Eylül dostluğumuza burada devam (:

12 hafta olmuş vafi her an cinsiyeti öğrenebilirsin ilk kontrol ne zaman

biz iyiyiz sen nasılsın canım bebiş nasıl

Biz bol bol uyuyoruz canım, onun haricinde Allaha şükür yok bi sorun

12 hafta olmuş vafi her an cinsiyeti öğrenebilirsin ilk kontrol ne zaman

H.sonu 2 li testte gidicem, eğer erkekse gösterir diyorlar, bakalım heycanla bekliyorum

Buarada miraclenin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?

ben mutfağı toparlayayım sonra hazırlanıp çıkayım artık kızlar.. akşamada ne yapacağımı bilmiyorum bi bakayım düşüneyim.. sohbetde güzeldi gerçi gidesim yoktu ama yarın gelebilirm.. hepinizi öpüyorum..

Ahanda bende böyle olmuştum tam, regli beklerken 2 çizgiyi gördüm

yarın yine bekleriz hatta mümkünse bugün yine gel

Biz bol bol uyuyoruz canım, onun haricinde Allaha şükür yok bi sorun

H.sonu 2 li testte gidicem, eğer erkekse gösterir diyorlar, bakalım heycanla bekliyorum

Buarada miraclenin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?

hg cnm..benimde aklıma geldi miracle msj attım ama cevap vermedi henüz

daphne sen ne zaman başlıyosun bakalımmmmm çok uzattın

ama bizim vaktimiz var başından beri 2 sene dolunca diyoduk hatun yılbaşından sonra şubatta kesin başlayacaktı hala tık yok sen bile denedin kaç sene düşünmüyodun çok uzaktı sana inş.olur hemen

daphne kızzzz öyle hemen olmuyor bu bebek haberin olsun neyi bekliyonuz????

daphne sen hakket neden caydın

Üzerimde bu kadar baskı varken zor bebek yaparım ben. Martın 30 dan sonra kesin başlıyoruz. Adliye sınavlarım var. Heyecanlanmamak için sakinleştirici kullanacağım. Biraz o yüzden oyalanıyorum. İnşallah kısmetiyle gelecek bebeğim

Selam kızlar, yoğunum biraz bir ses verim dedim

umarım hepiniz iyisinizdir

Özledik yani

bak hanzade bugün yine gel dedin geldim bile.. :))) bulaşık mak.mi boşalttım bişeye bakmaya bilg.a geldim geri (kapatmamıştım zaten) kk'ya tekrar bakayım dedim.. miracle'ı bende merak ettim vaficim aradım ama açmadı.

Daphnem inşallah sınavın çok iyi geçer, sonrasında da güzel haberlerini alırız

bende özledim sizi, işler şu sıralar çok yoğun bide kalabalık buralar sürekli etrafımda birileri kk açamıyorum bile..

inşallah işleri yoğundur, haber alırsanız yazın kızlar..

Buarada tebrikler canım başarılı bir öğrenci olarak bitirmişsin kursu

benimde var mayısta ankarada sınavım.. hatta ders çalışmam lazım.

smilla senin nasıl geçmişti sınavın yaa, artık zorlaştırmışlar diye duydum, bi önceki sınavda başarı oranı %23'müş.. çok iyi çalışmam gerekiyor, hatta işe girecektim staj yaptığım yer çağırıyor gel sınava kadar bari çalış diye ama bu seferde ders çalışamam diye istemedim.. osgb'de yaptım stajımı çok yoğundu işler..

inşallah işleri yoğundur, haber alırsanız yazın kızlar..

Buarada tebrikler canım başarılı bir öğrenci olarak bitirmişsin kursu

o kurs çabuk bitti, onun asıl önemli olan kısmı mayısta gireceğim sınavı.. ama web tasarım kursum hala bitmedi mart sonu bitecekmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…