- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.721
kızlarrrrrrr az önce ziraatin sayfasına bakayım dedim
ve süper bi haber ilk tur yerleşme açıklanmış işe başlıyorummmmmmmmmmmm
Dun baya is yapmisim yatinca anladim.her yanim agrimis.bugunde mutfak dolap iclerine girmeyi planliyrm ins..banyo dolaplarinin icide var daha...temizlikci alan bayanlar size soruyorum.kadin bu islwrin hepsini yapiyormu?
Daha cam kapi yok..hava yagmurlu gerci..
Haftasonuda gidip annemin evini temizlicem...
Balkon masamda ve yerde sigara kulleri var.buyrun burdan yakin...napim kizlar akil verin? Yine yonetimimi ariyim.diafondan uat katimi ariyim.asansorw yazimi yazayim.yoksa sigara kullerini toplayip kadinin kapisinami koyayim :/
zahter gözün aydın canım çok sevindim oohhh kaynanan çatlasın şimdi
smilla canım temizlikçi ben almıyorum ama mutfak banyo dolaplarını temizliyolar mutlaka kapı cam koltuk halı ne varsa dip köşe hatta ütü yaptıran giysi dolabını düzelttiren var o biraz tuhaf geliyo bana
ne istersen yaptırabilirsin canım. bende almıyorum. onun başında durmaktansa kendim yaparım diyorum.
bazende hafta 1 kez güvendiğim birisini alsam mı diye düşünüyorum kararsızım
güvenliğe söyle bi de üst katındakinden geldiğine emin misin belki onun da üstünden geliyodur ya da çaprazdan rüzgar getirebilir
o zevki canlı canlı yaşamayı düşünüyorum. zaten benden önce kocam heryere söyler :) işin güzel tarafı 9 yıl sonra bu bahaneylede olsa ankarama gidiyorum. doya doya gezeceğimeski arkadaşlarımı çok özledim. belki bilmeyen vardır içinizde ben orda doğdum büyüdüm. sonradan gebzeye geldik.
Walla bukadar isi 1 gunde yapiyorlarsa almak lazim.bende siksam yaparimda heralde 1 hafta kendime gelemem
kızlar hepinizi öpüyorum iyiki varsınız evet benim iş yönünden becereksiz olduğumu düşünen herkese kapak olacak bu. herkesi allaha havale ettim ben. sadece şükrediyorum. tek isteğim işime aksilik olmadan başlamak ve sonra gelsin bebek. çünkü adak gibi birşeyim vardı. işimi gücümü yoluna sokunca bebek istiyorum diye. had ben kaçtım havadisleri yazarım artık.
daphne geçmiş olsun canım bu arada. yat dinlen.
daphnem nasıl oldu geçmiş olsun canım ani hareket yaptın farkında olmadan galiba
dün eşimin maçı vardı maçtan geldi 5 dk oturdu kalkarken beli tutuldu onunda yere uzandı öyle sonra sıcak bi duş aldı biraz rahatladı sonra spor yaptık tabi iyi geldi ee spor vücut sağlığı için gerekliama sabah yine biraz ağrısı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?