Eylül dostluğumuza burada devam (:

İstavrit aldım onu sosladim yanına salata fırında portakalli mufin var nohut vardı eşim önden onu yer yeter
soru-1 : istavrit geçenlerde arkadaşımla pazara çıkmıştım ilk defa aldım hoşumuza gitti, ama ben mısır unuyla kızartmıştım.. bu soslama işi nasıl oluyor? fırında falansa hiç tarif verme, kızartmadan önce sosladıysan nasıl sosladın?
soru-2 : portakallı muffin canım istedi nasıl bişey? tarifi yazıyo mu biyerde?

canım bir kez almıştım, işe girersem devamlı almayı düşünüyorum. sabah 6.30da falan gelip akşam 7ye kadar herşeyi yapıyor.. camlar, kapılar, koltuklar, kirli halın varsa onuda siliyor.. bende o temizlik yaparken salon,oturma odası örtülerini falan yıkayıp ütülemiştim, mutfaktaki kuru erzak dolabımı boşaltıp temizleyip düzenledim. öyle işte.. pırıl pırıl yapıyorlar dip köşe heryeri..

kızlarrrrrrr az önce ziraatin sayfasına bakayım dedim
ve süper bi haber ilk tur yerleşme açıklanmış işe başlıyorummmmmmmmmmmm

zahteeer çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun yeni işin.. azmettin kazandın bundan büyük mutluluk olabilir mi..
Landflove senin bu işlerden hiç anlamadığım için bişi diyemedim şimdi
Nsılsın iyisin dimi? Bende bunu sorıyım

iyiyim canım evdeyim şimdi, bi saat sonra kursa gitmek için çıkacam.. web tasarımda gidiyordum ya, 5 ay oldu sıkıldım aslında ama bu kadar gittim 1 ay daha sabredeyim diyorum.

Ne ne ne ben mi minyon tipliyim ama böyle bir iltifat duymak bak şımartıcak beni
176 ya 75 kiloyum şu an 6 kilo almışım bi 6 kilo daha rahat alırım

Ahaha inada bindirmiş seninki ama öyle şartlamyın psikoljide çok önemli bu işlerde rahat olmak lazım relax anı yaşamak
Bu işlerde doğru yöntem 2 gnde 1 zaten hadi bakalım ilk haber kimden olucak

evet canım ondan bahsediyoruz :) sınav mayısta ben ona girecem ama zaten her yıl 2 sınav yapıyorlar o sınavlara girip kazananlar var bir sürü onlarla da çalışabilirsiniz ama yeterli gelmiyor sanırım hala heryer harıl harıl iş güv. uzmanı arıyor, ilanlara bakıyorum içim gidiyor inşallah ben belgemi aldıktan sonrada olurda iyi bir yere girerim..

smilla dediğin gibi bende bi fabrikada sabit çalışmayı düşünüyorum eğer bulabilirsem
.

Landfloves maşallah ama sana ya nasıl bir tempo bu kurslar fln ama en güzelini yapıyorsun birşeylere katılmak öğrenmek çok önemli güzel birşey, hem kursu tamamlada bizim bloga ayar çek ben tırt çıktım bilgisayrım artık olmayınca

yok canım ya tam tersine bende kendimi çok boş hissediyorum, sınava kadar bi işe girsem mi diye düşünüyorum. bu arada nisanda da fotoğraf çekimi kursuna gidecem kayıt yaptırdım. oda haftada iki gün akşamları , hem eve de yakın.

çok iyi canım zaten ilk 3 ay 2 kilo almak ideal toplam 12 kilo yada 14 kilo standardı 6*7 kilo daha alsan gayet iyi canım valla maşallah inşallah bence böyle azcık alırım.
hem senin boyunda var hadi bekliyorum resim.

evet canım bazıları günde 1 falan diyor kalite açısından ama her zaman öyle olmuyor ben rahatım çok şükür nisan mayıs falan diyorum acelem yok 2. yılımıza bile olur güzel bir süpriz olur valla
eşim klasik erkek düşüncesi o yaparsa hemen olurmuş

Ben konu olarak hic calismadim.1000 tane soru verdiler.zaten hersey var.sorulari calistm.bizde ezber olmaz malum..bendeyazarak ve cizerek calistim hep..son 1 ay yavastan basla.son 15 gun yogunlas artik.sen azimlisin yaparsin merak etme.
Osgb lerde.cok sey ogrenecegin kesin.ama 10 fabrikanin riskini almaktansa 1 fabrikaninkini alman daha mantikli.

Evet benimkide ole diyordu..simdi ayda 3 4 kereyle olmaz hergun yapalim diyor.yine olmazsa benim yarama suc bulur zaten hemen

Evet benimkide ole diyordu..simdi ayda 3 4 kereyle olmaz hergun yapalim diyor.yine olmazsa benim yarama suc bulur zaten hemen

aynen canım benim daha ilk yaptığımızda bile bu garanti falan diyordu
dünde alıyor kucağına döndürüyor döndürüyor başım döndü diyince ay sen kesin hamilesin falan diyor kafayı yedi kocam çocuk diye
yaran sorun teşkil etmez diye düşünüyorum siz denemeye başlayalı ne kadar olmuştu.

