- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.661
polonezin sucuğunu özellikle çok severimbaharatı filan harika
Turşu istiyordur o. Speddy e gittiğimizde uyaralım. Turşu stoklasin :)))
ekşili köfte:)
hu huuuuu kızlaaarrr sizi özledim yaa
benimde var mayısta ankarada sınavım.. hatta ders çalışmam lazım.
smilla senin nasıl geçmişti sınavın yaa, artık zorlaştırmışlar diye duydum, bi önceki sınavda başarı oranı %23'müş.. çok iyi çalışmam gerekiyor, hatta işe girecektim staj yaptığım yer çağırıyor gel sınava kadar bari çalış diye ama bu seferde ders çalışamam diye istemedim.. osgb'de yaptım stajımı çok yoğundu işler..
Baya bildiginiz hamileyim dıyorsun yani.
Hoşgeldin ahsen, prenses nasılsın
valla stoklasın
haftasonu yarım kilo turşuyu yedim
bide öle her turşu deil bir kayınvalidemin çubuk hıyar turşusu birde eşimin orada bir köftecı var onun turşusu kocam turşuyu gidip köfteciden alıyor
Eksi suratli bir kızın olacak ....
o zaman tam bana benzer işte
Ama ama ama bu cok tatlı be yaaaaa....Ozden biraz daha ye turşu bunun aynısından yap...
iyiyiz kızlar hamdolsun, bizim kız emmeyi redediyor sürekli, onunla mücadele veriyorum
zaman zaman bebekler meme grevi yaparmış, bizimkinin grevi biraz uzun sürdü ama pes etmicem emzirmeye devam
aydasu, hiç kafanı bozmadığına çok sevindim tatlım
beni biliyosun o testlerin bir tanesini bile yaptırmadım, yaptıranların yüzde 60 ı da riskli çıkıyor anlamıyorum bu işi ben
bebekler de sapasağlam doğuyor üstelik
aman hiç bulaşmamak lazım, hastahaneleri zengin etmekten başka bişey değil
jelonun testi çok riskli çıkmıştı amniyosentez yaptırmıştı sonra hatırlarsan, maşallah kemal ege tosun gibi doğdu :))
amniyosentezi de sakın yapayım deme, Allah korusun asıl o çok riskli bir işlem
kııızz özdeennn öyle 20 günde aşerme olmaz, sen yemek yemek için bahane buldun kendine di miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?