Eylül dostluğumuza burada devam (:

benden bu çıkar mı sence

Zorla bakalim belki çıkar :)

Bence silmelisin. Yani ben olsam silerdim...

Son düzenleme:

hşbulduk ttalım iyiyiz çok şükür
ayol senin ne işin var evde bu saatte

pis boğazım ben

ahsen yine ekle fıstığın fotolarını bakmaya doyamıyorum kuzuya maşallah

gelin de sevin şekerim öyle kuru kuruya bakmak da neymiş
azcık ayaklarını ısırın dimi yani

koltuk silme işi de gıcık hee ben o yüzden hem oturma hem yaslanma yerini minderli aldım yüzlerini çıkarıp makinada yıkıyorum

hşbulduk ttalım iyiyiz çok şükür
ayol senin ne işin var evde bu saatte

gelin de sevin şekerim öyle kuru kuruya bakmak da neymiş
azcık ayaklarını ısırın dimi yani

valla ahsencim gelmeyi çok istiyorum

ama 6 martta pınarın ameliyatı var onu bir atlatayım o zaman benim için daha rahat olur

ama kızlar ne düşünür bilmiyorum

benimki birde krem rengi.silmeden duramıyorum.kendi kendine küçük siyah yuvarlak lekeler oluşuyor.çözemedim neyden olduğunu

ahsencim,ben artık home ofis çalışıyorum :)

16 sında speedy e gidiyoruz nisan ayında da ahsene gidelim olmaz mı herkes fikrini söylesin

benimki birde krem rengi.silmeden duramıyorum.kendi kendine küçük siyah yuvarlak lekeler oluşuyor.çözemedim neyden olduğunu

ahsencim,ben artık home ofis çalışıyorum :)
Darısı basımıza insallah :)))
16 sında speedy e gidiyoruz nisan ayında da ahsene gidelim olmaz mı herkes fikrini söylesin

Ben bu ay düşünüyordum aslında ama pınar ameliyatı varmış. Nisan benim için uygun...

martta hem speedy var hem de bizim gün var ama gün 9 mart mı 23 mart mı hbr vermediler daha

kottan filan renk geçiyo olabilir mi

örtü örtüyorum üstüne..birde mesela kolumuzu koyduğumuz yerde oluyor en çok.arka yastıkta oluyor.heryerde oluyor.muntazam lekeler birde hepsi aynı ufacık..
benimde minder fermuarlıymış şimdi farkettim :) eskimesin yıkamıyım

kottan filan renk geçiyo olabilir mi

Canım ben kılıflarını ters çevirip kısa programda yıkıyorum...

hiç bşy olmuyo yılda 1-2 kere yıkamalı ben koyu renk için olan perwolle yıkadım hem günlerce mis gibi koktu yumuşatıcı koymadım ayrıca valla hiç yıkandığı belli olmuyo aynı duruyo çok yıkanırsa yıpranır yılda kereden bşy olmaz hassaslarda yıka

hakkaten topicte kapanışı zahter ve ben yapıcam galiba

Beni niye hiç topicten saymıyosunuz yaaa

similla ben koltukları silerken elime ne geçerse koyuyorum suya.Kosla,sıvı arap sabunu,aspirin,birde bingonun çok güzel kokan bir yüzey temizleyicisi var,ondan bile koyuyorum

Sonrada bir kere sadece suyla siliyorum... Yaslandığımız yerdekiler de zaten kılıflı,çıkarıp yıkıyorum...

Şu et ürünleri konusundada en son bi kere Bim'den sosis almıştı eşim.Uludağ.O da haberlere çıkmıştı yabancı doku bilmem ne diye.O zamandan beri midem bulandı.Ama babamdan kalan bir alışkanlık,alacaksa salam sucuk çok iyi bilinen markaları alırdı.Özellikle bir zamanlar Özlem vardı.Hep gider ordan alırdı.Coşkunu hiç sevmezdiibildiği birşey vardı elbet.Eşim de gider hep coşkun alır gelir.Yiyemiyorum onu da.Özlem,Pınar yada Maret.Diğerlerini yemiyorum...

Benim de oturma odam krem rengi baktık sürekli kirleniyo eşim uğraşamam dedi ben zaten yapamam bende resimde var bordo desenli polar aldım kılıf diktim yastıklar biraz uydurma oldu ama yaza yeni kılıf yapacağım çok iyi oldu kirlendikçe yıkıyorün

yaa keşke bende yapabilsem.koltuk örtüleri böyle bürümcüklü oluyo,full çiçekli sevmiyorum.zaten benimki köşe koltuk..böyle idare edicem.. 2.çocuğa kadar.burası onun odası olacak nede olsa :)
ay o günleri görecekmiyiz acaba

oooo fazlasına bile görürsün 3.,4.,5.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…