- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.681
benden bu çıkar mı sence
ahsencim hg..nasıl gidiyor annelik?
kızlarcım size 10 puanlık ev hanımı sorusu soruyorum.....ben şimdi koltuklarımı kosla vanish octi action sıvıyla sildim..çok köpürtmedim...şimdi birde duru su ile silmek gerekiyormu?yoksa hiiiççç gerekk yokmuuuuuuu
ahsencim hg..nasıl gidiyor annelik?
kızlarcım size 10 puanlık ev hanımı sorusu soruyorum.....ben şimdi koltuklarımı kosla vanish octi action sıvıyla sildim..çok köpürtmedim...şimdi birde duru su ile silmek gerekiyormu?yoksa hiiiççç gerekk yokmuuuuuuu
pis boğazım ben
ahsen yine ekle fıstığın fotolarını bakmaya doyamıyorum kuzuya maşallah
hşbulduk ttalım iyiyiz çok şükür
ayol senin ne işin var evde bu saatte
gelin de sevin şekerim öyle kuru kuruya bakmak da neymiş
azcık ayaklarını ısırın dimi yani
benimki birde krem rengi.silmeden duramıyorum.kendi kendine küçük siyah yuvarlak lekeler oluşuyor.çözemedim neyden olduğunu
ahsencim,ben artık home ofis çalışıyorum :)
Darısı basımıza insallah :)))benimki birde krem rengi.silmeden duramıyorum.kendi kendine küçük siyah yuvarlak lekeler oluşuyor.çözemedim neyden olduğunu
ahsencim,ben artık home ofis çalışıyorum :)
16 sında speedy e gidiyoruz nisan ayında da ahsene gidelim olmaz mı herkes fikrini söylesin
kottan filan renk geçiyo olabilir mi
kottan filan renk geçiyo olabilir mi
örtü örtüyorum üstüne..birde mesela kolumuzu koyduğumuz yerde oluyor en çok.arka yastıkta oluyor.heryerde oluyor.muntazam lekeler birde hepsi aynı ufacık..
benimde minder fermuarlıymış şimdi farkettim :) eskimesin yıkamıyım
hiç bşy olmuyo yılda 1-2 kere yıkamalı ben koyu renk için olan perwolle yıkadım hem günlerce mis gibi koktu yumuşatıcı koymadım ayrıca valla hiç yıkandığı belli olmuyo aynı duruyo çok yıkanırsa yıpranır yılda kereden bşy olmaz hassaslarda yıkaörtü örtüyorum üstüne..birde mesela kolumuzu koyduğumuz yerde oluyor en çok.arka yastıkta oluyor.heryerde oluyor.muntazam lekeler birde hepsi aynı ufacık..
benimde minder fermuarlıymış şimdi farkettim :) eskimesin yıkamıyım
aynen canımm.....Canım ben kılıflarını ters çevirip kısa programda yıkıyorum...
hakkaten topicte kapanışı zahter ve ben yapıcam galiba
Benim de oturma odam krem rengi baktık sürekli kirleniyo eşim uğraşamam dedi ben zaten yapamam bende resimde var bordo desenli polar aldım kılıf diktim yastıklar biraz uydurma oldu ama yaza yeni kılıf yapacağım çok iyi oldu kirlendikçe yıkıyorün
yaa keşke bende yapabilsem.koltuk örtüleri böyle bürümcüklü oluyo,full çiçekli sevmiyorum.zaten benimki köşe koltuk..böyle idare edicem.. 2.çocuğa kadar.burası onun odası olacak nede olsa :)
ay o günleri görecekmiyiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?