Eylül dostluğumuza burada devam (:

Spor hareketi birinize yaramis birinize yaramamis anlasilan..
Kocaminda ev alinca adagi varmis.adanaya yaylaya gidince keseriz heralde.eltimlerde bebek icin kescekler..kim hangisini yiyebiliyor arastirayim biraz

Bizde bugün spor yapılır artık adam bir süre görmeyecek karısını kv bayram eder artık oğlu onda kalır

eşime sıcak su iyi geldi spor yapmakla iyi mi yaptık aslında bilmiyorum ama bi sıkıntı yok

Ben geldim güzel fıstık hanımlar
Zahter senin adına çok ama çok sevindim çok güzel bir haber bu kendim işe başlıcak gibi heycan yaptım

Ben dün yine gezmelerdeydim eşimin halasının ev mevlütünde, sonra kvalidemdeydim çaya bu sefer misafir geldi,pazartesi ise sabah doktor sonrası yine mevlütteydim yorgunluktan ölmüş bulunuyorum artık bu gezme işlerinde Jübilemi yapıcam sanırım yok anacım dayanmıyor totom

Bu spor konusundada bir ilk 1 haftadır yanaşmadık birbirimze ama dün bizimki pek ilgili ve aşk doluydu pas vermedim azcık şımarıklık haklarımı kullanıyım
Bizimkininde derdi karınımı gösterip aramıza girenlere izin verme bırak izin ver zaten son aylar mçhul diyor ya

Son düzenleme:

bende hergün artık çalışayım diyorum ama başlayamıyorum, bende de ezber hiç yoktur napacam bilmiyorum. geçmiş sınav soruları ile kurstaki arkadaşlardan topladığımız soruların çıktılarını aldık ciltlettik 15 bin soru var, sadece onları bile çözsem yeter aslında ama sıkılıyorum.. osgb'lerin işi gerçekten çok yoğun, akşamları en erken 9da çıkıyorlar, bi toplantı yapıyorlar gece 23.30'da eve gidiyolarmış.. ama işi de çok iyi öğreniyorsun her sektörden müşteri var, sürekli biri bişey öğrendiğinde paylaşıyor. ben bile bir haftada baya şey öğrendim.
dediğin gibi hem çevre görevlisi hem isg uzmanı arayan fabrikalar var ama benm şansıma sınavdan sonra kalmayabilir hiçbiri..

bu arada herkese merhaba kızlar, ben geçmişi okuyayım.

landfloves tam anlamıyorum sizin işleri ama iş güvenliği yasası filan çıktı artık her iş yerinde zorunlu ondan mı bahsediyosunuz burda olsaydınız sizinle çalışırdık biz de birini arıyoruz çevre mühendisimiz var istasyonlarda zorunlu ondan hbr bekliyoruz şimdi bi de mak.mühendisimiz var o da zorunlu ama sınava girecekmiş şu an iş güvenliği için yetkisi yok çok saçma yasa şimdi zorunlu hake geldi sınav temmuzda filan sınavdan sonra zorunlu olsaydı ya herkes fellik fellik sorumlu arıyor

Landflove senin bu işlerden hiç anlamadığım için bişi diyemedim şimdi
Nsılsın iyisin dimi? Bende bunu sorıyım

MLSVT kocaman olmuşsunuz artık ya maşallah göbeğinin son resimleri yok mu bakalım 27. hafta da ne kadar oluyormuş

Ahh saol tatlım benim koca dev anası oldum hatta kapılara sığmıyorum
Koyarım birazdan fotolar telefonda vardı ordan şey etmeye çalışıyım

Sende tam gaz devam ette çalışmalara bakalım senin göbüş nasıl olcak

olsun büyü içindeki minikte büyüsün sen minyon tiplisin çok fazla kilo almamışsındır

bizim felse de 2 günde 1 işte dün geçtik bugün 3. gün. bu haftasonu artık her gün deneriz eşim fazla umutlu ya bu aydan kesin olacak falan diyor bende çok umut yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…