..

benim yatağımında yatak koruyucusu var, ama baya kalın ve fermuarlı, alez gibi değil.. üstüne aynen havlu çarşaf seriyorum, hem çarşafı tutuyor kaymasını önlüyor hemde yatağım kirlenmesin diye.. yastıklarımda var alez.. onlarda çok iyi, sürekli yıkıyorum yastıklarımın içi kirlenmiyor.

kötü degılım de ıcım sıkıntılı bıraz...
dortlu test yaptırmıstık ya dun hastaneden aradılar sonucun cıktı doktor senı muayaneye cagırıyor dıye...
bınbır sıkıntıyla gıttık esımle...
Aksam altıda anca sıra geldı bıze...
neyse gırdık ıcerı doktor testte bazı degerlerın suphelı cıktıgını soyledı, rısk cıkmıs ne rıskı dedım down sendromu rıskı dedı...
nıyeyse hıc etkılenmedım
bu yuzden cagırmıs
muayene etcem dedı gectık odaya belkı yarım saat ıncelemeedıgı yer kalmadı
ne arıyorsunuz dedım
anormal bulgu var mı dıye bakıyorum dedı
yok yok yok
mıde tama bobrekler tam parmaklar yerınde beyın lobu ıyı su ıyı bu harıka
eee dedım
benım adet gecıkmemden dolayı ıkı hafta gec dollenme var
ben o yuzden boyle rısk cıktıgını dusunuyorum dedı
normalde 1/250 sınırmıs benım kı 1/159 cıkmıs
eeee
ıkılı testım de hıc de bıse cıkmamıstı dedım
ben de ondan garıpsedım dıyor
ardısık test varmıs onu yapcaklarmıs bugun arıcakmıs benı
onda da rısk cıkarsa ıstanbula gondercem senı amnıyosentez ıcın dedı
orda dur dedım ben onu yaptırmam
Rabbım ne verdıyse kabulum

ha bana sorarsanız ne hıssedıyorsun duyguların nasıl
zerre kadar uzuntu korku suphe yok ıcımde
nefret edıyorum sadece bu testlerden
eskıden annelerımız bıze hamıleyken nerde bu testler ultrason bıle yokmus doğru duzgun
tahmını bılgısayr ıstatıstıgı ıle ınsanın hamılelıklerını zehredıyorlar
boyle sacma bı gundu dun
ıyımıyım gayet ıyıyım
sadece dunu yasamamıs olmayı ısterdım

ayy elife adaş geliyor demek :)) bende kızım olursa adını hep duru koymak istemişimdir.. ama bu sıralar o kadar çok görüyorum ki, hatta eşimin bi arkadaşınında kızı oluyor onlarda duru koyacakmış ve hatta bir arkadaşı daha var geçen yıl bebeği oldu onunda iki adı var biri duru :)) defne ismide hoşuma gidiyor.. ama eşimde duru daha güzel diyor..

bu arada biz bikez korunmadık ilk defa gerçi reglim biteli 3-4 gün olmuştu o zaman olma ihtimali çok düşük sanırım..

aydasu evet tatlım insan hissediyor aslında. doktor sadece emin olmak istemiş aslında güzel birşey. benim bir akrabamdada bebeğinde beyninde tümör var bu bebek alınacak diye diretmişti. o asla dedi. eşide kabul etmedi. sakat bile olsa bakarım dedi. bebek doğdu yağ bezesi olduğu anlaşıldı. hiç şüphem yoktu demişti oda. allah hayırlısını versin hepimize. sağlıkla alacaksın bebeğini inşallah kucağına.

aydasucum en doğrusunu yapıyorsun, şüphe bile etmene gerek yok. tam hatırlayamadım ama bizim kızlardan birinde de doktor bişeyden şüphelenmişti sanırım, ama bak maşallah hepsinin bebeği çok şükür ki sağlıklı.

inşallah sende bebğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın.

benim de öyle işte alez gibi değil fermuarlı baya kalın

canım 3 liraya nerde onda bi iş vardır bizim burda çalışan bi tanıdık vardı her sene köyden yaban domuzu gelirdi onlara çok lezzetli oluyomuş çok seviyolardı ama sadece yaban domuzu yiyolarmış yoksa yağlı oluyomuş pahalı olduğunu onlardan biliyorum ama fiyatını hatırlamıyorum burda olsa sorardım

evet canım elıfe adas gelıyor hatta var ya gecen gun oglumuz olursa ılerde adını kerım koymak ıstıyorum dedım esıme
sonra bı baktım elıfın esının adı da kerım
e dedım tesadufun bu kadarı

evet duru cok var dedıgın gıbı ama defne de cok hos gelıyor kulaga...
Hıc bellı olmaz kuzum olacagı varsa olur, hayırlısı bakalım

sağolun kızlar...
Yanı ınanıyorum ben yavrumun saglıklı olduguna, bunlar bılgısayar ıstatıstıklerı...
Sonucunda amniyonsentez yapanların yuzde 95 ı temız cıkıyor anne yasadıgı stresle kalıyor
ıste ben bunları yasamamak ıcın kesınlıkle ıstemıyorum dedım doktora 4 lu testı o zorladı
keske bıldıgımı okusaydım kararıma saygı duysaydı
kızlar Rabbımın verdıgıne ben gıt dıyemem saglıgı tam da olmayabılır Rabbım korusun
herkesın dusuncesıne saygım var fakat ben yapamam
gormelıydınız kızımı
164 gram olmus
Rabbım elı ayagı hıııc durmuyor
elını agzına goturuyor parmagını emıyor cenesını kasıyor hele kac kere sag elıyle dız kapagını bı yakalayısı vardı gormelıydınız
Rabbıme emanet herseyın hayırlısını o bılır dıyorum

Aydasu sağlıklı topaç gibi bir yavrun olacak. İnşallah bizde onu görmeye gelip öpüp koklayacağız doya doya

Landflovers bende domuz etinin ucuz olduğunu duymuştum. Birde biz hep polonez alırız sucuğu. Burada okuduklarımdan sonra bir daha da alıp yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…