Eylül dostluğumuza burada devam (:

burda durgunluk var diye geçmişe bakındım biraz
ahsen ege turuna çıkma heyecanında
landfloves tatilde
pingunun eşi iş arıyo pingum isyanlarda
ramazan başlamış ayrı bi heyecan
sonra bizim malum sayfalar koca bi gün silinmişti ne komik hem de en güzel sayfalar

buzu çözülmüş et geri konulmaz ama yarına kadar bşy olmaz heralde normal tarafa koyarsın yaparken dikkat et kokmuyosa problem yok

Miracle hoş geldin

geldinmi hatun? nerelerdesin yoksun kaç gündür..

seninki kızmı yoksam göstermiyor?????

hoşbuldum canlarım bugün seminerim vardı dünde öğleden sonra 5 e kadar doktor teyzemideydik.tam 1.5 saat uğraştı çikolata yedim meyve suyu içtim tekrar ultrasonla baktık ama bizim sıpa atmış bacak bacak üstüne eller kollar fıldır fıldır ama bacakları 1.5 saat açmadı haftaya tekrar gideceğiz ama bi görmelisiniz 12 cm 122 gr olmuş umarım haftaya gösterir yoksa çatlayacağım

bugün eşim istanbula gitti iş için 4-5 gün anneme gidiyorum biraz anne kuzuluğu yapayım çok iyi oluyor.

bizde haberler böyle kızlar

Son düzenleme:
İstavrit aldım onu sosladim yanına salata fırında portakalli mufin var nohut vardı eşim önden onu yer yeter

günaydın işe daha yeni geldim ve gözlerimi açamıyorum henüz ayılamadım

günaydın kızlar
spidi bende çok yorgunum ve bacağım acayip ağrıyo

geçmiş olsun canım ne oldu ayağına burktun falan mı ?

Günaydınlaaaarr...

Speedy nasıl geçti dün,çabucak bitirebildin mi patronunla zamanını :)

Günaydın.

22:30 da evdeydim canım. ancak bitti eve geldiğimde artık gözlerim ekrana bakmaktan küçülmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…