Son düzenleme:

Hehe iyiymis.ins olur.benim bu ay umidim pek yok.olaydi iidi.2013 te dogardi

Allah aşkına daha nasıl boş hissediyorsun seni maşallah valla sana şimdi bir kurs daha diyorsun birde
Ben heveslendim kursa hamilelik işiyle yattı

İnşallah bakalım son aylar azıtmassak iyi olucakta pek sanmıyorum
Off hepsinde aynı da bizde öyle olmayınca hiiiç ağzını bile açmıyordu ama nasip ne güzel olur tam evlilik yıl dönümünde bizde evlilik yıldönümnde almıştık ya haberi

Koydum tatlım şimdi koca göbeğimi

Hehe iyiymis.ins olur.benim bu ay umidim pek yok.olaydi iidi.2013 te dogardi

bu ay çok fazla olmadı galiba belli olmaz ama canım 1 kere yaptığınız tutmuş bile olabilir (inşallah )
ben 2014 yılında istiyorum yaaa ama beklemekte istemiyorum beyaz showda psikopat var ya onun gibiyim aynı hem öyle istiyorum hem böyle..

cumartesi önce dişçi sonra lazer randevum var ikisi bir arada

terem yok bu aralar önemli bişeyi yok değil mş

bizim kurs baya kötüymüş sonradan iyice anladım, hiçbişey öğretmediler, soru falanda vermediler biz kendimiz kurstaki arkadaşlarla çıkardık sorularıda.. zaten sınava 2 ay kaldı şimdiden yavaş yavaş başlamam lazım aslında..

ben aslında şimdi sınava kadar part time gitmeyi düşünüyorum osgb'ye, çok yardımcı olduğum içinde ordakilerde istiyor sınava kadar haftada 3 gün bile olsa gel diyorlar. haftanın 3-4 günüde olsa akşama kadar çalışacam, belgem olmadığı için riskimde yok üstüme fabrika almıyorum sadece risk analizlerini yapıyorum, eğitimler veriyorum çalışanlara..ama maaş verecekler mi bilmiyorum, sahipleri de gel işi öğren sana çok faydalı olur dediler ama maaştan bahsetmediler, az da olsa bişeyler verseler iyi olur. ama bende isteyemem işte konuşamam bile para konusunda.. bakalım yarın gidecem sabahtan staj belgelerimi almak için, gitmişken büyük ihtimalle bi risk analizi vs bişeylerde yaparım.

canım valla maşallah top yutmuş gibisin göbeğin büyük olmasında sıkıntı yok ama hiç kilo falan almamışsın inşallah son 3 te böyle geçer bebeğine alırsın sadece.
çok şeker ya bayıldım inşallah benimde böyle olur

evlilik yıldönümümüzde olsa valla mükemmel olur. daha 3 ay var işte belki de bizimde öyle olur :)

Son düzenleme:
ben hazırlanıp çıkıyorum kızlar, kursuma gidiyorum, hepinizi öpüyorum tatlı sohbetler diliyorum :129::129:

ben hazırlanıp çıkıyorum kızlar, kursuma gidiyorum, hepinizi öpüyorum tatlı sohbetler diliyorum :129::129:

Bizim kurs iyiydi.erken bitti.sinavdan son 1 ay kala her pazar soru cozumune gittik..o sorulari verdiler.ozamanlar calismadigim icin faydasi olmadi bana.ama vicdan yapip gidiyordum

Ayhh çok teşekkür ederim canım bakmayın konuşuyorum burda ama aslında çok utanıyorum:26:
Kilo aldım aslında ama göbek ilk dikkat çektiği için diğer kısımları örtüyor, bakalım son ay inşallah böyle devam eder

Allah bilir bütün bebişlerimizin günü saati dk sı var inşallah en kısa zamanda bu yoğun çalışmalrın sonucunu alıcaksınız
Herşey gönlüne olur inşallah önünde topcuğu la yuvarlanırsın:9
:

ne utanacaksın canım benim bana göre bir bayan olarak kilon harika ya ahsenden önce doğum yapan arkadaşım şuanda 3 aylık bebişi face resmini falan yüklemiştim.
doğumdan 75 kilo ile çıkmış şimdi 76 kilo tamam ilk 6 ay rejim yapmamalı bebeği herşeyden önemli ama hiç verecek gibi de değil inan onu görünce çok korkuyorum kilo almaktan.

şimdi elimden geldiği kadar vermeye çalışıyorum. 55 kiloydum 53 oldum. olana kadar 1/2 kilo daha gitse ne güzel olur dr ile biz hiç kilo durumunu konuşmamıştık ta.

amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…