Eylül dostluğumuza burada devam (:

Dun baya is yapmisim yatinca anladim.her yanim agrimis.bugunde mutfak dolap iclerine girmeyi planliyrm ins..banyo dolaplarinin icide var daha...temizlikci alan bayanlar size soruyorum.kadin bu islwrin hepsini yapiyormu?
Daha cam kapi yok..hava yagmurlu gerci..
Haftasonuda gidip annemin evini temizlicem...

kızlarrrrrrr az önce ziraatin sayfasına bakayım dedim
ve süper bi haber ilk tur yerleşme açıklanmış işe başlıyorummmmmmmmmmmm

ay canım 3 mart pazar günü ankaraya gidiyorum evrak teslim edeceğim. 4 mart eğitim başlıyor inanın ne kadar kalacağım ne olcak hiçbirşey bilmiyorum şimdi çarşıya çıkıyorum eski müdürüm burdaki ziraatin müdürünü tanıyo. onu arayaıp bilgi alırız. şoktayım allahıma binlerce kez şükürler olsun.

zahter gözün aydın canım çok sevindim oohhh kaynanan çatlasın şimdi

smilla canım temizlikçi ben almıyorum ama mutfak banyo dolaplarını temizliyolar mutlaka kapı cam koltuk halı ne varsa dip köşe hatta ütü yaptıran giysi dolabını düzelttiren var o biraz tuhaf geliyo bana

ne istersen yaptırabilirsin canım. bende almıyorum. onun başında durmaktansa kendim yaparım diyorum.
bazende hafta 1 kez güvendiğim birisini alsam mı diye düşünüyorum kararsızım

o zevki canlı canlı yaşamayı düşünüyorum. zaten benden önce kocam heryere söyler :) işin güzel tarafı 9 yıl sonra bu bahaneylede olsa ankarama gidiyorum. doya doya gezeceğim eski arkadaşlarımı çok özledim. belki bilmeyen vardır içinizde ben orda doğdum büyüdüm. sonradan gebzeye geldik.

Balkon masamda ve yerde sigara kulleri var.buyrun burdan yakin...napim kizlar akil verin? Yine yonetimimi ariyim.diafondan uat katimi ariyim.asansorw yazimi yazayim.yoksa sigara kullerini toplayip kadinin kapisinami koyayim :/

Balkon masamda ve yerde sigara kulleri var.buyrun burdan yakin...napim kizlar akil verin? Yine yonetimimi ariyim.diafondan uat katimi ariyim.asansorw yazimi yazayim.yoksa sigara kullerini toplayip kadinin kapisinami koyayim :/

güvenliğe söyle bi de üst katındakinden geldiğine emin misin belki onun da üstünden geliyodur ya da çaprazdan rüzgar getirebilir

ne istersen yaptırabilirsin canım. bende almıyorum. onun başında durmaktansa kendim yaparım diyorum.
bazende hafta 1 kez güvendiğim birisini alsam mı diye düşünüyorum kararsızım

Walla bukadar isi 1 gunde yapiyorlarsa almak lazim.bende siksam yaparimda heralde 1 hafta kendime gelemem

benim de bi tarafım ankarada sıksık gideriz anne tarafım dayımlar teyzemler anneannem..... filan bu aralar eşim ucuz uçak biletleri oluyo ya alıp gidelim diyo ama benim 1 gün iznim var h.sonu 2 gün olsa olurdu

Walla bukadar isi 1 gunde yapiyorlarsa almak lazim.bende siksam yaparimda heralde 1 hafta kendime gelemem

yani insan gücü canım. eve alıp 1 hafta yaptığın işi yap dersen yapamaz. ama yetişemediklerini yaptırabilirsin.. kalanını kendin yaparsın yada 2 kez alırsın. çünkü belli saatlerde çalışıyorlar
işyerinden arkadaşa geliyor saba 9 da akşam 5 gibi gidiyor ne kadar yetiştirebilirse kalanını sonraki geldiğinde yapıyor 15 te 1 alıyr

hatta şeyi bile düşündüm. birlikte bahar temizliği yapmayı ne biliyim ben tülleri yıkar takarım o duvarları siler. o zaman tüm işim bitmiş olur alırsam eğer tabi

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr az önce ziraatin sayfasına bakayım dedim
ve süper bi haber ilk tur yerleşme açıklanmış işe başlıyorummmmmmmmmmmm

Zahterim çok ama çok sevindim kuzum. Sabah sabah nasıl mutlu ettin beni anlatamam. Kaynana gidip biraz havanı at artık

Bu arada herkese günaydın,
Sabah gözlerimi bir açtım yerimden kalkamıyorum. Felç geçiriyorum zannettim. Eşim kaldırdı yataktan. Kremler sürdü, havlu ütüleyip koydu biraz kendime geldim. Doktora gittim. Boyun kaslarımı zedelemişim. Sırtıma kadar vuruyor ağrısı kıpırdayamıyorum fazla.

kızlar hepinizi öpüyorum iyiki varsınız evet benim iş yönünden becereksiz olduğumu düşünen herkese kapak olacak bu. herkesi allaha havale ettim ben. sadece şükrediyorum. tek isteğim işime aksilik olmadan başlamak ve sonra gelsin bebek. çünkü adak gibi birşeyim vardı. işimi gücümü yoluna sokunca bebek istiyorum diye. had ben kaçtım havadisleri yazarım artık.
daphne geçmiş olsun canım bu arada. yat dinlen.

daphnem nasıl oldu geçmiş olsun canım ani hareket yaptın farkında olmadan galiba

dün eşimin maçı vardı maçtan geldi 5 dk oturdu kalkarken beli tutuldu onunda yere uzandı öyle sonra sıcak bi duş aldı biraz rahatladı sonra spor yaptık tabi iyi geldi ee spor vücut sağlığı için gerekli ama sabah yine biraz ağrısı vardı

Canım çalışıyorum. Farklı kariyer sitesine daha ilan verdik. Sürekli cv lerle uğraşıyorum.

Akşam tv seyrederken ani bir hareket yaptım birazcık acıdı sonra üzerinede spor hareketleri yaptık oda üzerine tuz biber oldu sanırım

Şimdide böyleyim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…