- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.761
soru-1 : istavrit geçenlerde arkadaşımla pazara çıkmıştım ilk defa aldım hoşumuza gitti, ama ben mısır unuyla kızartmıştım.. bu soslama işi nasıl oluyor? fırında falansa hiç tarif verme, kızartmadan önce sosladıysan nasıl sosladın?İstavrit aldım onu sosladim yanına salata fırında portakalli mufin var nohut vardı eşim önden onu yer yeter
Dun baya is yapmisim yatinca anladim.her yanim agrimis.bugunde mutfak dolap iclerine girmeyi planliyrm ins..banyo dolaplarinin icide var daha...temizlikci alan bayanlar size soruyorum.kadin bu islwrin hepsini yapiyormu?
Daha cam kapi yok..hava yagmurlu gerci..
Haftasonuda gidip annemin evini temizlicem...
kızlarrrrrrr az önce ziraatin sayfasına bakayım dedim
ve süper bi haber ilk tur yerleşme açıklanmış işe başlıyorummmmmmmmmmmm
Landflove senin bu işlerden hiç anlamadığım için bişi diyemedim şimdi
Nsılsın iyisin dimi? Bende bunu sorıyım
olsun büyü içindeki minikte büyüsünsen minyon tiplisin çok fazla kilo almamışsındır
bizim felse de 2 günde 1 işte dün geçtik bugün 3. gün. bu haftasonu artık her gün deneriz eşim fazla umutlu yabu aydan kesin olacak falan diyor bende çok umut yok
landfloves tam anlamıyorum sizin işleri ama iş güvenliği yasası filan çıktı artık her iş yerinde zorunlu ondan mı bahsediyosunuz burda olsaydınız sizinle çalışırdık biz de birini arıyoruz çevre mühendisimiz var istasyonlarda zorunlu ondan hbr bekliyoruz şimdi bi de mak.mühendisimiz var o da zorunlu ama sınava girecekmiş şu an iş güvenliği için yetkisi yok çok saçma yasa şimdi zorunlu hake geldi sınav temmuzda filan sınavdan sonra zorunlu olsaydı ya herkes fellik fellik sorumlu arıyor
Landfloves maşallah ama sana ya nasıl bir tempo bu kurslar fln ama en güzelini yapıyorsun birşeylere katılmak öğrenmek çok önemli güzel birşey, hem kursu tamamlada bizim bloga ayar çek ben tırt çıktım bilgisayrım artık olmayınca
Ne ne ne ben mi minyon tipliyimama böyle bir iltifat duymak bak şımartıcak beni
176 ya 75 kiloyum şu an6 kilo almışım bi 6 kilo daha rahat alırım
Ahaha inada bindirmiş seninkiama öyle şartlamyın psikoljide çok önemli bu işlerde rahat olmak lazım relax anı yaşamak
Bu işlerde doğru yöntem 2 gnde 1 zaten hadi bakalım ilk haber kimden olucak
bende hergün artık çalışayım diyorum ama başlayamıyorum, bende de ezber hiç yoktur napacam bilmiyorum. geçmiş sınav soruları ile kurstaki arkadaşlardan topladığımız soruların çıktılarını aldık ciltlettik 15 bin soru var, sadece onları bile çözsem yeter aslında ama sıkılıyorum.. osgb'lerin işi gerçekten çok yoğun, akşamları en erken 9da çıkıyorlar, bi toplantı yapıyorlar gece 23.30'da eve gidiyolarmış.. ama işi de çok iyi öğreniyorsun her sektörden müşteri var, sürekli biri bişey öğrendiğinde paylaşıyor. ben bile bir haftada baya şey öğrendim.
dediğin gibi hem çevre görevlisi hem isg uzmanı arayan fabrikalar var ama benm şansıma sınavdan sonra kalmayabilir hiçbiri..
bu arada herkese merhaba kızlar, ben geçmişi okuyayım.
