- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.621
daphne sen ne zaman başlıyosun bakalımmmmm çok uzattın
diyene bakkk
ama bizim vaktimiz var başından beri 2 sene dolunca diyoduk hatun yılbaşından sonra şubatta kesin başlayacaktı hala tık yok sen bile denedin kaç sene düşünmüyodun çok uzaktı sana inş.olur hemen
ama bizim vaktimiz var başından beri 2 sene dolunca diyoduk hatun yılbaşından sonra şubatta kesin başlayacaktı hala tık yok sen bile denedin kaç sene düşünmüyodun çok uzaktı sana inş.olur hemen
landfloves denemişsiniz ilk defa peki yumurtlama döneminde miydin ihtimal nedir yani??
amma belli olmuyo tutan tutuyo işte reglin ertesi gün bile olanlar varbende biraz önce baktım da yumurtlama günümde değilmişim :) zaten dedim ya regl'm bittikten 3-4 gün sonraydı. ama hani yatmak falan gerekiyormuşya işte ben yatmadım kalktım hemen
daphne kızzzz öyle hemen olmuyor bu bebek haberin olsun neyi bekliyonuz????
ayy elife adaş geliyor demek :)) bende kızım olursa adını hep duru koymak istemişimdir.. ama bu sıralar o kadar çok görüyorum ki, hatta eşimin bi arkadaşınında kızı oluyor onlarda duru koyacakmış ve hatta bir arkadaşı daha var geçen yıl bebeği oldu onunda iki adı var biri duru :)) defne ismide hoşuma gidiyor.. ama eşimde duru daha güzel diyor..
bu arada biz bikez korunmadık ilk defagerçi reglim biteli 3-4 gün olmuştu o zaman olma ihtimali çok düşük sanırım..
biz de inş. kelebeğin rüyasına gidicez çok çok güzelmiş öyle duyumlar aldım hatta nette puanlamalar var gayet iyi puanı
bi süpürge yapıyorum bi tv izliyorum.bi vileda yapıyorum bi internete giriyorum...iş yapmaya gönlüm yok
akşama sinemaya gidicez inş bi gidemedik..hep türk filmleri var : kelebeğin ruyası yada bekarlıga veda 2 ye gidelim diyorum ama yorumlar kötü..giden varmı
canım aslında o kadar da düşük bir ihtimal değil olabilir
ayy hadi bakalım bir zahter ve hanzade kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?