Eylül dostluğumuza burada devam (:

Aydasu yzamıoum şu anda uzunca telefondn griyorum msfrlkte geçen gün bahsettiğim kuznmn durumuda aynı
Hep sçma testler yuzunden oluyor bunlar Maşallah bebeğinn hiç birşyi yok Allahn izmiyle
Ayrıntılı ultrasyond birşey yoksa yoktr zaten asla ama asla kfaya takma

aydasu cnm ne geliyorsa allahtan tabiki..sen içini ferah tut.doktorda haklı..elinden geleni yapmaya çalışıyor.seçim anne babanın sonuçta.ama ben inanıyorum elif bebeğin hiçbişeyi yok..sorunlu bir hamileleğin oldugu için doktorda evhamlanmış iyce :)

benim doğum düşündüğüm hastanede 4 lü test mi ne tam bilmiyorum.hani şu prof ların yaptığı..onan yokmuş.üniversite hastanesinde fln yapın diyordu konuşurlarken duydum.sizce bu normalmi?

hanzade; bloğa girmiştim.senin poaçayı koydum..

sen zaten kaydetmişsin taslak halindeydi..ben sadece bloğu açtım..hamur işleri bölümündeki etikete baktım..''hamur işleri'' imiş...sağ tarafta etiketler yazısına tıkladım..hamur işleri yazdım..ve kaydet ve yayınla dedim.hepsi bu

landfloves denemişsiniz ilk defa peki yumurtlama döneminde miydin ihtimal nedir yani??

ama bizim vaktimiz var başından beri 2 sene dolunca diyoduk hatun yılbaşından sonra şubatta kesin başlayacaktı hala tık yok sen bile denedin kaç sene düşünmüyodun çok uzaktı sana inş.olur hemen

daphne kızzzz öyle hemen olmuyor bu bebek haberin olsun neyi bekliyonuz????

ama bizim vaktimiz var başından beri 2 sene dolunca diyoduk hatun yılbaşından sonra şubatta kesin başlayacaktı hala tık yok sen bile denedin kaç sene düşünmüyodun çok uzaktı sana inş.olur hemen

landfloves denemişsiniz ilk defa peki yumurtlama döneminde miydin ihtimal nedir yani??

bende biraz önce baktım da yumurtlama günümde değilmişim :) zaten dedim ya regl'm bittikten 3-4 gün sonraydı. ama hani yatmak falan gerekiyormuşya işte ben yatmadım kalktım hemen

kızlar selam

polonez de domuz etimi çikmış bööö bende hep onu severdim yumuşak sucuk diye

aydasu hiç üzülme doktorlara bakma doktorlara kalsa ben çoktan rahmetlik olmuştum babam ölüm kağıtlarımı bile imzalamış düşün miss kızımız sapasağlam gelecek

bende biraz önce baktım da yumurtlama günümde değilmişim :) zaten dedim ya regl'm bittikten 3-4 gün sonraydı. ama hani yatmak falan gerekiyormuşya işte ben yatmadım kalktım hemen
amma belli olmuyo tutan tutuyo işte reglin ertesi gün bile olanlar var

ya tam muhabbet açılıyo benim çıkmam geekiyor kocam aradı bir sürü şey sıraladı. çarşıya çıkmam lazım.

bi süpürge yapıyorum bi tv izliyorum.bi vileda yapıyorum bi internete giriyorum...iş yapmaya gönlüm yok

akşama sinemaya gidicez inş bi gidemedik..hep türk filmleri var : kelebeğin ruyası yada bekarlıga veda 2 ye gidelim diyorum ama yorumlar kötü..giden varmı

biz de inş. kelebeğin rüyasına gidicez çok çok güzelmiş öyle duyumlar aldım hatta nette puanlamalar var gayet iyi puanı

bu cumartesi yüksek topuk koşusu varmış :)) geçen yıl keşke katılsaydım demiştim geç haberim olmuştu, ama şimdide ayağımı bacağımı kırabilirm diye korktum.. aslında ben topukluyla iyi yürürüm alışkınım ama 4 km koşulacakmış çok uzun.

canım aslında o kadar da düşük bir ihtimal değil olabilir

ayy hadi bakalım bir zahter ve hanzade kaldı

sen yine aralarda da olsa yapıyormuşsn, bak ben bir oturdum hiç bişey yapamadım.. biraz önce yorum yazacam diye altıma yapacaktım. 1 saat sonra bende çıkabilirm evden bide bugün pazarımız var, eşim elma siparişi verdi, geçen hafta almıştım çok beğendi, bir tanesini yemeyelim de onu yanına al git aynısından bul diyordu bana dün. elimde elmayla gezecekmişim pazarda

canım aslında o kadar da düşük bir ihtimal değil olabilir

ayy hadi bakalım bir zahter ve hanzade kaldı

hadi bakalım o zaman.. bekliiiciz göriciiiiiz... gerçi ilk 3 ay olma ihtimali %25 miş.. körün değneği misali tutarsa tutar ancak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…