çok iyi canım zaten ilk 3 ay 2 kilo almak ideal toplam 12 kilo yada 14 kilo standardı 6*7 kilo daha alsan gayet iyi canım valla maşallahinşallah bence böyle azcık alırım.
hem senin boyunda varhadi bekliyorum resim.
evet canım bazıları günde 1 falan diyor kalite açısından ama her zaman öyle olmuyorben rahatım çok şükür nisan mayıs falan diyorum acelem yok 2. yılımıza bile olur güzel bir süpriz olur valla
eşim klasik erkek düşüncesi o yaparsa hemen olurmuş
Evet benimkide ole diyordu..simdi ayda 3 4 kereyle olmaz hergun yapalim diyor.yine olmazsa benim yarama suc bulur zaten hemen
aynen canım benim daha ilk yaptığımızda bile bu garanti falan diyordu
dünde alıyor kucağına döndürüyor döndürüyor başım döndü diyince ay sen kesin hamilesin falan diyor kafayı yedi kocam çocuk diye
yaran sorun teşkil etmez diye düşünüyorum siz denemeye başlayalı ne kadar olmuştu.
yok canım ya tam tersine bende kendimi çok boş hissediyorum, sınava kadar bi işe girsem mi diye düşünüyorum. bu arada nisanda da fotoğraf çekimi kursuna gidecem kayıt yaptırdım. oda haftada iki gün akşamları , hem eve de yakın.
çok iyi canım zaten ilk 3 ay 2 kilo almak ideal toplam 12 kilo yada 14 kilo standardı 6*7 kilo daha alsan gayet iyi canım valla maşallahinşallah bence böyle azcık alırım.
hem senin boyunda varhadi bekliyorum resim.
evet canım bazıları günde 1 falan diyor kalite açısından ama her zaman öyle olmuyorben rahatım çok şükür nisan mayıs falan diyorum acelem yok 2. yılımıza bile olur güzel bir süpriz olur valla
eşim klasik erkek düşüncesi o yaparsa hemen olurmuş
Hehe iyiymis.ins olur.benim bu ay umidim pek yok.olaydi iidi.2013 te dogardi
Ben konu olarak hic calismadim.1000 tane soru verdiler.zaten hersey var.sorulari calistm.bizde ezber olmaz malum..bendeyazarak ve cizerek calistim hep..son 1 ay yavastan basla.son 15 gun yogunlas artik.sen azimlisin yaparsin merak etme.
Osgb lerde.cok sey ogrenecegin kesin.ama 10 fabrikanin riskini almaktansa 1 fabrikaninkini alman daha mantikli.
İnşallah bakalım son aylar azıtmassak iyi olucakta pek sanmıyorum
Off hepsinde aynı da bizde öyle olmayınca hiiiç ağzını bile açmıyorduama nasip ne güzel olur tam evlilik yıl dönümünde bizde evlilik yıldönümnde almıştık ya haberi
Koydum tatlım şimdi koca göbeğimi
ben hazırlanıp çıkıyorum kızlar, kursuma gidiyorum, hepinizi öpüyorum tatlı sohbetler diliyorum :129::129:
canım valla maşallah top yutmuş gibisin göbeğin büyük olmasında sıkıntı yok ama hiç kilo falan almamışsın inşallah son 3 te böyle geçer bebeğine alırsın sadece.
çok şeker yabayıldım inşallah benimde böyle olur
evlilik yıldönümümüzde olsa valla mükemmel olur. daha 3 ay var işte belki de bizimde öyle olur :)
Ayhh çok teşekkür ederim canımbakmayın konuşuyorum burda ama aslında çok utanıyorum:26:
Kilo aldım aslında ama göbek ilk dikkat çektiği için diğer kısımları örtüyor, bakalım son ay inşallah böyle devam eder
Allah bilir bütün bebişlerimizin günü saati dk sı var inşallah en kısa zamanda bu yoğun çalışmalrın sonucunu alıcaksınız
Herşey gönlüne olur inşallah önünde topcuğu la yuvarlanırsın:9:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?