Eylül dostluğumuza burada devam (:

Turşu istiyordur o. Speddy e gittiğimizde uyaralım. Turşu stoklasin :)))

valla stoklasın

haftasonu yarım kilo turşuyu yedim

bide öle her turşu deil bir kayınvalidemin çubuk hıyar turşusu birde eşimin orada bir köftecı var onun turşusu kocam turşuyu gidip köfteciden alıyor

benim sınav ortaydı cnm.ben 79 mı ne almıştım.biliyosun son 1 hafta sadece akşamları çalışabildim ezber yaptım unuturdum zaten..geçmiş sınavları mutlaka çöz.yalnış sorulara dikkat et dunya kadar yalnış soru var..ben sınav için ankaraya gittiğimde bakmıştım geçmişe..düşün artık :) ve baktıklarımdanda çıktı..
osgb ler deli gibi uzman arıyor.aslında sen osgb de çalışırsın,arabayla firma firma gezmeye alışkınsın...ama üstüne çok firma veriyolar,acemisin demiyolar..işin riskini sen biliyosun zaten..benim bi arkadasım uzman oldu osgb de başladı.aynı nasihatları onada vermiştim..ama mecburen başladı..geçen gün aradı,şikayet edip duruyo.osgb zordur tavsiye etmem.ama sen çevre görevlisisin aynı zamanda.firmalar şimdi bu ikisini aynı kişide istiyorlar.ben sabit bir fabrikada iş bulabileceğinden eminim..

iyiyiz kızlar hamdolsun, bizim kız emmeyi redediyor sürekli, onunla mücadele veriyorum
zaman zaman bebekler meme grevi yaparmış, bizimkinin grevi biraz uzun sürdü ama pes etmicem emzirmeye devam

aydasu, hiç kafanı bozmadığına çok sevindim tatlım
beni biliyosun o testlerin bir tanesini bile yaptırmadım, yaptıranların yüzde 60 ı da riskli çıkıyor anlamıyorum bu işi ben
bebekler de sapasağlam doğuyor üstelik

aman hiç bulaşmamak lazım, hastahaneleri zengin etmekten başka bişey değil
jelonun testi çok riskli çıkmıştı amniyosentez yaptırmıştı sonra hatırlarsan, maşallah kemal ege tosun gibi doğdu :))

amniyosentezi de sakın yapayım deme, Allah korusun asıl o çok riskli bir işlem

kııızz özdeennn öyle 20 günde aşerme olmaz, sen yemek yemek için bahane buldun kendine di miii

ahsencim hg..nasıl gidiyor annelik?

kızlarcım size 10 puanlık ev hanımı sorusu soruyorum.....ben şimdi koltuklarımı kosla vanish octi action sıvıyla sildim..çok köpürtmedim...şimdi birde duru su ile silmek gerekiyormu?yoksa hiiiççç gerekk yokmuuuuuuu

pis boğazım ben

ahsen yine ekle fıstığın fotolarını bakmaya doyamıyorum kuzuya maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…